0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπως ειπα και εχθες ολοι μπηκαν στην σειρα να υποδεχθουν το νεο μελος.Εβαλαν τα καλα τους και σημερα με το φως της μερας μπηκαν στα κουτια τους για την φωτογραφιση.Αλλο ενα diver λοιπον μιας και ειναι γνωστο πως λατρευω diver αν και η αληθεια ειναι πως δεν εχω βουτηξει ποτε στη θαλασσα με ρολοι.Ενα diver ακομα και πλεον γινονται 5(με το Invictακι μου μαζι που ειναι φευγατο).Ελπιζω και ευχομαι να μην σταματησω εδω και να συνεχισω να μαζευω δυτες που παντα μου αρεσαν.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μα που ειναι ο Νεος?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στη φυσικη του θεση βεβαιως (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μερικες ακομα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και ολοι μαζι φυσικα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και στα δικα σας ευχομαι και να εχουμε παντα υγεια να τα χαιρομαστε.Ειμαι diverακιας τι να κανουμε?ΦιλικαΣτεργιος
Στη φυσικη του θεση βεβαιως (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να στε καλά παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι στα δικά σας πάντα με υγεία.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.