Αποστολέας Θέμα: Μαύρη Παρασκευή  (Αναγνώστηκε 8808 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
Απ: Μαύρη Παρασκευή
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 18:25:16 μμ »
μακαρι να μην εχεις αλλο θεμα....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 19:54:14 μμ »
Uri Geller και τρίχες από νάιλον. Τέλος, ανοίγουμε γραμμή 090χχχχχχχ Γιώργο, και ξεματιάζουμε τα ρολόγια του κόσμου. Τιμές προσιτές.
:D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Konakis

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 20:39:24 μμ »
Τελεια Ανδρεα!! επιασαν τοπο οι ευχες μας!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georges

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 20:53:29 μμ »
Εύχομαι να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά  :)

Φιλικά Γιώργος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 21:10:18 μμ »
Αντρέα νύσταζε κ αυτό!

ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

υγ. σου διαμαρτύρεται για το λουρί που του φοράς..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sol Invictus

• Sr. Member
  • ...to the Unconquered Sun
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 25, 2012, 07:23:57 πμ »
Τελικά το πρόβλημα παραμένει, αλλά έκανα troubleshooting. Δεν δουλεύει το αυτόματο σύστημα κουρδίσματος. Χθες αρχικά δεν ξεκινούσε, το κούρδισα λίγο (καμιά 10αριά φορές) και μετά χτυπώντας το λίγο με το δάχτυλο ξεκίνησε. Σήμερα ήταν πάλι σταματημένο. Πριν το κουρδίσω δεν έλεγε να ξεκινήσει. Μόλις του έδωσα καμιά 10αριά στροφές από την κορώνα, ξεκίνησε μόνο του. Το πρόβλημα όμως δεν τελειώνει εδώ.  :(
Χθες θέλοντας να ξεκινήσω διαδικασίες RMA για το ρολόι, έστειλα με ένα φαξ στην εδώ αντιπροσωπεία την κάρτα εγγύησης για να μου πουν αν είναι ΟΚ. Αυτοί μου απάντησαν ότι ο τύπος από τον οποίο το πήρα δεν είναι αντιπρόσωπος της Zenith, οπότε η εγγύηση δεν έχει ισχύ, αλλά το χειρότερο είναι ότι άφησαν να εννοηθεί ότι το ρολόι μπορεί να είναι και "καυτό" και μου ζήτησαν να τους το πάω το συντομότερο να το τσεκάρουν. Εγώ επικοινώνησα με τον πωλητή ο οποίος παραδέχτηκε ότι η υπόθεση με την εγγύηση ισχύει, αλλά μου είπε πως θα αναλάβει αυτός τα έξοδα επισκευής και πως από όσο γνωρίζει το ρολόι δεν είναι προϊόν κλοπής. Στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, φταίω κυρίως εγώ, γιατί θέλοντας να αποκτήσω το ρολόι, το οποίο ως μοντέλο 2009 και πολύ Limited Edition δεν βρίσκεται πλέον μέσα από τα καταστήματα στα οποία έχω εγώ πρόσβαση (Ελλάδα-Κύπρο) (καθώς τότε είχα ρωτήσει και είχα λάβει αρνητικές απαντήσεις) πήρα το ρίσκο να το αγοράσω από νετ οπότε βρέθηκα τώρα με τα παντελόνια κατεβασμένα. ΟΚ μέχρι εδώ μπορώ να δεχτώ τις συνέπειες και να πληρώσω την επισκευή ακόμη και από την τσέπη μου.
Αυτό που με φοβίζει όμως είναι το ρολόι να είναι κλεμμένο (αν ισχύει αυτό θα είναι από μπουτίκ και όχι από ιδιώτη καθώς ήταν πράγματι με τις ζελατίνες του -αφόρετο). Τι συνέπειες μπορεί να έχω εγώ (έχω απόδειξη πληρωμής από την τράπεζα μου) και κυρίως αν υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς ρολόι και χωρίς τα λεφτά που έδωσα. Στην δεύτερη περίπτωση θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για το αν θα το πάω στην αντιπροσωπεία. Θα ήθελα την άποψη ανθρώπων που έχουν ζήσει ή έχουν ακούσει για παρόμοια περίπτωση. ΤΗΧ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"Empty-handed I entered
the world
Barefoot I leave it.
My coming, my going --
Two simple happenings
That got entangled.
Like dew drops
on a lotus leaf
I vanish."

Kozan Ichikyo

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 25, 2012, 08:26:17 πμ »
Οι πιθανότητες ένα ρολόι καινουργιο με τα αυτοκόλλητα και τα χαρτιά του αλλα και την συσκευασία του να είναι "καυτό" είναι απειροελαχιστες. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μάθεις τι συμβαίνει και στην απευκτεα  περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα, απαίτησε απο τον πωλητή επιστροφή των χρημάτων σου και στείλε του το ρολόι.
Αν σε στεναχωρεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση και η αμφιβολία, με δεδομένο ότι ο πωλητής δέχεται να το επισκευάσει, κανε την καρδιά σου πέτρα και προχώρησε σε refund απο τώρα.

Μακάρι να μην ισχύει τίποτα απο τα παραπάνω και απλά να είναι μια στεναχωρη πρόσκαιρη κατάσταση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 25, 2012, 08:34:08 πμ »
Οι πιθανότητες ένα ρολόι καινουργιο με τα αυτοκόλλητα και τα χαρτιά του αλλα και την συσκευασία του να είναι "καυτό" είναι απειροελαχιστες. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μάθεις τι συμβαίνει και στην απευκτεα  περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα, απαίτησε απο τον πωλητή επιστροφή των χρημάτων σου και στείλε του το ρολόι.
Αν σε στεναχωρεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση και η αμφιβολία, με δεδομένο ότι ο πωλητής δέχεται να το επισκευάσει, κανε την καρδιά σου πέτρα και προχώρησε σε refund απο τώρα.

