Αποστολέας Θέμα: Για γέλια ή για κλάματα  (Αναγνώστηκε 147 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Για γέλια ή για κλάματα
« στις: Ιούνιος 01, 2026, 17:33:50 μμ »
 Καλησπέρα, σε όλους τους φίλους!   :)
Δεν ήξερα πού να γράψω, ειλικρινά. Μάλλον στο νήμα «λίγο γέλιο», δεν ξέρω. Λοιπόν. Δεν θα πω από τώρα το ιστορικό θα πω μόνο πως είχα παραγγείλει ένα ρολόι από σοβαρή εταιρεία. Ήδη έχουν καταχωρήσει 3 φορές λάθος χώρα αποστολής! Εχω στείλει ήδη αρκετά e-mail και δεν έλαβα καμία απάντηση. Τώρα μόλις έστειλα ένα ακόμα και ήμουν αρκετά συγκρατημένος ενώ δεν θα έπρεπε. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το ανέκδοτο, ειλικρινά. Και μιλάμε για σοβαρή εταιρεία. Τι να πω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
Απ: Για γέλια ή για κλάματα
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 01, 2026, 20:41:16 μμ »
Για αρχή, να πεις το όνομα της εταιρίας, αυτή είναι και η δουλειά εξάλλου των διαδικτυακών φόρουμ για χόμπι κλπ.  :P
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
SHMAIOFOROS,Ef.orange,tigergreg,
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 01, 2026, 22:49:01 μμ »
Για αρχή, να πεις το όνομα της εταιρίας, αυτή είναι και η δουλειά εξάλλου των διαδικτυακών φόρουμ για χόμπι κλπ.  :P

Καλησπέρα, @Dante80:) Ασφαλώς και θα ενημερώσω, δεν θα αφήσω πυροτέχνημα. Έμαθα τελικά τι συμβαίνει και αυτό με προβλημάτισε αρκετά μπορώ να πω. Δεν ήταν κάτι τραγικό ούτε φοβήθηκα για ασυνέπεια από μεριάς τους ή για την πληρωμή ή τυχόν επιστροφές χρημάτων κλπ.

Τώρα που μιλάμε βρίσκομαι έξω και δεν μπορώ να επεκταθώ και επίσης πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο για να μπορώ να είμαι απόλυτα σωστός σε όσα πω. Προβληματίστηκα διότι από σοβαρές εταιρείες εάν κάποια πράγματα είναι τόσο στον αυτόματο πιλότο και δεν υπάρχει ανθρώπινος έλεγχος σε κάθε βήμα τότε υπάρχει θέμα… θα επανέλθω!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dante80,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 01, 2026, 23:37:24 μμ »
.................

Προβληματίστηκα διότι από σοβαρές εταιρείες εάν κάποια πράγματα είναι τόσο στον αυτόματο πιλότο και δεν υπάρχει ανθρώπινος έλεγχος σε κάθε βήμα τότε υπάρχει θέμα… θα επανέλθω!

Οι αυτόματοι πιλότοι εν γένει, είναι πιο σωστοί από τους φυσικούς / ανθρώπους πιλότους.  ??? Ο λόγος ? Επειδή έχουν σχεδιαστεί από πιλότους, που έχουν συμπεριλάβει την εμπειρία εκατοντάδων πιλότων με χιλιάδες ώρες πτήσης και όλων των καταστάσεων που θεωρητικά μπορεί να προκύψουν. Οπότε, λειτουργουν στο βέλτιστο ανα πάσα στιγμή δεδομένων κάποιων συνθηκών / παραμέτρων.

