Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις...  (Αναγνώστηκε 3824486 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Νέες αφίξεις...
« Απάντηση #1575 στις: Μάιος 02, 2013, 21:22:38 μμ »
καλοριζικο Μαριε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1576 στις: Μάιος 02, 2013, 21:25:20 μμ »
μακαρι ολοι οι μηνες που ακολουθουν να μας δωσουν χαρες σαν και αυτον που εφυγε!

μεγεια σας μαριε και γιωργο!

υγ. γιωργο, το αρνι δεν ειναι υπεροχο?!

Το αδικεί η φωτογραφία νομίζω. Εκ πρώτης φαίνεται αρκετά στιβαρό και σοβαρό. Καθαρές, σπορ γραμμές και μια κάπως άγρια εικόνα λόγω του total black. Η κορώνα και τα 2 πουσουάρ αριστερά δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα. Του αξίζει να φορεθεί πολύ και να μην υπάρχει κανένα έλεος  :D
Γιωργο καλοριζικο,καπου μιλας για τη χαραξη στο μαυρο καπακι,το σκεφτηκα και ερωτω με το laser,μηπως δεν εχουμε προβλημα?Μπορεις να το ρωτησεις Αποστολη?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #1577 στις: Μάιος 02, 2013, 21:30:26 μμ »
καλοριζικο Μαριε

Ευχαριστω φιλε!!!

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1578 στις: Μάιος 02, 2013, 21:34:34 μμ »
μακαρι ολοι οι μηνες που ακολουθουν να μας δωσουν χαρες σαν και αυτον που εφυγε!

μεγεια σας μαριε και γιωργο!

υγ. γιωργο, το αρνι δεν ειναι υπεροχο?!

Το αδικεί η φωτογραφία νομίζω. Εκ πρώτης φαίνεται αρκετά στιβαρό και σοβαρό. Καθαρές, σπορ γραμμές και μια κάπως άγρια εικόνα λόγω του total black. Η κορώνα και τα 2 πουσουάρ αριστερά δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα. Του αξίζει να φορεθεί πολύ και να μην υπάρχει κανένα έλεος  :D
Γιωργο καλοριζικο,καπου μιλας για τη χαραξη στο μαυρο καπακι,το σκεφτηκα και ερωτω με το laser,μηπως δεν εχουμε προβλημα?Μπορεις να το ρωτησεις Αποστολη?

φυσικα και θα ρωτησω!
αν και με το λεηζερ δεν πιστευω να εχουμε θεμα...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros_ch

• Sr. Member
  • Panerai PAM088
    • Προφίλ
« Απάντηση #1579 στις: Μάιος 02, 2013, 23:30:51 μμ »
Εεεεεμ τα ελεγα εγω για το Arnie.
Ετοιμος ειμαι να ξαναρχισω να το πενευω!
Γιωργο-Μαριε καλοριζικα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1580 στις: Μάιος 03, 2013, 17:38:57 μμ »
καλοκαιρινό ρολογάκι χαμηλού κόστους..... :) :)

το πρώτο μου seiko....SKZ323J1..... :) :) :)

Καλοφόρετο!Το έχω σε μαύρο και είναι υπέροχο ρολόι..Θα το ευχαριστηθείς..

Φιλικά, Μάνος.

Σ' ευχαριστώ Μάνο... ;)

από τη μέρα που το παρέλαβα δεν το έχω βγάλει από το χέρι μου....

σήμερα μάλιστα έλεγα να του κάνω και την πρώτη του βουτιά... αλλά το μετάνιωσα....είναι ακόμα κρύα η θάλασσα.... ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1581 στις: Μάιος 03, 2013, 18:09:07 μμ »
καλοκαιρινό ρολογάκι χαμηλού κόστους..... :) :)

το πρώτο μου seiko....SKZ323J1..... :) :) :)

Καλοφόρετο!Το έχω σε μαύρο και είναι υπέροχο ρολόι..Θα το ευχαριστηθείς..

Φιλικά, Μάνος.

Σ' ευχαριστώ Μάνο... ;)

από τη μέρα που το παρέλαβα δεν το έχω βγάλει από το χέρι μου....

