0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 23, 2012, 14:42:07 μμΠαράθεση από: bost στις Απρίλιος 23, 2012, 14:34:50 μμδεν πα να ναι οτι να ναι ..ειναι ρολογάρα!πολύ καλύτερο απο οτι φανταζομουν..χαλαρά ψήνομαι να πάρω αλλα 2-3-4 love them!+++++++++++++++Σπύρο χωρίς υπερβολές μου αρέσει πιο πολύ και απο το 007 και απο το μακο ...και στην προπόνηση δεν ξέρω πως..αλλά δεν το νιώθω καν οτι το φοράω!Η καλύτερη μου αγορά μέχρι τώρα μακράν!
Παράθεση από: bost στις Απρίλιος 23, 2012, 14:34:50 μμδεν πα να ναι οτι να ναι ..ειναι ρολογάρα!πολύ καλύτερο απο οτι φανταζομουν..χαλαρά ψήνομαι να πάρω αλλα 2-3-4 love them!+++++++++++++++
δεν πα να ναι οτι να ναι ..ειναι ρολογάρα!πολύ καλύτερο απο οτι φανταζομουν..χαλαρά ψήνομαι να πάρω αλλα 2-3-4 love them!
Παράθεση από: bost στις Απρίλιος 23, 2012, 14:50:17 μμΣπύρο χωρίς υπερβολές μου αρέσει πιο πολύ και απο το 007 και απο το μακο ...και στην προπόνηση δεν ξέρω πως..αλλά δεν το νιώθω καν οτι το φοράω!Η καλύτερη μου αγορά μέχρι τώρα μακράν!φίλε κ μένα δεν είναι τυχαία το αγαπημένο μου...αφού σκέπτομαι να πάρω ένα να το βάλω στη φορμόλη!!!
Σπύρο χωρίς υπερβολές μου αρέσει πιο πολύ και απο το 007 και απο το μακο ...και στην προπόνηση δεν ξέρω πως..αλλά δεν το νιώθω καν οτι το φοράω!Η καλύτερη μου αγορά μέχρι τώρα μακράν!
Παράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 23, 2012, 15:37:10 μμΠαράθεση από: bost στις Απρίλιος 23, 2012, 14:50:17 μμΣπύρο χωρίς υπερβολές μου αρέσει πιο πολύ και απο το 007 και απο το μακο ...και στην προπόνηση δεν ξέρω πως..αλλά δεν το νιώθω καν οτι το φοράω!Η καλύτερη μου αγορά μέχρι τώρα μακράν!φίλε κ μένα δεν είναι τυχαία το αγαπημένο μου...αφού σκέπτομαι να πάρω ένα να το βάλω στη φορμόλη!!!Ελάτε ρε παιδιά τώρα Πάντως ,το δικό μου από την Τετάρτη που το'χω, έχει κερδίσει συνολικά 0.5 sec....ακόμα στο στρώσιμο είναι.
Παράθεση από: Theminio στις Απρίλιος 23, 2012, 10:36:48 πμΠαράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 22, 2012, 21:43:53 μμΠαράθεση από: Theminio στις Απρίλιος 22, 2012, 11:18:11 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 08, 2012, 21:21:27 μμxαχα , και μένα η παλιά μ΄αρέσει περισσότερο Αλεξ'Ομως η καινούρια είναι απο ανοξείδωτο ατσαλι και όχι chromium plated brass όπως η παλιά. Σε λίγες μέρες που θα είναι εδώ (η έκδοση με την μαυρη πλάκα) θα σας πω εντυπώσεις.cromium plated βγήκαν κάποια ελάχιστα κομμάτια παλιότερα, τα αμφίβια είναι όλα ατσάλι, αυτό αποδεικνύεται από τον κωδικό, το τρίτο ψηφίο όταν είναι "0" το υποδηλώνει. Αντίθετα τα τα κομαντίρσκι (τα κλασσικά) είναι όλα επιμεταλωμένα κ το αποδεικνύει το τρίτο ψηφίο του κωδικού που είναι "1", (τα νέα Κ-34 είναι φυσικά ατσάλι)Αναφερόμουν στα bezel και όχι στην κάσα. Η κάσα όπως λες ήταν ατσάλινη το μπεζέλ όμως όχι.το μυαλό μου πήγε στη κάσα..η στεφάνη όμως δεν άλλαξε, πάλι επιμεταλλωμένη είναι... http://forums.watchuseek.com/f10/i-spy-my-little-eye-new-type-amphibian-bezel-660732-6.htmlhttp://forums.watchuseek.com/f10/my-amphibian-capitan-new-steel-bezel-668614.html
Παράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 22, 2012, 21:43:53 μμΠαράθεση από: Theminio στις Απρίλιος 22, 2012, 11:18:11 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 08, 2012, 21:21:27 μμxαχα , και μένα η παλιά μ΄αρέσει περισσότερο Αλεξ'Ομως η καινούρια είναι απο ανοξείδωτο ατσαλι και όχι chromium plated brass όπως η παλιά. Σε λίγες μέρες που θα είναι εδώ (η έκδοση με την μαυρη πλάκα) θα σας πω εντυπώσεις.cromium plated βγήκαν κάποια ελάχιστα κομμάτια παλιότερα, τα αμφίβια είναι όλα ατσάλι, αυτό αποδεικνύεται από τον κωδικό, το τρίτο ψηφίο όταν είναι "0" το υποδηλώνει. Αντίθετα τα τα κομαντίρσκι (τα κλασσικά) είναι όλα επιμεταλωμένα κ το αποδεικνύει το τρίτο ψηφίο του κωδικού που είναι "1", (τα νέα Κ-34 είναι φυσικά ατσάλι)Αναφερόμουν στα bezel και όχι στην κάσα. Η κάσα όπως λες ήταν ατσάλινη το μπεζέλ όμως όχι.
