0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καπου μπορει να εχω και φωτο. Αν βρω εννοειται οτι θα ανεβασω...sent from my Note 3 using tapatalk
Έλα, Χάρη, μη ντρέπεσαι, πες μας ότι τη γλένταγες όλο το βράδυ και ο Omegaκιας χάζευε το ρολόι...
Όπως το πάτε παιδιά...Βλέπω να μας κλείνει τον μίτο...το "ηθών"...!!!
καλοριζικο φιλε μου Χαρη!! Πολυ ομορφο και τα ειπες τοσο καλα που με εψεισες να το παρω... θελω ενα καλο καταδυτικο και οσο δε βρισκω το monsteraki αυτο το ρολοι μαρεσει αρκετα αλλα περιμενω να μου πεις εσυ... το κουτι του οντως ψαρωτικο αν και θα το ηθελα να εχει μεσα δωρο ενα λουρακι καουτσουκ για καταδυσεις... περιμενω σχολια σου... για την μηχανη οντως δε ξερω εγω προσωπικα πολλα αλλα στο νετ λενε καλα σχολια... αντε να δουμε... και ισως ειναι και το δικο μου ρολοι αυτο σε λιγες μερες...
Παράθεση από: _Batman_ στις Δεκέμβριος 12, 2013, 16:37:58 μμκαλοριζικο φιλε μου Χαρη!! Πολυ ομορφο και τα ειπες τοσο καλα που με εψεισες να το παρω... θελω ενα καλο καταδυτικο και οσο δε βρισκω το monsteraki αυτο το ρολοι μαρεσει αρκετα αλλα περιμενω να μου πεις εσυ... το κουτι του οντως ψαρωτικο αν και θα το ηθελα να εχει μεσα δωρο ενα λουρακι καουτσουκ για καταδυσεις... περιμενω σχολια σου... για την μηχανη οντως δε ξερω εγω προσωπικα πολλα αλλα στο νετ λενε καλα σχολια... αντε να δουμε... και ισως ειναι και το δικο μου ρολοι αυτο σε λιγες μερες...Δημήτρη μου σ᾽ευχαριστώ πολύ..Εμφανησιακά σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα...απλά θα πάθεις σοκ (αν το πάρεις στα χέρια σου) σε σχέση με το seiko σου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.