σήμερα μάλιστα έλεγα να του κάνω και την πρώτη του βουτιά... αλλά το μετάνιωσα....είναι ακόμα κρύα η θάλασσα.... ;D ;D

χαχαχαχαχαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sneakysneaky

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1582 στις: Μάιος 03, 2013, 18:40:10 μμ »
Χθες πήρα επιτέλους τον αλπινιστή στα χέρια μου!  Τελωνείο δεν χρεώθηκα οπότε 5πλή η χαρά μου!  Ούτε τα 3.70 δεν χρέωσαν που έχω διαβάσει ότι γίνεται...  Το ρολόι είναι απλά απίστευτο και απορώ πώς ήμουν καν σε δίλημμα σε σχέση με τα υπόλοιπα που κοιτούσα!  Το λουράκι του αν και άβολο του πάει πάρα πολύ και τους χειμερινούς μήνες σίγουρα θα του βάλω κάποιο άλλο. 
Πήγα να το αλλάξω σήμερα και να βάλω το μπρασελέ γιατί φοβόμουν να το κάνω μόνος παρόλο που είχα τα εργαλεία.  Ε,  λοιπόν έπεσα σε άσχετο και ήδη μου έχει γρατζουνίσει λίγο την κάσα.  Προσπαθούσε να το τοποθετήσει απ'την πάνω μεριά του ρολογιού και για να βάλει τους πύρους (έτσι λέγονται?) χρησιμοποίησε σουγιά (!!!  ???).  Δεν είναι κάτι που βγάζει μάτι αλλά το βλέπω εγώ και μ'ενοχλεί αφάνταστα...  Είναι στην βουρτσιμένη επιφάνεια και απ'ό,τι έψαξα στο ιντερνετ γενικά δεν έχει νόημα να προσπαθήσω μόνος να το φτιάξω,  καθότι είναι δύσκολο στις βουρτσιμένες επιφάνειες έναντι των γυαλισμένων.  Καλά κατάλαβα?  Πάντως από εδώ και πέρα θα τ'αλλάζω μόνος μου τα λουράκια...  ::)  Αν είναι να έχει χαρακιές,  ας είναι δικές μου...

Φωτογραφίες καλές δεν μπορώ να βγάλω οπότε βάζω μόνο αυτήν για την ώρα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1583 στις: Μάιος 03, 2013, 19:31:15 μμ »
Καλορίζικο και καλές ώρες να δείχνει.

Έτσι οι άθλιοι μας πιάνουν απροετοίμαστους και από ντροπή δεν μιλάμε και κάνουν τα αίσχη.
Με το που έπιασε τον σουγιά, αν ήταν μπροστά σου (γιατί πάνε πίσω και τα ξεσκίζουν), έπρεπε να του φωνάξεις : ΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠΠΠΠΠΠΠΠ, κύριος φέρε εδώ το ρολόι μην σε αρχίσω στις μπουνιές και........ λούης !!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #1584 στις: Μάιος 03, 2013, 21:18:27 μμ »
καλοριζικο φιλε και κριμα για τον ασχετο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pugman

• Sr. Member
  • Στο μεθαύριο ! ! !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1585 στις: Μάιος 04, 2013, 16:38:38 μμ »
καλοριζικο φιλε και κριμα για τον ασχετο...
+1

Φιλικά,
Αντωνης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
"Time you enjoy wasting, was not wasted." – John Lennon

Αποσυνδεδεμένος sneakysneaky

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1586 στις: Μάιος 04, 2013, 17:22:43 μμ »
Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές!  Καλές γιορτές σε όλους!! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nickfun

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1587 στις: Μάιος 04, 2013, 19:26:35 μμ »
Καλοριζικο και να το χαρεις οσο γινεται περισσοτερο.
Οι γρατζουνιες φευγουν μην ανησυχεις. Οταν θα ερθει η ωρα μετα απο καιρο, θα πας να το γυαλισεις!!!:)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1588 στις: Μάιος 04, 2013, 20:50:00 μμ »
Καλοριζικο και να το χαρεις οσο γινεται περισσοτερο.
Οι γρατζουνιες φευγουν μην ανησυχεις. Οταν θα ερθει η ωρα μετα απο καιρο, θα πας να το γυαλισεις!!!:)
οχι Νικο μου 'μην ανησυχεις"
επι τοπου επρεπε να του πει να το φτιαξει/γιαλισει/να το στειλει στην σεικο
αρκετα με τους ανευθυνους,δεν λεει να σταματησει το φαινομενο 

