Ήρθε! Ήρθε! Ήρθε!!!
Το δικό μου αρνάκι, είχε από τις 26 του προηγούμενου μήνα αφήσει το μαντρί του (κάπου εκεί στην μακρινή Νέα Ιερσέη) και σήμερα κατέφθασε στα χέρια μου!
Καταρχήν να πω πως είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που μου έχει κάνει ρολόι. Για τα λεφτά του το ρολόι είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Μέγεθος, ποιότητα, υλικά, συναρμολόγηση, τίποτα πάνω στο ρολόι δεν μου θυμίζει ότι πλήρωσα μόνο 61,50€ (μαζί με τα μεταφορικά) για να το αποκτήσω.
Στα συν: Φαίνεται πολύ στιβαρό και πολύ καλοφτιαγμένο, ακόμα και το λουράκι του δείχνει αρκετά ποιοτικό.
Το κρύσταλλό του εξέχει ελάχιστα από την κάσα του ρολογιού (της τάξεως του μισού χιλιοστού ίσως) και η φαλτσογωνία με την οποία έχει κοπεί του δίνει πόντους.
Lume υπάρχει στην ουσία μόνο στους δείκτες (γιατί αυτό πάνω στις ενδείξεις των ωρών είναι τόσο αδύνατο που δεν φαίνεται καν.)
Ωραία περιστρεφόμενη στεφάνη με πολύ καλή ποιότητα συναρμογής και περιστροφής. Σωστό βάρος για ένα τέτοιο ρολόι.
Οι δείκτες των ωρών γυαλίζουν υπέροχα και κάνουν ωραία αντίθεση σε σχέση με το μαύρο της κάσας.
Πολύ ευανάγνωστο τόσο στην αναλογική όσο και στην ψηφιακή του ώρα (ή τις λοιπές ψηφιακές ενδείξεις).
Πάρα πολύ όμορφο σύνολο, μακράν ωραιότερο από ότι μπορεί να απεικονιστεί στις φωτογραφίες.
Τα μείον τώρα (ναι υπάρχουν και τέτοια) :
Τα μπουτόν του είναι αρκετά σκληρά (εγώ τουλάχιστον τα περίμενα με πιο μαλακή αίσθηση).
Στην μαύρη επικάλυψη της κάσας φαίνονται πολύ έντονα οι δακτυλιές (ελπίζω να είναι πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές από ότι νομίζεις πως είναι).
Δεν σε προδιαθέτει για σκληρή χρήση!
Αυτά για τώρα, ρίξτε και μια ματιά στις πρώτες φωτό που έβγαλα (είναι λίγο ανάκατες μέσα στο άλμπουμ αλλά βαρέθηκα να κάνω και τακτοποίηση).

.
Παναγιώτης
Σημείωση : Να στείλω χίλια μπράβο στον έχοντα την ιδέα να κάνουμε το ρολόι πρότζεκτ (γιατί στάθηκε η αφορμή να το αποκτήσω αν και τόσο καιρό το ζαχάρωνα).