0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αφου ειχες τετοιο,παρε κατι αλλο γιατι παλι θα το δωσεις
Σας αρεσει το βουρτσισμα στη κασα?Και γενικα πως σας φαινεται?image upload
μιλάς με γρίφους γέροντα .....
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 20, 2015, 15:23:05 μμμιλάς με γρίφους γέροντα ..... Shipper USPSShipping status Shipped
Παράθεση από: constantine στις Φεβρουάριος 20, 2015, 15:28:32 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 20, 2015, 15:23:05 μμμιλάς με γρίφους γέροντα ..... Shipper USPSShipping status Shipped(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) πάει το 5%....
τη στεφάνη πήρες?το δεξιά ρολόι? με το τσιγκέλι ρε φίλε και είναι κεφάλι δεξιααααααααααααααΠ...βάζουν και ένα Π στο τέλος..δεν ξέρω γιατί ...χαχαχαχα ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ τα σχέδια εγώ αυτό ξέρω...είχα κανονίσει άλλη αγορά και μου τα έκανες όλα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Απο τον Murphy πηρα τη στεφανη για τιποτα μοντιφες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ποσα πηγε?
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 20, 2015, 15:45:24 μμποσα πηγε?39 $
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 20, 2015, 15:41:37 μμτη στεφάνη πήρες?το δεξιά ρολόι? με το τσιγκέλι ρε φίλε και είναι κεφάλι δεξιααααααααααααααΠ...βάζουν και ένα Π στο τέλος..δεν ξέρω γιατί ...χαχαχαχα ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ τα σχέδια εγώ αυτό ξέρω...είχα κανονίσει άλλη αγορά και μου τα έκανες όλα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)θες και εσυ τετοιο?καποια στιγμη πουλαω το δικο μου
Παράθεση από: constantine στις Φεβρουάριος 20, 2015, 15:48:30 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 20, 2015, 15:45:24 μμποσα πηγε?39 $εχεις το ρολοι,για να κανεις τη μοντιφα?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.