0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξερω τον κωδικο του αλλα πολυ ωραιο ετσι;
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 24, 2016, 23:33:51 μμΔεν ξερω τον κωδικο του αλλα πολυ ωραιο ετσι;Τιτάνιο.
Δεν ξερω τον κωδικο του αλλα πολυ ωραιο ετσι;G...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 24, 2016, 23:13:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... Πολυ ιδιαιτερο-ξεχωριστο για τα γουστα μου..πως μπορουμε να βρουμε κ αλλες φωτος?
Παράθεση από: giorgio_cooper στις Απρίλιος 25, 2016, 00:31:20 πμΠαράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 24, 2016, 23:13:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... Πολυ ιδιαιτερο-ξεχωριστο για τα γουστα μου..πως μπορουμε να βρουμε κ αλλες φωτος? Μόνο σε εμένα ήρθε στο μυαλό μου μόλις το είδα το IWC ocean 2000 porsche design? πραγματικά μιλάμε σε κλάσματα του δευτερολέπτου...και μην ρωτήσει κανείς κλασσικά ποιο είναι αυτό....google...!!!!!!
Παράθεση από: giorgio_cooper στις Απρίλιος 25, 2016, 00:31:20 πμΠαράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 24, 2016, 23:13:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... Πολυ ιδιαιτερο-ξεχωριστο για τα γουστα μου..πως μπορουμε να βρουμε κ αλλες φωτος? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.