0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Super δύτης. Ασφαλείς βουτιές να έχεις Αντώνη
Παράθεση από: antonis_ch στις Απρίλιος 07, 2013, 14:02:48 μμΕτοιμος για το καλοκαιρι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)πολυ ωραια ρολογαρα!προσπαθησα πολλες φορες να το "κλέψω" απο φίλο μου που το εχει, αλλα μάταια! αν και τιτανιο το βαρος του το εχει!καλοφορετο Αντωνη!
Ετοιμος για το καλοκαιρι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Απρίλιος 06, 2013, 15:47:07 μμοπως βλεπετε στην παραπανω φωτο στο καντραν γραφει Water res 100m/10barστο δικο μου δεν αναγραφεται,πιθανον 2 εκδοσεις?στην επισημη σελιδα της φορτις,το ιδιο φαινεται,στο βιντεακι ομως στο 011 φαινεται οτι δεν εχειεστειλα μηνυμα και ελαβα και απαντηση απο εκει που το πηραI think that is because the images I have are from the very first batch of watches that where released, and since then Fortis have obviously updated the design and left that off the dial. The watch is however still 100m water resistant. Kind regardsPhilip
οπως βλεπετε στην παραπανω φωτο στο καντραν γραφει Water res 100m/10barστο δικο μου δεν αναγραφεται,πιθανον 2 εκδοσεις?στην επισημη σελιδα της φορτις,το ιδιο φαινεται,στο βιντεακι ομως στο 011 φαινεται οτι δεν εχει
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) καλοφορετο αντωνη!!καλες αναδυσεις!!!
Αντωνη,καλοριζικο!
Χαιρετώ όλο τον καλό κόσμο. Πήρα κ εγώ κατι σήμερα αλλά θα σας το εμφανίσω σιγά-σιγά κ μετά το ΣΚ διότι κυκλοφορεί η σύζυγος(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) κ όχι φωτό δεν μπορώ να βγάλω, αλλά βρίσκεται πρός το παρόν στο πόρτ-μπαγκάζ..! Έρε τι τραβάμε για τα ρολογάκια!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)https://www.greekwatchforum.gr/Smileys/fighting/sFi_bat.gif[/img]Αυτό που μπορώ να πώ είναι πώς πρόκειται για αυτόματο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά,Αντώνης
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.