Ευχαριστώ ξανά!
Νικόλα δεν έχουμε και πολύ διαφορετικές απόψεις για τα συγκεκριμένα θέματα.
Για το χρώμα του dial, ανέφερα πως πολλοί (που μπορεί να είναι οι περισσότεροι) το θέλουν αυστυρώς μαυρόασπρο. Το πορτοκαλάκι το έγραψα ορμόμενος από τον μικρό δείκτη δευτερολέπτων του IWC ή και από το Fortis pilot professional που έχει πορτοκαλί όλους τους δείκτες του χρονογράφου. Άποψή μου είναι πως θα μπορούσε η εταιρία να διατηρήσει 2 παραλλαγές του ίδιου ρολογιού ώστε να ικανοποιεί όλα τα γούστα, αν αυτό δεν ήταν κάποια σημαντική επιβάρυνση στα συνολικά έξοδα της Fortis να τρέχει και τους 2 κωδικούς.
Για την κορώνα η κρεμμυδί μου αποπνέει έναν αέρα vintage,που μπορεί στους νέους χρονογράφους όντως να σπανίζει (το Steinhart πάντως την έχει). Πιο σημαντικό ίσως είναι ότι δεν είναι βιδωτή, για μενα για τον λόγου του νερού, αφου δίνει και υψηλή υδατοστεγανότητα για pilot ρολόι.
Τέλος το πάχος όντως στον καρπό δεν φαίνεται και δεν δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα και στο πιο κυριλέ ντύσιμο (εντάξει όχι και μανικετόκουμπα).
Ωστόσο το ανάφερα ως μικρό μείον επειδή χαλάει λίγο τις αναλογίες διαστάσεων, ειδικά όταν παρατηρείς το ρολόι τη στιγμη που δεν είναι φορεμένο.
Έτσι έμεινε μόνο το τελευταίο που αναφέρεις, εγώ αυτό με το λουράκι και τα lugs ακόμα δεν το έχω χωνέψει... κάνει καιαυτή τη γεφυρίτσα που φαίνεται στην τελευταία φώτο. ;DΘα σου ξαναπώ εντυπώσεις με τις πρώτες αλλαγές λουριών.

Καλημέρες!