Καλησπέρα σε όλους!
Αρκετές μέρες σκεφτόμουν να ανοίξω αυτό το θέμα αλλά το καθυστερούσα μήπως ξεμπερδέψω λίγο το μυαλό μου για να δώσω και σ’ εσάς να καταλάβετε τι μου συμβαίνει.
Ξύπνησα ένα πρωί λοιπόν και τα περισσότερα ρολόγια μου (που ήταν στην θήκη τους για μήνες) μετά απο δοκιμές που έκανα μου φαινόντουσαν μεγάλα.. και όντως ήταν μεγάλα στον καρπό μου.. "Μα πως τα φόραγα τόσα χρόνια;" αναρωτήθηκα!
Απο την άλλη δοκίμασα το Steinhart ocean one 42mm που είχα και μου άρεσε αρκετά αλλά σ’ αυτό βρήκα άλλο ”ελάττωμα” ..το βάρος του.

Για να μην πλατειάζω, η απόφαση πάρθηκε σχεδόν αμέσως (και σ’ αυτή μάλλον έπαιξε ρόλο η κουβέντα με αγαπημένο μου πρόσωπο που εξέφρασε την επιθυμία να μου κάνει ένα δώρο της τάξης των 1000€).
Θα προσπαθήσω να πουλήσω κάποια ρολόγια και ΑΝ πουληθούν θα "ανέβω επίπεδο" αλλά χωρίς υπερβολές ..που να ξέρα!
Ξεκίνησα λοιπόν να ψάχνω τον επόμενο στόχο.
Το lld 42mm που το είχα ξαναδεί παλαιότερα σε διάφορα sites (τότε δεν είχα σκεφτεί καν να αγοράσω ένα τόσο ακριβό ρολόι) κλείδωσε στο μυαλό μου.
Η δοκιμή του έγινε σε κατάστημα μετά απο λίγες μέρες αλλά δεν ενθουσιάστηκα όταν το είδα στο χέρι μου.. μου φάνηκε και αυτό μεγάλο, επίσης το λουρί του δεν αγκάλιαζε ωραία τον καρπό μου. Τότε μπήκα στο site της εταιρίας και μάλλον για καλή μου τύχη είδα οτι το καινούργιο βγαίνει σε 39mm no date αλλά και διαφορά στην τιμή γύρω στα 850€.

Σ’ αυτό το σημείο ξεκινούν τα ερωτήματα και οι αμφιβολίες..
• Αξίζει το lld 39mm τα 3500€ ή το θεωρείτε υπερεκτιμημένο;
• Ποιές οι διαφορές μεταξύ lld 42 - lld 39;
(Μηχανικά κυρίως ή στα υλικά κατασκευής άλλαξε κάτι;
Εμφανισιακά οι κορώνες είναι ανανεωμένες όπως και οι δείκτες, επίσης η διαφορά στο date)
• Έκανα σωστή "έρευνα" ή μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη και (ίσως) ομορφότερη επιλογή σ’ αυτά τα χρήματα;
Και σε 2η φάση (τα γράφω για να μην τα ξεχάσω

)
Άν δοκιμάσω και αποφασίσω να αγοράσω το lld 39, να επιλέξω Rubber strap/Stainless steel ή Leather strap;

Ευχαριστώ για την ανάγνωση και συγχωρήστε με αν σας κούρασα,
οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.. και απο ψυχολόγο αν υπάρχει στο φόρουμ

Φιλικά Γιώργος