Μακάρι να μην ισχύει τίποτα απο τα παραπάνω και απλά να είναι μια στεναχωρη πρόσκαιρη κατάσταση.

Πάνο, οι αμφιβολίες θα λυθούν σύντομα, την Τρίτη που θα το πάω στον αντιπρόσωπο. Και εγώ πιστεύω ότι το ρολόι είναι ΟΚ καθώς ο πωλητής με ενθάρρυνε να το πάω στον εδώ αντιπρόσωπο.  Στο έστω και πολύ απομακρυσμένο ενδεχόμενο όμως το ρολόι να είναι πράγματι "προβληματικό" τι "εγγύηση" μου προσφέρει το statement της τράπεζας? Δεν εννοώ να έχω εγώ νομικές συνέπειες, καθώς προφανώς το ρολόι το πλήρωσα πολύ κοντά στην τιμή καταστήματος και φυσικά ήταν αδύνατο να γνωρίζω για αυτή την πιθανότητα, αλλά κυρίως αν η απόδειξη με καλύπτει από το ενδεχόμενο να μου πάρουν το ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"Empty-handed I entered
the world
Barefoot I leave it.
My coming, my going --
Two simple happenings
That got entangled.
Like dew drops
on a lotus leaf
I vanish."

Kozan Ichikyo

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 25, 2012, 09:28:21 πμ »

Πάνο, οι αμφιβολίες θα λυθούν σύντομα, την Τρίτη που θα το πάω στον αντιπρόσωπο. Και εγώ πιστεύω ότι το ρολόι είναι ΟΚ καθώς ο πωλητής με ενθάρρυνε να το πάω στον εδώ αντιπρόσωπο.  Στο έστω και πολύ απομακρυσμένο ενδεχόμενο όμως το ρολόι να είναι πράγματι "προβληματικό" τι "εγγύηση" μου προσφέρει το statement της τράπεζας? Δεν εννοώ να έχω εγώ νομικές συνέπειες, καθώς προφανώς το ρολόι το πλήρωσα πολύ κοντά στην τιμή καταστήματος και φυσικά ήταν αδύνατο να γνωρίζω για αυτή την πιθανότητα, αλλά κυρίως αν η απόδειξη με καλύπτει από το ενδεχόμενο να μου πάρουν το ρολόι.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις εταιρίες και το δικαίωμα τους να κατάσχουν ρολόγια που είναι προϊόντα κλοπής, όταν αυτά έρχονται για οποιοδήποτε λόγο στην κατοχή τους και μπορεί η μεταβίβαση κινητού (ρολογιού) από μη κύριο σε εκείνον που αποκτά καλόπιστα να μην επέρχεται, αν το μεταβιβαζόμενο έχει ξεφύγει από τη νομή του κυρίου με κλοπή ή απώλεια, το statement της τράπεζας όμως είναι η ξεκάθαρη απόδειξή σου ότι εσύ κατά το χρόνο της μεταβίβασης του κινητού  ήσουν ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ (σκέψου το statement να έγραφε 500 ευρώ). Τελειώνεις με τα ποινικά. Από εκεί ξεκινάς με τα αστικά για να αναζητήσεις από αυτόν που σου το πώλησε τα (αδικαιολογήτως και χωρίς νόμιμη αιτία κατέχοντα) χρήματά σου.

Είμαι σίγουρος ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύουν ειδικά όταν ο ίδιος ο πωλητής σε παροτρύνει να το πας στην αντιπροσωπεία.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 25, 2012, 11:21:02 πμ »
 :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos78

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 26, 2012, 14:36:46 μμ »
Απο τα καλύτερα κομμάτια του φόρουμ, εύχομαι ολόψυχα γρήγορα ξεμπερδεματα και ταχυστη "ανάρρωση"!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 12:16:55 μμ »
Λοιπόν, τα νέα έχουν ως εξής. Το ρολόι δεν είναι κλεμμένο και δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα  ;D. 3 μέρες στο winder δεν σταμάτησε, σήμερα που το φοράω ήδη πάνω από 6 ώρες δεν σταμάτησε και όταν το πήγα στον dealer το amplitute ήταν άψογο, πράγμα που σημαίνει ότι το ρολόι ήταν φουλ κουρδισμένο. Μου είπαν πως το μόνο που πάει το μυαλό τους είναι ότι θέλει λίπανση-service και μου είπαν ότι αν το ξανακάνει θα πρέπει να πάει Ελβετία, καθώς δεν μπορούν αυτοί να επισκευάσουν El Primero (ήτοι 700+ ευρώ)  ::).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"Empty-handed I entered
the world
Barefoot I leave it.
My coming, my going --
Two simple happenings
That got entangled.
Like dew drops
on a lotus leaf
I vanish."

Kozan Ichikyo

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 12:21:08 μμ »
Τουλαχιστον σου εφυγε το αγχος Ανδρεα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 12:22:58 μμ »
Τουλαχιστον σου εφυγε το αγχος Ανδρεα!

Δεν λες τίποτα Αντώνη.  :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"Empty-handed I entered
the world
Barefoot I leave it.
My coming, my going --
Two simple happenings
That got entangled.
Like dew drops
on a lotus leaf
I vanish."

Kozan Ichikyo

Αποσυνδεδεμένος teo66

• Full Member
  • **
  • Tibia Fusus
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 12:23:13 μμ »

.....τέλος καλό .....όλα καλά.......
.....τα 700 για service βέβαια.....μου κάθονται λίγο στο στομάχι....αλλά el primero είναι αυτός.......
....καλοφόρετο και πάλι sol.......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions