0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια καλημερανα ρωτησω κατι χαζο??? θελω να αγορασω ενα μεγεθυντικο φακο (αυτο το κυαλι που βαζουν οι ρολογαδες στο ενα ματι) και επισκευαζουν το ρολοι. Δεν ξερω και πως λεγεται η ονομασια του . θελω να βλεπω τα μικρα γραμματα που γραφει απο πισω τα ρολογια αλλα και μεσα στο κατραν.εψαξα παντου εδω στην αλεξανδρουπολη αλλα τιποτε.....μονο σε περιοδικο μου το δειξαν..1. εχετε καμια διευθυνση να το παραγγειλω (απο ελλαδα?)2. ειχε ποσες βαθμιδες μεγεθυνσης (Χ1,7 - Χ2 - Χ5 - Χ10 - Χ15) ποιο ειναι το καλυτερο για να βλεπεις?? δεν εχω καθομου μειωπια..ευχαριστω πολυ
Σίγουρα το ξεβιδώνεις ΔΕΞΙΟ-στροφα? Είχα το συγκεκριμένο μοντέλο και έπαθα στην αρχή σχεδόν το ίδιο, αλλά το ξεβίδωνα συμβατικά οπότε δεν κουνιόταν! ΦιλικάΝίκος
Παράθεση από: omegasnik στις Μάιος 21, 2013, 22:33:43 μμΣίγουρα το ξεβιδώνεις ΔΕΞΙΟ-στροφα? Είχα το συγκεκριμένο μοντέλο και έπαθα στην αρχή σχεδόν το ίδιο, αλλά το ξεβίδωνα συμβατικά οπότε δεν κουνιόταν! ΦιλικάΝίκοςΣτο βιντεο πιο πανω φαινεται πεντακαθαρα Νικο....Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Καλησπέρα, ποιο μοντέλο της Citizen θα μου προτείνατε να αγοράσω ως 200 ευρώ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.