0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν έχω λογια!!!πανέμορφο!!!!
Παράθεση από: marsta1 στις Δεκέμβριος 05, 2013, 01:26:46 πμ δεν έχω λογια!!!πανέμορφο!!!!Απίστευτο ρολόι!!! Την ιστορία του πώς επελέγη το Omega για το φεγγάρι την ξέρετε;
Μολις τωρα ειδα οτι μου την ειπες.....Το ξερω απο πρωτο χερι ....το γεγονος μου το διηγθηκε θειος μου που δουλευε στη NASA εκεινην την εποχη..Επομενως απολυτα εγκυρη πηγη, για μενα τουλαχιστον..sent from my Note 3 using tapatalk
Πολύ απλή ιστορία φίλε Γιώργο!! Βγήκε εξουσιοδοτημένος υπάλληλος της NASA (και μάλιστα μεσσαίου επιπέδου) πήγε στο Κέντρο του Huston sent from my Note 3 using tapatalk
Σαν να λέμε, ξύπνησα εγώ ένα πρωί και διάλεξα το ρολόι ΔΩΡΟ του φόρουμτο οποίο έμεινε στην ιστορία!
Η ιστορια ειναι περα για περα αληθινη και μαλιστα καποια στιγμη οταν ημουν εκει τον γνωρισα τον τυπο σε ενα μπαρμπεκιου....( Η γυναικα του ηταν το ιδιου βεληνικους με το ρολοι!!)sent from my Note 3 using tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.