Αποστολέας Θέμα: Νέοπας στα μηχανικά ρολόγια με Longines Legend Diver 39mm  (Αναγνώστηκε 36 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vded

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Χαιρετώ την παρέα, πρώτη μου μηχανικό ρολόι στα 41 μου έτη μετά από πολλά χρόνια με Apple Watches!

Έχω τη χαρά να μοιραστώ μαζί σας το Longines Legend Diver 39mm με anthracite dial L3.764.4.99.6 που απέκτησα χθες!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί μένω επαρχία και δεν έχω πρόσβαση στα δυνατά ωρολογοποιία της Αθήνας.

Τι χρειάζεται να πάρουμε για να αλλάξουμε το μέγεθος του bracelet μόνοι μας;

Για αλλαγή straps βρήκα το Bergeon 6767-F, τι ήθελα και πέρασε το ρολόι στη Longines, μου πρότεινε μερικά straps και τώρα ερωτεύτηκα αυτά τα δύο (για διαφορετικά occasions).

friendly
1
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
Dante80,
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,Dante80,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
Απ: Νέοπας στα μηχανικά ρολόγια με Longines Legend Diver 39mm
« Απάντηση #1 στις: Σήμερα στις 18:37:48 »
Καλώστονα, για τα πρακτικά να αναφέρω πως επέλεξες λαθος χόμπι.

Πάμε παρακάτω..

Κατά την γνώμη μου το μπρασελέ σε τέτοιο ρολόι το αλλάζεις τζάμπα εκεί που το πήρες και το φοράς εφεξής χωρίς προβλήματα. Δεν αξίζει να αγοράσεις εργαλεία για ένα ρολόι μόνο, και δεν αξίζει επίσης να το γρατσουνίσεις μαθαίνοντας να τα χρησιμοποιείς.

Και τα δύο λουράκια που έβαλες είναι πολύ όμορφα. Έχε υπόψιν σου πάντως πως δεν σε περιορίζει κανένας να χρησιμοποιείς αποκλειστικά αυτά της Longines, μπορείς να πάρεις και να βάλεις ότι θέλεις πάνω, αρκεί να είναι σωστές οι διαστάσεις (στην περίπτωση σου θέλεις με πλάτος 20mm).

Nα το χαρείς, είναι εξαιρετικό!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions