0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, φώτισα το ρολοι από δεξιά με το φακό και βγήκε Καλή.
Παράθεση από: Dimi στις Απρίλιος 26, 2020, 21:14:25 μμΝαι, φώτισα το ρολοι από δεξιά με το φακό και βγήκε Καλή. Ππππφφφφ πως τα καταφέρνετε και εγώ όχι...
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 26, 2020, 21:15:53 μμΠαράθεση από: Dimi στις Απρίλιος 26, 2020, 21:14:25 μμΝαι, φώτισα το ρολοι από δεξιά με το φακό και βγήκε Καλή. Ππππφφφφ πως τα καταφέρνετε και εγώ όχι...Tώρα με το νέο κινητό θα περάσεις σε άλλο επίπεδο φωτογραφιών. Πιο σκοτεινό Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: ^Deadly_Sin^ στις Απρίλιος 26, 2020, 22:32:14 μμΩραίο. Ποιο είναι?
Είναι ντεμεκ seiko Heimdallr sbdc053 homage σε pvd. Το έχω στη κατοχή μου εδώ και 3 μέρες. Double dome sapphire, sapphire bezel και φυσικά seiko nh35.Και μια φώτο χωρίς lumediy betta fish bowl
Παράθεση από: ^Deadly_Sin^ στις Απρίλιος 26, 2020, 23:18:55 μμΕίναι ντεμεκ seiko Heimdallr sbdc053 homage σε pvd. Το έχω στη κατοχή μου εδώ και 3 μέρες. Double dome sapphire, sapphire bezel και φυσικά seiko nh35.Και μια φώτο χωρίς lumediy betta fish bowlAliEx?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.