Συνεπως, η συγκεκριμένη εταιρία, ή δεν έχει καλό "αυτόματο πιλότο", δηλ. έχει λανθασμένο ή ελλειπή σχεδιασμό διαδικασιών, ή ο υπεύθυνος, είχε πάει διακοπές.  ;D

Περιμένουμε νεώτερα  ;)   
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σήμερα στις 09:32:51 »
Καλημέρα, φίλε @Giorgos_I  !  :) Μάλλον βιάστηκες να απαντήσεις; Διαφωνώ, και είμαι απόλυτος. Ποτέ ένα βοηθητικό σύστημα, ένα εργαλείο, όσο εξελιγμένο και να είναι (βλέπε ...ιλουστρασιόν εξυπνάδα AI) ποτέ δεν θα αντικαταστήσει τον άνθρωπο. Έτσι κι εδώ, ποτέ δεν θα γίνει κυβερνήτης ο μεταλλικός Κουτοθόδωρος με τις πουλάδες στα data του. Δεν θα επεκταθώ γιατί είναι και βαθιά ηθικό ως θέμα και θα ξεφύγουμε.

Οι αυτόματοι πιλότοι εν γένει, είναι πιο σωστοί από τους φυσικούς / ανθρώπους πιλότους.  ??? Ο λόγος ? Επειδή έχουν σχεδιαστεί από πιλότους, που έχουν συμπεριλάβει την εμπειρία εκατοντάδων πιλότων με χιλιάδες ώρες πτήσης και όλων των καταστάσεων που θεωρητικά μπορεί να προκύψουν. Οπότε, λειτουργουν στο βέλτιστο ανα πάσα στιγμή δεδομένων κάποιων συνθηκών / παραμέτρων.

Συνεπως, η συγκεκριμένη εταιρία, ή δεν έχει καλό "αυτόματο πιλότο", δηλ. έχει λανθασμένο ή ελλειπή σχεδιασμό διαδικασιών, ή ο υπεύθυνος, είχε πάει διακοπές.  ;D

Περιμένουμε νεώτερα  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σήμερα στις 09:55:15 »

Καλημέρα, φίλε @Dante80  !  :) Σε κάνω πάλι παράθεση διότι ήθελα να ξεκαθαρίσω από την αρχή πως, ποτέ μέχρι σήμερα ως μέλος δεν άφησα σκιές ή στρακαστρούκες, είναι κάτι που σχεδόν απεχθάνομαι να το βλέπω. Πίστευα πως με είχες προσέξει μέχρι τώρα ως μέλος, (και το αναφέρω από την αρχή  του νήματος πως: δεν θα πω από τώρα το ιστορικό).

Στο θέμα τώρα. Ακόμα δεν βγήκε άκρη, είχα την ελπίδα πως σήμερα θα ήταν και στα χέρια μου το ρολόι. Κολοκύθια. Αυτή τη στιγμή το δέμα γυρίζει σε κάτι επαρχίες της Γαλλίας. Ναι.

Η εταιρεία είναι η γερμανική Sinn. Αξιολογότατη. Και στο παρελθόν είχα επικοινωνία, κυρίως στο τεχνικό κομμάτι. Μάλιστα, πέρα από την παραγγελία μου, είχα ετοιμάσει ολόκληρο κατεβατό από απορίες, σχετικά με ένα πιο εξειδικευμένο ρολόι τους, (αυτή η εξειδίκευση είναι από μεγάλο πλεονέκτημα σε μεγάλη τους αδυναμία, διότι αυτό απαιτεί από τον κάτοχο συγκεκριμένη χρήση και συντήρηση, και και). Όπως φάνηκε, λοιπόν, πρέπει ακόμα να ξεστήνουν περίπτερα από εκθέσεις και δεν είχαν καλή επικοινωνία τα τμήματά τους, συν η αυτοματοποιημένη ροή που την άφησαν να τρέχει. Έτσι λοιπόν, έγραψαν αρχικά σωστά τα στοιχεία μου, που ήδη είχαν. Κατόπιν εμφανίστηκε η πρώτη χαρτούρα με ένδειξη Γερμανία. Απαντάω πως πρέπει να διορθωθεί. Επιστρέφει στα κανονικά δίχως απάντηση από μεριάς τους. Μετά από λίγες ημέρες ξανά μανά Γερμανία. Πάλι στέλνω e-mail να διορθώσουν. Και τέλος, φεύγει για Γαλλία, (σήμερα γυρίζει κάπου στις επαρχίες της...). Αυτά ως πρώτη εικόνα, θα επανέλθω, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.
friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
Dante80,
No reactions
Members reacted like:
Dante80,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σήμερα στις 10:28:00 »
Έχουν θέματα,ποιος ξερει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σήμερα στις 13:22:45 »
Καλημέρα, φίλε @Dante80  !  :) Σε κάνω πάλι παράθεση διότι ήθελα να ξεκαθαρίσω από την αρχή πως, ποτέ μέχρι σήμερα ως μέλος δεν άφησα σκιές ή στρακαστρούκες, είναι κάτι που σχεδόν απεχθάνομαι να το βλέπω. Πίστευα πως με είχες προσέξει μέχρι τώρα ως μέλος, (και το αναφέρω από την αρχή  του νήματος πως: δεν θα πω από τώρα το ιστορικό).