Παράθεση από: Theminio στις Απρίλιος 22, 2012, 11:18:11 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 08, 2012, 21:21:27 μμxαχα , και μένα η παλιά μ΄αρέσει περισσότερο Αλεξ'Ομως η καινούρια είναι απο ανοξείδωτο ατσαλι και όχι chromium plated brass όπως η παλιά. Σε λίγες μέρες που θα είναι εδώ (η έκδοση με την μαυρη πλάκα) θα σας πω εντυπώσεις.cromium plated βγήκαν κάποια ελάχιστα κομμάτια παλιότερα, τα αμφίβια είναι όλα ατσάλι, αυτό αποδεικνύεται από τον κωδικό, το τρίτο ψηφίο όταν είναι "0" το υποδηλώνει. Αντίθετα τα τα κομαντίρσκι (τα κλασσικά) είναι όλα επιμεταλωμένα κ το αποδεικνύει το τρίτο ψηφίο του κωδικού που είναι "1", (τα νέα Κ-34 είναι φυσικά ατσάλι)
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 08, 2012, 21:21:27 μμxαχα , και μένα η παλιά μ΄αρέσει περισσότερο Αλεξ'Ομως η καινούρια είναι απο ανοξείδωτο ατσαλι και όχι chromium plated brass όπως η παλιά. Σε λίγες μέρες που θα είναι εδώ (η έκδοση με την μαυρη πλάκα) θα σας πω εντυπώσεις.
xαχα , και μένα η παλιά μ΄αρέσει περισσότερο Αλεξ
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 22, 2012, 10:32:08 πμΠαράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 15, 2012, 20:17:08 μμΠαράθεση από: constantine στις Απρίλιος 14, 2012, 16:40:27 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 14, 2012, 16:24:29 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)φωτο απο το ιντερνετπω πω πω πω κομματαρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και σε καλή τιμή φίλε... ποια ειναι η τιμη του? το εχει καποιος στην κατοχή του?180 €
Παράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 15, 2012, 20:17:08 μμΠαράθεση από: constantine στις Απρίλιος 14, 2012, 16:40:27 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 14, 2012, 16:24:29 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)φωτο απο το ιντερνετπω πω πω πω κομματαρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και σε καλή τιμή φίλε... ποια ειναι η τιμη του? το εχει καποιος στην κατοχή του?
Παράθεση από: constantine στις Απρίλιος 14, 2012, 16:40:27 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 14, 2012, 16:24:29 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)φωτο απο το ιντερνετπω πω πω πω κομματαρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και σε καλή τιμή φίλε...
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 14, 2012, 16:24:29 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)φωτο απο το ιντερνετπω πω πω πω κομματαρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)φωτο απο το ιντερνετ
here you are:http://www.meranom.com/komandirskie-k-34-automatic-37υγ. δεν έχω ψωνίσει από εκεί αλλά έχω διαβάσει καλά σχόλια, είναι κ ενεργός μέλος πλέον στο wus κ προσέχει ένα παραπάνω...
Παράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 24, 2012, 14:11:59 μμhere you are:http://www.meranom.com/komandirskie-k-34-automatic-37υγ. δεν έχω ψωνίσει από εκεί αλλά έχω διαβάσει καλά σχόλια, είναι κ ενεργός μέλος πλέον στο wus κ προσέχει ένα παραπάνω... ευχαριστώ σπυρο! θα το τακτοποιησω το ζητημα!!
ούτε αυτός το έχει:http://chistopolcity.com/category.php?id_category=11μετά αυτός:http://smirs.com/vostok-watches/voctok-new-komandirskie-watches/
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.