ευχαριστω, αν και μπαινουμε off topic (συγνωμη να μην χαλασω το θεμα εδω, σε αλλλους χρηστες δεν θα τους αρεσει) βαση ενος citizen με caliber 8200 που εχω, και αυτο παιζει στο χερι μου σαν αυτοματο απο / στα ακραια απο -14 ως +9 (οπως το εχω μετρησει στο χερι μου) και του εκανα εγω regulation ... συνηθως παιζει στα -4 με +2 μεσω ορο αλλα εβαλα και τα ακραια)
Τωρα αν η 4r36 επειδη υποτιθεται ειναι πιο fine tuning και δεν επρεπε να εχει τοσες διακυμανσεις (μεχρι τωρα απο μετρησεις παει απο -2 σε +6) την μερα στα; πιο ακραια που εχω δει ... δεν το ξερω γιατι ειναι το πρωτο 4r36, αλλα φανταζομαι αλλη συμπεριφορα στο χερι μου??? ... πχ προχτες εβαζα σχεδον ολη μερα μια τηλεφωνικη εγκατασταση σε γνωστο (αneβα κατεβα σε σκαλες, σε σκαλα σιδερενια ακουμπησμενη σε τοιχο, χτυπημα με το σφυρακι τα καρφακια στο τοιχο κλπ) και το χερι δεν σταματησε για καποιες ωρες ...μηπως μαθει ο μηχανισμος με την χρηση την δικη μου χρηση? που υποψην εγω τα βραδυα δεν το βγαζω ασπο το χερι, ειναι σχεδον 2 βδομαδες επανω 24/7
Οπως ξερετε εγινε ολοκληρο θεμα και ο πωλητης δεν το πηρε πισω ... αν τυχει και χαλασει θα βγει ανακοινωση για ανταλλακτικα, η θα γινω ερασιτεχνης ρολογας lol, δεν χαλαω αλλα χρηματα επανω του
Για τον φιλο που ρωτησε τις διαφορες 7s36c vs 4r36 εδω για το 7s36
http://guides.mccawcompany.com/downloadable/download/sample/sample_id/229/