Αποστολέας Θέμα: Νέες κυκλοφορίες ρολογιών  (Αναγνώστηκε 487 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Νέες κυκλοφορίες ρολογιών
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 07:57:41 πμ »
Ποστάρισμα 2 και 3 χρόνια, ή και περισσότερα, μετά την παρουσίασή τους δεν το λές και υλικό από νέες κυκλοφορίες

Τα καινούρια μοντέλα  με τον κωδικό του μοντέλου  στην πλειονότητα τους,μη γράφετε ανακρίβειες ,αμφιβάλω αν το έχετε ψάξει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 08:48:42 πμ »
Αν θέλετε την γνώμη μου, σε περίπτωση που δεν υπάρχει σε αναζήτηση thread για μια μάρκα ρολογιών ώστε να βάλουμε εκεί μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που βρήκαμε (προϊόντα, βίντεο, releases κλπ), έχουμε δύο δυνατότητες.

1. Σε περίπτωση microbrands, χρησιμοποιούμε το σχετικό subforum που έχει δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό. Πάνω πάνω έχει pinned thread για αυτή την δουλειά.

2. Αν είμαστε και πιο μερακλήδες, ανοίγουμε εμείς νέο θέμα για την εταιρία. Αυτό θα βοηθήσει αρκετά κάποιον που θα ήθελε να βρει συζήτηση ή περισσότερες πληροφορίες για μια μάρκα στο μέλλον. Αφού μπαίνουμε στον κόπο να ποστάρουμε έτσι και αλλιώς, το να ανοίξουμε και θέμα δεν είναι επιπλέον κόπος. Αντιθέτως, είναι χρήσιμο και για εμάς, και τους συμφορουμίτες μας.

Από άποψη SEO και οργάνωσης φόρουμ, αυτό θα ήταν το βέλτιστο νομίζω.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 09:47:57 πμ »
Ναι,οκ
Πιο πολύ για κανα καφεδάκι και κουβέντα σας νοιάζει,ποια νέα ρολογια?!

Καλά, εσύ, στον κόσμο σου !

Εγώ, είμαι για καφεδάκι και κουβέντα ! Αυτή είναι η κρίση σου ? Κρίμα !  :(

Στο διάστημα που συμμετέχω, ΠΑΝΤΑ πήγαινα στις συναντήσεις, ΠΑΝΤΑ συμμετείχα στα projects, γράφω τεχνικές αναλυσεις και πληροφορίες ( σεντόνια ), με απόλυτη ευγένεια και αποδοχή συμμετέχω σε συζητησεις και αναλυσεις, ΠΑΝΤΑ συγχαίρω τους άλλους για τις αναρτήσεις τους και τις παρουσιάσεις τους, αναφέρω εμπειρίες και χρήσεις ρολογιών που έχουν αποκτηθεί τα τελευταία 50+ χρόνια, συμμετέχω κατα το δυνατόν στα νήματα πχ στο σήμερα φόρεσα με φωτό από καθημερινές δραστηριότητες, και σε άλλα θέματα με ανοικτή επικοινωνία και φιλική σχέση με αρκετούς από τους συμμετέχοντες.

Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το πληκτρολόγιο, δεν είμαι "φάντασμα" , πολλοι έχουν δει την φάτσα μου. Και έχω και 40.000 μηνύματα, που τουλάχιστον ένα ποσοστό τους, θα ήταν "χρήσιμα" και δεν είναι "καφεδάκι και κουβεντα" όπως εσύ κρίνεις.

Ο λόγος που συμμετέχω είναι λόγω αγάπης προς το αντικείμενο. Αλλά πλέον, παρακολουθώ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τα νήματα. Και βλέπω και την ανάλογη συπεριφορά / αποχή και από πολλους άλλους. Δεν είναι θετικό να επισκέπτονται το φόρουμ 50 άτομα την ημερα, ( πολλοί ειναι παμπάλαιοι ), και να γράφουν μόνον 5 που αναλογικά είναι και σχετικά νέοι. Αν εσύ το λές αυτο "επιτυχία", σε συγχαίρω.