Στο θέμα τώρα. Ακόμα δεν βγήκε άκρη, είχα την ελπίδα πως σήμερα θα ήταν και στα χέρια μου το ρολόι. Κολοκύθια. Αυτή τη στιγμή το δέμα γυρίζει σε κάτι επαρχίες της Γαλλίας. Ναι.

Η εταιρεία είναι η γερμανική Sinn. Αξιολογότατη. Και στο παρελθόν είχα επικοινωνία, κυρίως στο τεχνικό κομμάτι. Μάλιστα, πέρα από την παραγγελία μου, είχα ετοιμάσει ολόκληρο κατεβατό από απορίες, σχετικά με ένα πιο εξειδικευμένο ρολόι τους, (αυτή η εξειδίκευση είναι από μεγάλο πλεονέκτημα σε μεγάλη τους αδυναμία, διότι αυτό απαιτεί από τον κάτοχο συγκεκριμένη χρήση και συντήρηση, και και). Όπως φάνηκε, λοιπόν, πρέπει ακόμα να ξεστήνουν περίπτερα από εκθέσεις και δεν είχαν καλή επικοινωνία τα τμήματά τους, συν η αυτοματοποιημένη ροή που την άφησαν να τρέχει. Έτσι λοιπόν, έγραψαν αρχικά σωστά τα στοιχεία μου, που ήδη είχαν. Κατόπιν εμφανίστηκε η πρώτη χαρτούρα με ένδειξη Γερμανία. Απαντάω πως πρέπει να διορθωθεί. Επιστρέφει στα κανονικά δίχως απάντηση από μεριάς τους. Μετά από λίγες ημέρες ξανά μανά Γερμανία. Πάλι στέλνω e-mail να διορθώσουν. Και τέλος, φεύγει για Γαλλία, (σήμερα γυρίζει κάπου στις επαρχίες της...). Αυτά ως πρώτη εικόνα, θα επανέλθω, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Επ ουδενί δεν υπέθεσα πως θα άφηνες ελεύθερες σκιές για φώτιση, χρησμούς για μάντεμα, δεσμούς για λύσιμο ή πρόκες για κάρφωμα..απλά ο κόπανος ήθελα να κάνω ένα λογοπαίγνιο καθώς στην πρώτη έκδοση της ανάρτησης σου τελείωνες με το "τι άλλο να κάνω;".
Γιαυτό και η γλώσσα στο τέλος του ποστ μου εξάλλου. :P

Επί του θέματος, νομίζω πως πρέπει να έπεσες σε περίοδο τρεξίματος/ανασκολοπισμού για την εταιρεία. Προ έτους που τους είχα ρωτήσει κάτι ήταν άμεσοι και...τα μάλα ανεκτικοί στο πρήξιμο που τους επιφύλασσα στην συνέχεια. Μακάρι να βγάλεις άκρη γρήγορα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σήμερα στις 17:04:57 »

......περίοδο τρεξίματος/ανασκολοπισμού για την εταιρεία.

???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Συνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow