0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια νέα σειρά Chronomaster έρχεται αυτόν τον μήνα, στην ίδια τιμή με το επετειακό King Seiko που είδαμε πέρσι *(350 χιλιάρικα προ φόρου δλδ). (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)4 αγροτεμάχια στα 38mm, με χάρτινα Tosa Washi καντράν εμπνευσμένα από την φύση. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κάσες από τιτάνιο με επίστρωση τιτανίου-πλατίνας, και λουράκια κροκοδείλου με πιστοποίηση αειφορίας LWG. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τέλος, τα ρολόγια φορούν τον γνωστό μας ηλιακό A060, με ακρίβεια 5 δευτερόλεπτα τον χρόνο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
αδιαφορο σχεδιο παντως, αν και αυτο το σηματακι στο κατω μερος του dial μου θυμιζει λιγο...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
τι ακριβως σημαινει απλος χρηστης?
Αυτός που δεν ποστάρει σε φόρουμ ρολογιών 😎
Πολύ όμορφα. Αν φορούσαν και μια 9015 θα ήταν άψογα.
Και ειδικότερα..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να αφήσουν την A060 perpetual calendar των 23 πετραδιών και 5s/y για 9015? Μιλάμε για διαστημική μηχανή ρε παιδιά. Δεκτό βέβαια το δίλημμα μηχανικό/quartz, αλλά η κατηγορία που κοιτάει το συγκεκριμένο ρολόι είναι το GS 9f. Ο αετός είναι ιστορικό σύμβολο της Citizen, παλαιότερα αλλά δυστυχώς δεν τον βλέπουμε συχνά σε ρολόγια της σήμερα. Έχει ιδιαίτερη ιστορία.
Πες τα Γιώργο, γιατί το άλλο το πουλέν της citizen ασχολείται με την cartier τελευταία!
Κάνω μουλτιτασκιν και ασχολούμαι και με τη citizen και με την cartier αλλά και με την casio!
Πες μας λοιπόν 2 μοντέλα από citizen και casio,που θα ηθελες
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.