Φυσικά, η απάντησή σου θα είναι πάλι μονολεκτική ή για καφεδάκια. Δεν θέλεις να καταλάβεις ΤΙΠΟΤΑ !

Πολλά παλαιότερα μέλη δεν συμμετεχουν πλέον ή συμμετέχουν ελάχιστα, γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ το στυλ και την όλη εξέλιξη του φόρουμ. Επειδη δεν βλέπουν κατι ενδιαφέρον πλέον.

Στο χέρι σου ειναι να ξαναγίνει το φόρουμ που υπήρξε κάποτε, και τοτε θα μπορείς να λες ότι "ειναι το  καλυτερο". Εως τότε, απλώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 10:02:43 πμ »
Έχω μια άλλη θεωρία ,αλλά δεν είναι και τόσο "αθωα",τα ρολογια που βαζω,είναι νεα μοντελα.Γιατι δε γράφουν αυτοί οι κάποιοι?Σίγουρα υπάρχουν λόγοι, εσείς που ξερετε,γράφουν κάπου αλλου ή όχι?
Δεν φταίω εγω που δεν με έχετε δει,γραφτηκατε αργά στα φόρουμ,λυπάμαι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 10:07:15 πμ »
Τα φόρουμ ρολογιων έχουν πέσει για άλλους λόγους,η δυσκολία τα τελευταία χρόνια να βρεις Ρολεξ και οι τιμές που αυξάνονται συνέχεια,συν την κρίση, σημαντικό δε και το γεγονός ότι έχει κανει τον κύκλο του σαν χόμπι για αρκετούς πλέον ,ασε που  οι νεες γενιές δεν ενδιαφέρονται, ποιος θα πάει σήμερα να κάνει σέρβις?Πρέπει να ξοδέψεις αρκετά χρήματα για ενα ρολόι

Υγ
Οι  κινεζικές εταιρίες,έχουν δώσει μια κάποια λύση σε πιο προσιτές τιμές και αξιόλογα ρολογια
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 10:40:23 πμ »
Έχω μια άλλη θεωρία ,αλλά δεν είναι και τόσο "αθωα",τα ρολογια που βαζω,είναι νεα μοντελα.Γιατι δε γράφουν αυτοί οι κάποιοι?Σίγουρα υπάρχουν λόγοι, εσείς που ξερετε,γράφουν κάπου αλλου ή όχι?
Δεν φταίω εγω που δεν με έχετε δει,γραφτηκατε αργά στα φόρουμ,λυπάμαι

Θα ήθελα να ακουσω την θεωρία. Ειτε αθώα είτε ...."ένοχη".  ;D

Μπορείς, αν δεν είναι κοινοποιήσημη, να μου την πείς με πμ.

Αν ανοίξεις τα στατιστικά, στο Συνδεδεμένοι χρήστες ---> Χρήστες που συνδέθηκαν σήμερα, τώρα δείχνει ότι "μπήκαν" 73 μέλη.  ???

Πόσοι έγραψαν ? Μέτρα τα νέα μηνύματα. :o

Αν δείς τα nicknames, θα δείς μέλη από το .................2012.  ::) Επισκέπτονται, έστω και σποραδικά, αλλά, ΔΕΝ γράφουν !!! ΓΙΑΤΙ ?

Δεν κάνεις ένα νήμα, με επιλογές, που να ρωτάει ?. Γιατί δεν γράφετε πιά ?

Ξέρω κάποιους λόγους, αλλά όχι όλους.

* Δεν ασχολούνται ?
* Δεν έχουν χρόνο ?
* Ενοχλήθηκαν από συμπεριφορές ?
* Δεν τους αρέσει που δεν κάνουμε συναντησεις ?
* Περιμεναν projects αλλά δεν έγιναν ?
* Στενοχωρήθηκαν που δεν κάνουμε κοπή πίτας ?
* Αλλαξαν χομπυ ?

