Ποια η γνώμη σου για καθημερινό ρολόι πολλαπλών χρήσεων???
Σκέφτομαι να το πάρω και θα ήθελα ένα backround για το ρολογάκι αυτό!
Πιστεύω είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για καθημερινό ρολόι, κυρίως λόγο του μεγέθους του αλλά και της κορόνας που είναι αριστερά.
Το λουράκι όταν μαλακώσει είναι αρκετά άνετο, οι ενδείξεις όμως που έχει πάνω μετά από κάποιο καιρό ξεθωριάζουν,
επίσης η Citizen ενισχύει εσωτερικά τα συγκεκριμένα λουράκια με κάτι σαν ύφασμα έτσι ώστε αν κοπεί το καουτσούκ να μπορεί να αντέξει περαιτέρω.
Από λούμ καλά τα πάει, δεν είναι βέβαια της διάρκειας/φωτεινότητας των αντίστοιχων καταδυτικών Seiko αλλά
ok, αν και με χαμηλή ένταση, κρατάει για αρκετές ώρες.
Από χρόνους όταν το πρωτοπήρα τα πήγαινε τέλεια, γύρο στο +5 την ημερα, μετά άρχισε να μου κάνει κάτι κουλά και κέρδιζε φούλ,
πρέπει όμως να ήταν δικό μου το φταίξιμο γιατί το κοπάνησα δυνατά, επίσης κουρδίζει από την κορόνα.
Το κρύσταλλο είναι ορυκτό και έχει μερικά σημαδάκια, αυτό οφείλεται και στο ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με την στεφάνη αλλά και γιατί το φόραγα σχεδόν καθημερινά.
Η στεφάνη τώρα αν και έχει ξεκάθαρα κλικ (60) τα οποία χτυπάνε ακριβώς στις ενδείξεις, είναι λίγο χαλαρή και γενικά έχει έναν μικρό τζόγο.
Τώρα δεν μου έρχεται κάτι άλλο, αλλά σκοπεύω να του βάλω ένα νάτο σαν αυτό της φωτό και να είναι το
beater μου για το καλοκαίρι

Στο προτείνω!