Χρονομετρια-ποιοτητα-legibility λογω φορτωμενου καντραν....
θεωρεις οτι ειναι απο τις επιτυχημενες αγορες σου?
Το οτι ο μηχανισμος του ειναι με module χρονογραφου σου εχει δωσει καποια αισθηση διαφορας στη λειτουργια απο ρολογια με 7750 που πιθανον εχεις?
Χρονομετρια COSC,το δικο μου ειναι στο +5,θα μπορουσε να ναι και καλυτερα γιατι το αλλο Β που εχω ειναι χρονια ολοκληρα στο +2.
Ποιοτητα,δε νομιζω να υπαρχει καποιος με B και να χει παραπανονα σε αυτο τον τομεα.Υπερανω προσδοκιας.
Αναγνωσιμοτητα εξαιρετικη,το καντραν δεν ειναι φορτωμενο,ειναι bicompax κι εχει κεντρικα τοποθετημενο λεπτοδεικτη χρονογραφου κι ενα δευτερο λεπτοδεικτη στο 9.Ο,τι πιο ευαναγνωστο κυκλοφορει μετα τη Lemania 5100 ισως.Σου δινουν την αισθηση του φορτωμενου οι περιμετρικοι αριθμοι της λογαριθμικης περιστροφικης κλιμακας,αλλα αυτοι δεν μπαινουν μπροστα οταν διαβαζεις την ωρα ή το χρονογραφο.

Ο χρονογραφος εχει πολυ θετικη αισθηση απο τα πουσουαρ,σε σχεση με την πιο ''ξερη'' της 7750 ή της Lemania.
Καμμια φορα οταν κανω reset,δεν ευθυγραμμιζονται επακριβως οι δυο κεντρικοι δεικτες του χρονογραφου(λεπτοδεικτης και δευτερολεπτοδεκιτης)οποτε αν κανω παλι start-stop-reset τακτοποιειται.Αυτο μου το κανει και η Lemania 5100 μερικες φορες,αρα νομιζω ειναι συνηθες των χρονογραφων που εχουν 2 κεντρικους δεικτες,δεν ξερω σιγουρα.