Γιωργο αν κανεις παραθεση καποιο μηνυμα να το κανεις ολοκληρο σε παρακαλω...
Η σπανιοτητα ειναι για πολλους αξια και αρετη....αυτοσκοπος δεν γνωριζω αν ειναι...
Θα το καταλάβεις σαν επιχείρημα αν ποτέ πέσεις στην ανάγκη τους.
Vintage ρολόγια δεν αγοράζω για τον λόγο ακριβώς που ανέφερες.
Αγαπώ τα vintage σχέδια αλλά θέλω και τα specs μου
Γι' αυτό αγοράζω επανεκδόσεις.
Το μοναδικό βιντάζ που έχω είναι ένα komandirskie και αυτό γιατί το αγόρασα όσο ένα club sandwich
Αν ποτέ επέλεγα να τα χώσω για βινταζιά θα προτιμούσα ρολόι από σοβαρή εταιρεία (rolex, omega κλπ)...
Το ότι βρωμάει το ebay σημαίνει ότι είναι χειρότερο ρολόι από το sumo ή μήπως την έχουμε ψωνίσει λιγάκι?
Μαζί με το κιτρινισμένο dial αγοράζεις και φακό για να διαβάζεις την ώρα στο σκοτάδι?
Και γιατί δεν μπορείς να συγκρίνεις ρολοι παραγωγης με ρολοι μερικων αντιτυπων, που εψαχνες ενα χρονο για να το βρεις NOS?
Οταν χρειαστηκα ανταλλακτικο προληπτικα το βρηκα σε λιγες μερες στο γραμματικιβωτιο μου...
Εγραψα ξεκαθαρα στο ποστ μου οτι μπορει να βρωμαει το ebay αλλα δεν μειωνω την αξια τους...προφανως...ειδικα εγω που εχω
βαρεθει να γραφω θετικα σχολια...
Το να την εχεις ψωνισει επισης ειναι και καλο μερικες φορες...προσπαθεις να ξεφυγεις λιγο....Ή τρως τα μουτρα σου ή κανεις πιο
σωστες επιλογες...
Αν θελω να βλεπω την ωρα στο σκοταδι θα παρω ενα αλλο ρολοι....και δεν ειμαι σε αποστολες τωρα τελευταια για να κοιταω την ωρα
σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου....Αν ειναι ετσι επισης ας παρουμε ολοι λουμινοξ...
Τελος, νομιζω οτι δεν ευσταθει το αντ-επιχειρημα για βινταζ ρολεξ και ομεγα γιατι εκει αν βρεις ανταλλακτικο απλα 'μπασταρδευεις' το ρολοι
πολλες φορες...και δυσκολα βρισκεις καποιο με πληρως οριτζιναλ - μη αλλαγμενα κομματια...
Όπως και να 'χει αν προκύψει πρόβλημα θα την βρεις την άκρη.
Πολύ πρόσφατα μου προέκυψε ένα πρόβλημα με το doxa.
Αγαπητέ Δημήτρη πραγματικά τρόμαξα να συνεννοηθώ μαζί τους.
Μιλάμε για πολλά μηνύματα στο live chat τους και επίσης πολλά email.
Πλήρης ασυνεννοησία μεταξύ τους. Για να απαντήσουν σε ένα mail έπρεπε να τους το στείλω 2-3 φορές.
Και να φανταστείς ότι η εταιρεία υπάρχει και το ρολόι είναι εντός εγγυήσεως και πρόσφατα αγορασμένο κατευθείαν από αυτούς.
Ξέρεις ποια ήταν η απάντησή τους πριν συνειδητοποιήσουν ότι το ρολόι είναι εντός εγγυήσεως?
"Συγγνώμη αλλά δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Το Ευρωπαικό μας σέρβις δεν μπορεί να δεχτεί άλλα ρολόγια αυτή τη στιγμή. Αν βιάζεστε δώστε το ρολόι στον ρολογά σας. Αν όχι ενημερώστε μας να σας βάλουμε στην waiting list".
Μετά από φασαρία την πήραν χαμπάρι και αναθεώρησαν.
Όταν είχε βγάλει προβληματάκι το LLD το πήγα στην αντιπροσωπεία στην Καλλιθέα, με το σεις και με το σας, βγάλαν το ρολόι φωτογραφία, απόδειξη παραλαβής και ΑΨΟΓΗ δουλειά. Το μόνο μείον ότι καθυστέρησαν αρκετά γιατί το ρολόι πήγε Ελβετία για αλλαγή κάσας.