0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jiorg στις Μάρτιος 09, 2017, 22:19:20 μμΠαιδια να χαρειτε τα ρολογια.Μονο seiko στα εισερχομενα.......ΚαλοφορεταΜόνο Seiko γενικώς ...
Παιδια να χαρειτε τα ρολογια.Μονο seiko στα εισερχομενα.......Καλοφορετα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στην φωτογράφηση με το Solar του φίλου, ένας παραδίπλα ρώτησε αν πουλάω ρολόγια.Λέω πιο σου αρέσει ? Και λέει αυτό, και έδειξε το καινούργιο. Του λέω, με τα νάυλον είναι ακόμα, για εσένα 150 Ε μόνον. Λέει, αν μου το δίνεις 100Ε το παίρνω. Μου έκανε παζάρια Παραλίγο να του πω με ρίχνεις, αλλα τι να κάνω, έχω ανάγκη. Εστω 100 Ε. Παιδιά μεγαλώνω.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 07, 2017, 23:45:42 μμΣτην φωτογράφηση με το Solar του φίλου, ένας παραδίπλα ρώτησε αν πουλάω ρολόγια.Λέω πιο σου αρέσει ? Και λέει αυτό, και έδειξε το καινούργιο. Του λέω, με τα νάυλον είναι ακόμα, για εσένα 150 Ε μόνον. Λέει, αν μου το δίνεις 100Ε το παίρνω. Μου έκανε παζάρια Παραλίγο να του πω με ρίχνεις, αλλα τι να κάνω, έχω ανάγκη. Εστω 100 Ε. Παιδιά μεγαλώνω.Σήμερα, βρέθηκα στο ίδιο μέρος.Ο τύπος με πλησίασε και μου πρότεινε τα 120 Ε τελική τιμη.Εχε χάρη, που είμαι τίμιος κλέφτης, και δεν στο εδωσα με 120 Ε, και μετά να πάρω άλλα 2. Πόσο εύπιστοι είναι μερικοί τύποι !
Αντώνη, Γιώργο και Χάρη, καλοφόρετα τα νέα 5άρια και στους τρεις σας. Σούπερ...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 10, 2017, 23:58:11 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 07, 2017, 23:45:42 μμΣτην φωτογράφηση με το Solar του φίλου, ένας παραδίπλα ρώτησε αν πουλάω ρολόγια.Λέω πιο σου αρέσει ? Και λέει αυτό, και έδειξε το καινούργιο. Του λέω, με τα νάυλον είναι ακόμα, για εσένα 150 Ε μόνον. Λέει, αν μου το δίνεις 100Ε το παίρνω. Μου έκανε παζάρια Παραλίγο να του πω με ρίχνεις, αλλα τι να κάνω, έχω ανάγκη. Εστω 100 Ε. Παιδιά μεγαλώνω.Σήμερα, βρέθηκα στο ίδιο μέρος.Ο τύπος με πλησίασε και μου πρότεινε τα 120 Ε τελική τιμη.Εχε χάρη, που είμαι τίμιος κλέφτης, και δεν στο εδωσα με 120 Ε, και μετά να πάρω άλλα 2. Πόσο εύπιστοι είναι μερικοί τύποι ! sold out η προσφορα. το 1 τωρα εχει 120
Γιώργο, Χάρη, Νικόλα, καλορίζικα τα νέα σας αποκτήματα! Τα 5άρια είναι πολύ κονά στα γούστα μου, ευχαρίοστως θα έπαιρνα ένα.Γιώργο μη ξεχάσεις να το φέρεις σε μια επόμενη συνάντηση.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.