Ναι,οκ
Πιο πολύ για κανα καφεδάκι και κουβέντα σας νοιάζει,ποια νέα ρολογια?!
Καλά, εσύ, στον κόσμο σου !
Εγώ, είμαι για καφεδάκι και κουβέντα ! Αυτή είναι η κρίση σου ? Κρίμα !

Στο διάστημα που συμμετέχω, ΠΑΝΤΑ πήγαινα στις συναντήσεις, ΠΑΝΤΑ συμμετείχα στα projects, γράφω τεχνικές αναλυσεις και πληροφορίες ( σεντόνια ), με απόλυτη ευγένεια και αποδοχή συμμετέχω σε συζητησεις και αναλυσεις, ΠΑΝΤΑ συγχαίρω τους άλλους για τις αναρτήσεις τους και τις παρουσιάσεις τους, αναφέρω εμπειρίες και χρήσεις ρολογιών που έχουν αποκτηθεί τα τελευταία 50+ χρόνια, συμμετέχω κατα το δυνατόν στα νήματα πχ στο
σήμερα φόρεσα με φωτό από καθημερινές δραστηριότητες, και σε άλλα θέματα με ανοικτή επικοινωνία και φιλική σχέση με αρκετούς από τους συμμετέχοντες.
Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το πληκτρολόγιο, δεν είμαι "φάντασμα" , πολλοι έχουν δει την φάτσα μου. Και έχω και 40.000 μηνύματα, που τουλάχιστον ένα ποσοστό τους, θα ήταν "χρήσιμα" και δεν είναι "καφεδάκι και κουβεντα" όπως εσύ κρίνεις.
Ο λόγος που συμμετέχω είναι λόγω αγάπης προς το αντικείμενο. Αλλά πλέον, παρακολουθώ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τα νήματα. Και βλέπω και την ανάλογη συπεριφορά / αποχή και από πολλους άλλους. Δεν είναι θετικό να επισκέπτονται το φόρουμ 50 άτομα την ημερα, ( πολλοί ειναι παμπάλαιοι ), και να γράφουν μόνον 5 που αναλογικά είναι και σχετικά νέοι. Αν εσύ το λές αυτο "επιτυχία", σε συγχαίρω.
Φυσικά, η απάντησή σου θα είναι πάλι μονολεκτική ή για καφεδάκια. Δεν θέλεις να καταλάβεις ΤΙΠΟΤΑ !
Πολλά παλαιότερα μέλη δεν συμμετεχουν πλέον ή συμμετέχουν ελάχιστα, γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ το στυλ και την όλη εξέλιξη του φόρουμ. Επειδη δεν βλέπουν κατι ενδιαφέρον πλέον.
Στο χέρι σου ειναι να ξαναγίνει το φόρουμ που υπήρξε κάποτε, και τοτε θα μπορείς να λες ότι "ειναι το καλυτερο". Εως τότε, απλώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.