Χθες πήρα επιτέλους τον αλπινιστή στα χέρια μου!  Τελωνείο δεν χρεώθηκα οπότε 5πλή η χαρά μου!  Ούτε τα 3.70 δεν χρέωσαν που έχω διαβάσει ότι γίνεται...  Το ρολόι είναι απλά απίστευτο και απορώ πώς ήμουν καν σε δίλημμα σε σχέση με τα υπόλοιπα που κοιτούσα!  Το λουράκι του αν και άβολο του πάει πάρα πολύ και τους χειμερινούς μήνες σίγουρα θα του βάλω κάποιο άλλο. 
Πήγα να το αλλάξω σήμερα και να βάλω το μπρασελέ γιατί φοβόμουν να το κάνω μόνος παρόλο που είχα τα εργαλεία.  Ε,  λοιπόν έπεσα σε άσχετο και ήδη μου έχει γρατζουνίσει λίγο την κάσα.  Προσπαθούσε να το τοποθετήσει απ'την πάνω μεριά του ρολογιού και για να βάλει τους πύρους (έτσι λέγονται?) χρησιμοποίησε σουγιά (!!!  ???).  Δεν είναι κάτι που βγάζει μάτι αλλά το βλέπω εγώ και μ'ενοχλεί αφάνταστα...  Είναι στην βουρτσιμένη επιφάνεια και απ'ό,τι έψαξα στο ιντερνετ γενικά δεν έχει νόημα να προσπαθήσω μόνος να το φτιάξω,  καθότι είναι δύσκολο στις βουρτσιμένες επιφάνειες έναντι των γυαλισμένων.  Καλά κατάλαβα?  Πάντως από εδώ και πέρα θα τ'αλλάζω μόνος μου τα λουράκια...  ::)  Αν είναι να έχει χαρακιές,  ας είναι δικές μου...

Φωτογραφίες καλές δεν μπορώ να βγάλω οπότε βάζω μόνο αυτήν για την ώρα...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

κι εγω αυτο κανω μονος μου για να τις ευχαριστιεμαι τις γρατζουνιες και μετα το παω για γιαλισμα

τεσπα
καλοφορετος ο αλπινιστης

;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1589 στις: Μάιος 08, 2013, 15:42:44 μμ »
Ήρθε! Ήρθε! Ήρθε!!!
Το δικό μου αρνάκι, είχε από τις 26 του προηγούμενου μήνα αφήσει το μαντρί του (κάπου εκεί στην μακρινή Νέα Ιερσέη) και σήμερα κατέφθασε στα χέρια μου!
Καταρχήν να πω πως είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που μου έχει κάνει ρολόι. Για τα λεφτά του το ρολόι είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Μέγεθος, ποιότητα, υλικά, συναρμολόγηση, τίποτα πάνω στο ρολόι δεν μου θυμίζει ότι πλήρωσα μόνο 61,50€ (μαζί με τα μεταφορικά) για να το αποκτήσω.

Στα συν: Φαίνεται πολύ στιβαρό και πολύ καλοφτιαγμένο, ακόμα και το λουράκι του δείχνει αρκετά ποιοτικό.
Το κρύσταλλό του εξέχει ελάχιστα από την κάσα του ρολογιού (της τάξεως του μισού χιλιοστού ίσως) και η φαλτσογωνία με την οποία έχει κοπεί του δίνει πόντους.
Lume υπάρχει στην ουσία μόνο στους δείκτες (γιατί αυτό πάνω στις ενδείξεις των ωρών είναι τόσο αδύνατο που δεν φαίνεται καν.)
Ωραία περιστρεφόμενη στεφάνη με πολύ καλή ποιότητα συναρμογής και περιστροφής. Σωστό βάρος για ένα τέτοιο ρολόι.
Οι δείκτες των ωρών γυαλίζουν υπέροχα και κάνουν ωραία αντίθεση σε σχέση με το μαύρο της κάσας.
Πολύ ευανάγνωστο τόσο στην αναλογική όσο και στην ψηφιακή του ώρα (ή τις λοιπές ψηφιακές ενδείξεις).
Πάρα πολύ όμορφο σύνολο, μακράν ωραιότερο από ότι μπορεί να απεικονιστεί στις φωτογραφίες.

Τα μείον τώρα (ναι υπάρχουν και τέτοια) :
Τα μπουτόν του είναι αρκετά σκληρά (εγώ τουλάχιστον τα περίμενα με πιο μαλακή αίσθηση).
Στην μαύρη επικάλυψη της κάσας φαίνονται πολύ έντονα οι δακτυλιές  (ελπίζω να είναι πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές από ότι νομίζεις πως είναι).
Δεν σε προδιαθέτει για σκληρή χρήση!

Αυτά για τώρα, ρίξτε και μια ματιά στις πρώτες φωτό που έβγαλα (είναι λίγο ανάκατες μέσα στο άλμπουμ αλλά βαρέθηκα να κάνω και τακτοποίηση).

.

Παναγιώτης

Σημείωση : Να στείλω χίλια μπράβο στον έχοντα την ιδέα να κάνουμε το ρολόι πρότζεκτ (γιατί στάθηκε η αφορμή να το αποκτήσω αν και τόσο καιρό το ζαχάρωνα).

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 08, 2013, 15:44:39 μμ από aboulafia »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.