0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα ρολογάκια τα περιεργάστηκα και τα φόρεσα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού καφέ σε μια καφετέρια...εκεί τράβηξα και τις φώτο....η πρώτη εντύπωση είναι πως είναι πολύ ελαφριά.... πως να μην είναι άλλωστε αφού είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από πλαστικό....τα μοναδικά μεταλλικά στοιχεία είναι η κορώνα και το καπάκι στο πίσω μέρος....στο χέρι μου καθόντουσαν καλά και ήταν άνετα...το μέγεθός τους ήταν μια χαρά....το περίεργο ήταν ότι βλέποντάς τα να τα φοράνε και τα παιδιά μου έδιναν την εντύπωση πως και στο δικό τους χέρι φαινόντουσαν ωραία...αναφέρομαι στο μέγεθος της κάσας και όχι στο πλαστικό λουράκι το οποίο για αυτά θα έπρεπε να ήταν δυο εκατοστά μικρότερο...το κρύσταλλο δεν είναι ζαφείρι και λουμινόβα υπάρχει μόνο στους δείκτες.... είναι τίμιο ρολόι για τα λεφτά του και μια πολύ καλή επιλογή για το καλοκαίρι...ειδικά οι εκδόσεις με τα έντονα χρώματα στο dial...αυτό αποτελεί προσωπική γνώμη... αγοράστηκαν από κατάστημα της πόλης, έχοντας γνώση ότι το κόστος θα ήταν λίγο μεγαλύτερο, στην μοναδική τιμή των 40 ευρώ έκαστο.... νομίζω πως καλά τα κατάφερα....σπέσιαλ το review....
Καλοφόρετο μεγειά
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.