Αποστολέας Θέμα: Omega Semaster Planet Ocean  (Αναγνώστηκε 421 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
Απ: Omega Semaster Planet Ocean
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 11, 2026, 23:53:22 μμ »
OK με επίγνωση ότι βγαίνω λίγο εκτός θέματος. Ποια η γνώμη σας για αυτό?

Έχουν κάτι αυτά τα Breitling εκείνης της εποχής... Λίγο το καντράν που είναι σαν εφημερίδα από τα τόσα πολλά γράμματα και αριθμούς, λίγο το μπρασελέ που είναι ολόκληρο (!) high polished, λίγο τα ασσύμετρα links. Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο διαπιστώνω ότι εκτιμώ την προσωπικότητα στα ρολόγια, ακόμη και αν αυτή μεταφράζεται σε σχεδιαστικές ατέλειες και ιδιοτροπίες. Το προτιμώ αυτό από την πιο αδιάφορη ομοιογένεια των ρολογιών σήμερα.
Όπως τα γράφεις αλλά δεν ήταν άνετο στο καρπό μου και με κούρασε το dial του.Το έδωσα μετά από 2 χρόνια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The best is yet to come!

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σήμερα στις 02:21:26 »
OK με επίγνωση ότι βγαίνω λίγο εκτός θέματος. Ποια η γνώμη σας για αυτό?

Θα στεκόταν ως αντίπαλον δέος απέναντι στο Planet Ocean? Ως στυλάτο tool watch? Είναι και αυτό 42αρι και μάλιστα πιο λεπτό από το Planet Ocean. Έχουν κάτι αυτά τα Breitling εκείνης της εποχής... Λίγο το καντράν που είναι σαν εφημερίδα από τα τόσα πολλά γράμματα και αριθμούς, λίγο το μπρασελέ που είναι ολόκληρο (!) high polished, λίγο τα ασσύμετρα links. Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο διαπιστώνω ότι εκτιμώ την προσωπικότητα στα ρολόγια, ακόμη και αν αυτή μεταφράζεται σε σχεδιαστικές ατέλειες και ιδιοτροπίες. Το προτιμώ αυτό από την πιο αδιάφορη ομοιογένεια των ρολογιών σήμερα.
Αφου ψάχνεσαι για ενα καλό tool diver κοίταξε και το pelagos...!
Εγώ όταν το πήρα ήμουν μεταξύ αυτού και του po αλλά το pelagos μου καθησε καλύτερα στον καρπό και η κάσα του μου άρεσε περισσότερο..!  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σήμερα στις 12:09:54 »
Αν κοιτούσα στην breitling θα έβλεπα περισσότερο το προηγούμενο avenger, ως πιο οικονομική πρόταση.
Αν σταθείς τυχερός μπορείς να το βρεις κατω από 3 χιλιάδες, μη σου πω και λιγότερα.

Είχα δοκιμάσει ένα και μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.
Με το σκεπτικό του στυλάτου tool watch και με λιγότερη φασαρία στο dial. Αυτό όμως, το dial είναι θέμα γούστου και προτίμησης.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions