AUTODROMO - PROTOTIPO SILVER DIALΤο πρωτοείδα σε ένα ποστ του φίλου μου του Στράτου και από τότε δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μου!
Ήταν ακριβώς ό,τι ήθελα....
σχέδιο βινταζιάς του κερατά σε....new with tags! = το τέλειο ρολόι για τα δικά μου γούστα!´Ηρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και αποφάσια να το παραγγείλω..
Θα ήταν ψέμα αν σας έλεγα ότι το περίμενα με αγωνία....ο λόγος είναι απλός..απλά δεν πρόλαβα να νιώσω την αγωνία της προσμονής....
το παρήγγειλα την Δευτέρα 26/5 στις 18:30 ακριβώς.....όπως είδατε έφυγε από τα γραφεία τους στις 19:24 και αφού πέρασε πρώτα από την Αθήνα, ήταν στη Θεσσαλονίκη στις 11:26 το πρωί της επόμενης μέρας!!!
Εκπληκτικό ρεκόρ με περίπου +30 ευρώ....το βιαζόμουν όπως σας είχα πει λόγω επικείμενου επαγγελματικού ταξιδιού....όχι πείτε μου: μπορείς να πας ταξίδι χωρίς το καινούργιο σου ρολόι?
Το παρέλαβα και από την πρώτη στιγμή μου έκλεψε την καρδιά!!Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα! Με ένα μεγάλο
+.
Το λουράκι του! Στις φωτό ομολογώ ότι δε με τρέλλαινε - αυτός ἠταν και ο λόγος που παρήγγειλα την ίδια στιγμή αυτό που σας είχα δείξει. Τελικά οι φωτό το αδικούσαν πολύ....
Έχω πάρει πολλά ρολόγια μέσω ίντερνετ, αλλά αυτό που πρωτοαντίκρισαν τα μάτια μου όταν είδα τη συσκευασία ήταν απερίγραπτο!!!
Ένα κουτί 80Χ40Χ20 (!!!!!!) Ρε παιδιά σίγουρα είναι δικό μου; ....μα αφού γράφει το όνομα σας!! Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι πολύ συνηθισμένοι οι φίλοι μου να στέλνουν πακέτα αεροπορικώς...

Ανοίγοντας λοιπόν το κουτί, στη μέση υπήρχε
αυτό
τα καρτελάκια ήταν εντός του κουτιού.
...Και τώρα η στιγμή που όλοι περιμένουμε όταν αγοράζουμε καινούργιο ρολόι:
ως πρώτη εντύπωση θα χρησιμοποιήσω μια έκφραση από το φίλο μου τον James Bond στο For Your Eyes Only:
A FEAST FOR MY EYES!!!(ναι, την έχω χρησιμοποιήσει και για το Zenith προχθές)
Απλά υπέροχο!!!!.....και το λουρί πολύ καλύτερο από τις φωτο που έβλεπα πριν το παραγγείλω.

και φυσικά η επόμενη κίνηση είναι να το φορέσω
σημασία στη λεπτομέρεια:
Λοιπόν...λίγα λόγια για το ρολόιΤο ρολόι είναι πανέμορφο!
Το ρολόι είναι η απόλυτη βινταζιά (για μένα)!
Το ρολόι μυρίζει 60s & 70s!
Το ρολόι είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένο με άψογο φίνιρισμα!
Τπ ρολόι έχει εκπληκτικό πορτοκαλί λουράκι!
Το ρολόι έχει το τέλειο βάρος!
Το ρολόι τραβάει σα μαγνήτης τα βλέματα των σχετικών! (ήδη με ρώτησαν δύο άτομα ποιό είναι, κλπ)
Το ρολόι φοριέται όλες τις ώρες!
ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
(έπιασα τον εαυτό μου να οδηγεί τη μηχανή και πιο πολύ να κοιτάζει το ρολόι παρά το δρόμο!)
Βλέποντας το και μη χορταίνοντας το, έχω να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, που κατέλξηε σε γάμο!!
Να είμαστε γεροί να τα ξαναπούμε και να δούμε κι άλλες φωτό....
Και στα δικά σας κύριοι!!! Εύχομαι το επόμενο ρολόι σας, να σας αρέσει τόσο πολύ, όσο αυτό εμένα!!