Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις...  (Αναγνώστηκε 3837543 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: Νέες αφίξεις...
« Απάντηση #2190 στις: Δεκέμβριος 08, 2013, 13:42:39 μμ »
Με την γυναίκα ή με το ρολόι;
Προτιμούμε τη γυναίκα ... 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2191 στις: Δεκέμβριος 08, 2013, 13:44:42 μμ »
Καλα πλακα κανεις? Το ρολοι το εχουμε δει χιλιαδες φορες!!!

sent from my Note 3 using tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 08, 2013, 13:48:39 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2192 στις: Δεκέμβριος 08, 2013, 13:50:41 μμ »
Καπου μπορει να εχω και φωτο. Αν βρω εννοειται οτι θα ανεβασω...

Kανόνισε να ανεβάσεις καμιά τέτοια φωτό και να λείπει η γυναίκα......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2193 στις: Δεκέμβριος 08, 2013, 13:55:28 μμ »
Ρε συ τοτε εγω ημουν 20 χρονων και αυτη ηταν καμια 40κατι....τεραστιος milfαρος, αλλα περασαν πολλα χρονια!! Ηδη παραγραφηκαν οποιεσδηποτε δραστηριοτητες εκεινης της εποχης!! Μη λεμε οτι καναμε και τιποτα.....μαλλον καναμε!! Μας πεταχτηκαν τα ματια εξω!!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2194 στις: Δεκέμβριος 08, 2013, 16:21:54 μμ »
Έλα, Χάρη, μη ντρέπεσαι, πες μας ότι τη γλένταγες όλο το βράδυ και ο Omegaκιας χάζευε το ρολόι...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος SHMAIOFOROS

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2195 στις: Δεκέμβριος 08, 2013, 16:28:52 μμ »
 :D :D :D :D  :D Όπως το πάτε παιδιά...Βλέπω να μας κλείνει τον μίτο...το "ηθών"...!!! :D :D :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κάθε δευτερόλεπτο αλλάζουν: ο χρόνος, ο άνεμος, η τύχη και η γυναίκα.

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2196 στις: Δεκέμβριος 08, 2013, 20:44:04 μμ »
Έλα, Χάρη, μη ντρέπεσαι, πες μας ότι τη γλένταγες όλο το βράδυ και ο Omegaκιας χάζευε το ρολόι...

Δυστυχώς το μπάρμπεκιου ήταν πάρα πολλά χρόνια μετά....είπαμε δεν είμαστε πιτσιρικάδες, αλλά όχι κι έτσι!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2197 στις: Δεκέμβριος 08, 2013, 20:45:36 μμ »
:D :D :D :D  :D Όπως το πάτε παιδιά...Βλέπω να μας κλείνει τον μίτο...το "ηθών"...!!! :D :D :D :D :D :D :D

Ναι ναι!! Το κλείνουμε λοιπόν εδώ και ξανα ανοίγει αν βρω καμιά φωτό....Δυστυχώς τότε δεν υπήρχαν ψηφιακές ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2198 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 16:32:46 μμ »
λοιπόν...σε σχέση με την προηγούμενη απάντηση μου, φωτό δε βρέθηκε....όποτε οι καλόπιστοι με πιστεύετε, οι κακόπιστοι...το λέει και η λέξη από μόνη της..

Έφτασε λοιπόν σήμερα με την DHL από Γερμανία το νέο ρολόι...ο λόγος για το Deep Blue Master Explorer 1000...
Το πακετάρισμα υπεράνω κριτικής. Η συσκευασία αψεγάδιαστη! Και φυσικά αφού ανοίγεται το δέμα οι σφιγμοί ανεβαίνουν κατακόρυφα..
Το πλαστικό βαλιτσάκι και συγχρόνως κουτί του ρολογιού πολύ καλαίσθητο.Το σχέδιο του σε προδιαθέτει για κάτι σε heavy duty περιεχόμενο..
Και πράγματι. Ανοίγοντας το κουτί βλέπεις μπροστά σου την beauty κατο beast ταυτόχρονα!! Το ρολόι απλά πανέμορφο! Η κάσα σου δίνει την εντύπωση ότι θα σε κάνει μια χαψιά!! Ρε σίγουρα κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ; Γιατί περισσότερο made in Germany φαίνεται...
Με το που το παίρνεις στα χέρια σου, αν δε γυμνάζεσαι την έβαψες!! Ασήκωτο!!! Δε θυμάμαι να είχα πιο βαρύ ρολόι...Αλλά περιεργαζόμενος το, καταλαβαίνεις την προέλευση της λέξης μασίφ!! Από αυτό βγήκε...ή μάλλον για να περιγράψει αυτό βγήκε!
Νομίζω ότι είναι είναι ένα από τα πιο ποιότικα ρολόγια που είχα ποτέ! Τουλάχιστον αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που σχημάτισα.
Το ρολόι είναι 45άρι με γεμάτη λουμίνα στεφάνη!!!! (Επιτέλους!!!!!!!!!!!! Πάντα ήθελα λουμίνα σε όλη τη στεφάνη...τέτοιες φωτό αργότερα).
Αν γυρίσει κανείς τη στεφάνη θα διαπιστώσει την ποιότητα της....γυρίζει πολύ όμορφα - όπως πρέπει δηλαδή...
Η αίσθηση της κορώνας είναι κάπως τραχιά θα έλεγα...Ξεβιδώνωντας την μην περιμένετε να σχηματιστεί κανένα κενό.....δε φαίνεται σχεδόν κανένα κενό, ακόμα και στην πιο έξω θέση της.
Η μηχανή του είναι η Miyota 9015...Το πώς θα πάει θα το δούμε...εγώ προσωπικά δεν την έχω δουλέψει και νομίζω δεν την ξέρει στην πράξη και κανείς εδώ...Αναμένεται λοιπόν review μετά από ικανό χρονικό διάστημα..
Γενικά το ρολόι με την όλη  του εμφάνιση προσπαθεί να σε πείσει για το ότι <<ποιός σου είπε ότι το μεγάλο και βαρύ δεν μπορεί να είναι και πανέμορφο;>> Και κατά τη γνώμη μου το καταφέρνει πολύ εύκολα..
Η τιμή του 339 ευρώ + 5 ευρώ μεταφορικά με DHL, tracking number κλπ..
Το μαγαζί...timestore24.org (αντιπρόσωπος της DB στη Γερμανία.. Εξαιρετικά εξυπηρετικοί. Απαντάνε άμεσα σε οτιδήποτε σε απασχολεί και είναι ευγενέστατοι. Αφού κάποια στιγμή νομίζεις ότι το κάνουν επίτηδες μπας και αλλάξεις γνώμη εσύ ο Έλληνας για τους Γερμανούς!!
Το τελικό μου σχόλιο θα είναι ότι όσο το έχω στα χέρια μου δείχνει να αξίζει 1000% τα λεφτά του. δείχνει πολύ πιο ακριβό.
Το μέλλον θα δείξει αν δικαιώθηκα για την αγορά μου αυτή....