Αν κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις, θα πάρεις και τις σωστες απαντήσεις.  ;)

Κάποιοι, γράφουν / συμμετέχουν και αλλού. Γιατί τους ενδιαφέρει το αντικείμενο. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ?

Ψάξτο λοιπόν, και θα βρείς τις απαντήσεις.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 10:44:57 πμ »
Απάντησα, πριν καιρό μπήκε μέλος που έγραφε παλιά  στο φόρουμ και μου είπε σε πμ ,δεν ασχολούμαι πια,ψάχνω κάποιον για σέρβις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 10:45:49 πμ »
Ακόμα και άτομα της παρέας σας ,δεν γράφουν πλέον σε κανένα φόρουμ!Τι έχετε να πείτε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 10:56:00 πμ »
Τα φόρουμ ρολογιων έχουν πέσει για άλλους λόγους,η δυσκολία τα τελευταία χρόνια να βρεις Ρολεξ και οι τιμές που αυξάνονται συνέχεια,συν την κρίση, σημαντικό δε και το γεγονός ότι έχει κανει τον κύκλο του σαν χόμπι για αρκετούς πλέον ,ασε που  οι νεες γενιές δεν ενδιαφέρονται, ποιος θα πάει σήμερα να κάνει σέρβις?Πρέπει να ξοδέψεις αρκετά χρήματα για ενα ρολόι

Υγ
Οι  κινεζικές εταιρίες,έχουν δώσει μια κάποια λύση σε πιο προσιτές τιμές και αξιόλογα ρολογια

Δικαιολογίες.

Οι χομπιστες, ασχολούνται. Δεν καθοριζει την αγορά και την ασχολία η Rolex. Δεν υπάρχει μόνον η Rolex !

Υπάρχουν και άλλες μαρκες - μοντέλα - τύποι.

Και υπάρχουν άνθρωποι, που υπήρξαν και εδώ, με εκπληκτικές συλλογές, μοναδικά κομμάτια, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία στις δημοσιες σχέσεις που κατάφεραν να γίνονται παρουσιάσεις στην Ελλάδα, που έπαιρναν προσκλήσεις για μπουτίκ, που......, που......., που.........,

Και γίνονταν συναντήσεις, με 15-20 μέλη, και κόβαμε και πίτα / κλήρωση, και έρχονταν 30. Και είχαμε και δώρα.

Αλλά αυτά, θέλουν οργάνωση, η οργάνωση απαιτεί ενδιαφέρον και κόπο / χρόνο.

Χρειαζεσαι αναθεώρηση της πολιτικης και της γραμμης που ακολουθείς. Γιατί σε λιγο, τα μονα θέματα που θα έχεις θα είναι οι δικές σου παρουσιάσεις και ............αγγελίες  :D :D :D

Με αγάπη και ενδιαφέρον στα λέω.

Το εύκολο είναι να ΜΗΝ μιλάω. Αλλά, θα ήθελα να δω βελτίωση. Αν το καταλαβαινεις και συμφωνείς, κάνε ότι πρέπει.   ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 11:10:59 πμ »
Όλα αυτά,ήταν το νέο και ειχε ενδιαφέρον, στην πορεία όμως, όπως ολα τα πράγματα χάνει το ενδιαφέρον του, εχει συμβεί σε ολα τα φόρουμ, πιστέψτε με
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 11:17:57 πμ »
Τα πρώτα χρόνια σε αυτό το φόρουμ, είχα ανοίξει το θεμα versus,ειχε μεγάλη επιτυχία, αλλά και αυτό έκανε τον κύκλο του,ετσι πάει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 21:53:58 μμ »
Σε στιλ Patek Philippe Calatrava από πρωτοεμφανιζόμενη ολλανδική εταιρεία, με κουρδιστή Selita.

https://serowatchcompany.com/products/gold

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions