0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkirle στις Απρίλιος 05, 2017, 09:52:06 πμΓειά χαρά σε όλους. Ονομάζομαι Δημήτρης και αυτή είναι η πρώτη μου ανάρτηση. Μόλις αγόρασα ένα Citizen και είπα να σας το δείξω.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έλα να γινόμαστε πολλοί σιγά-σιγά!Καλορίζικο!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά χαρά σε όλους. Ονομάζομαι Δημήτρης και αυτή είναι η πρώτη μου ανάρτηση. Μόλις αγόρασα ένα Citizen και είπα να σας το δείξω.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Απρίλιος 12, 2017, 13:38:27 μμΠαράθεση από: gkirle στις Απρίλιος 05, 2017, 09:52:06 πμΓειά χαρά σε όλους. Ονομάζομαι Δημήτρης και αυτή είναι η πρώτη μου ανάρτηση. Μόλις αγόρασα ένα Citizen και είπα να σας το δείξω.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έλα να γινόμαστε πολλοί σιγά-σιγά!Καλορίζικο!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠρος το παρόν, αν τα ξέρω καλά, είστε 3, όσοι και οι Πατεκοσέικοι ! ή έχετε και ρεζέρβα ?
Το χει αποδεχτει Στεφανε! Αφου της πηρα την τσαντα michael kors με δερμα πύθωνα (400€) και ενα back pack του mark jacobs (300€)....
Αλλο ειναι αυτο;;; Πωωωωωωω....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ετσι λενε αυτοι που το χουν και αυτοι που το χουν δει...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.