Οι ακτίνες που ίσως βλέπετε στις φωτό, δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι σε κανονικό φωτισμό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2199 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 16:37:58 μμ »
καλοριζικο φιλε μου Χαρη!! Πολυ ομορφο και τα ειπες τοσο καλα που με εψεισες να το παρω... θελω ενα καλο καταδυτικο και οσο δε βρισκω το monsteraki αυτο το ρολοι μαρεσει αρκετα αλλα περιμενω να μου πεις εσυ... το κουτι του οντως ψαρωτικο αν και θα το ηθελα να εχει μεσα δωρο ενα λουρακι καουτσουκ για καταδυσεις... περιμενω σχολια σου... για την μηχανη οντως δε ξερω εγω προσωπικα πολλα αλλα στο νετ λενε καλα σχολια... αντε να δουμε... και ισως ειναι και το δικο μου ρολοι αυτο σε λιγες μερες...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2200 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 16:42:26 μμ »
καλοριζικο φιλε μου Χαρη!! Πολυ ομορφο και τα ειπες τοσο καλα που με εψεισες να το παρω... θελω ενα καλο καταδυτικο και οσο δε βρισκω το monsteraki αυτο το ρολοι μαρεσει αρκετα αλλα περιμενω να μου πεις εσυ... το κουτι του οντως ψαρωτικο αν και θα το ηθελα να εχει μεσα δωρο ενα λουρακι καουτσουκ για καταδυσεις... περιμενω σχολια σου... για την μηχανη οντως δε ξερω εγω προσωπικα πολλα αλλα στο νετ λενε καλα σχολια... αντε να δουμε... και ισως ειναι και το δικο μου ρολοι αυτο σε λιγες μερες...

Δημήτρη μου σ᾽ευχαριστώ πολύ..Εμφανησιακά σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα...απλά θα πάθεις σοκ (αν το πάρεις στα χέρια σου) σε σχέση με το seiko σου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2201 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 16:45:13 μμ »
με 'γειες!!!! ;) ;)φαίνεται θηρίο!! :)

για να δούμε και τις σκοτεινές φώτο το βράδυ....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2202 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 16:48:33 μμ »

Δημήτρη μου σ᾽ευχαριστώ πολύ..Εμφανησιακά σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα...απλά θα πάθεις σοκ (αν το πάρεις στα χέρια σου) σε σχέση με το seiko σου

εννοειτε και επειδη μαρεσει πολυ η θαλασσα και το ψαροντουφεκο... θελω ενα θηριακι... γιαυτο ετεινα προς το monster επειδη ηταν στιβαρο... αυτο θελουμε βραδινες φωτο... να δουμε... και παλι καλοριζικο... σιγουρα το ρολοι το εκτιμησα... γιατι ξερω ποσο πολυ σαρεσουν τα diver watches... οποτε για μενα εισαι και ειδικος... γιατι μονο τετοια φορας...  ;) οποτε περιμενω....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2203 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 16:50:05 μμ »
Καλώς τα δέχτηκες χάρη!
Καλοριζικο να είναι, εύχομαι να το ευχαριστηθεις!

Υ.γ. : το μμ δείχνει νάνος δίπλα του!
Αυτό μου δίνει ελπίδες οτι ίσως να μην είναι τόσο κουμουτσορολογο όπως φοβάμαι.:)

Sent from my Xperia T using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions