Αποστολέας Θέμα: Ψηφιακός Πόλεμος ή τυχαίο μπάχαλο;  (Αναγνώστηκε 1984 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Makis2020

• Sr. Member
  • 2020 ξεκίνησα το χόμπυ
    • Προφίλ
Απ: Ψηφιακός Πόλεμος ή τυχαίο μπάχαλο;
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 22, 2025, 11:25:55 πμ »
Ειναι  τα  επακολουθα  της  γενικοτερης  κυβερνοεπιθεσης  που  δεχεται  η  ευρωπη  τις  10  τελευταιες  μερες

σε   αεροδρομια  κυβερνητικα  γραφεια  και  εταιρειες  αγνωστο  απο  που....(λεμε  τωρα :D).
An outage began early in the day (around midnight PDT / ~07:00 UTC) affecting the US-East-1 region (Northern Virginia) – AWS’s largest and oldest region
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 22, 2025, 18:46:50 μμ »
Μηπώς, ειστε του ελληνικούς FBI?

Οχι, είμαι του βαθιού, ορθόδοξου FBI ( Φούμαρα Βλακείες Ισχυρογνωμοσύνη )  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος tigergreg

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 26, 2025, 10:46:43 πμ »
Tο μπλακάουτ των AWS άφησε τα έξυπνα κρεβάτια της Eight Sleep κολλημένα σε λειτουργία υπερθέρμανσης :D :D

Καταναλωτικες  εξυπναδες  εξαρτησης....

https://www.insomnia.gr/articles/various/variousgadgets/to-blackout-tou-aws-afise-ta-eksypna-krevatia-tis-eight-sleep-kollimena-se-leitourgia-yperthermansis/?_fromLogout=1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
  • 2020 ξεκίνησα το χόμπυ
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 26, 2025, 13:04:13 μμ »
Tο μπλακάουτ των AWS άφησε τα έξυπνα κρεβάτια της Eight Sleep κολλημένα σε λειτουργία υπερθέρμανσης :D :D

Καταναλωτικες  εξυπναδες  εξαρτησης....

https://www.insomnia.gr/articles/various/variousgadgets/to-blackout-tou-aws-afise-ta-eksypna-krevatia-tis-eight-sleep-kollimena-se-leitourgia-yperthermansis/?_fromLogout=1
χαχα κι εμένα ένας Αμερικάνος μου έλεγε πως ξύπνησε επειδή σταμάτησε το white noise  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 27, 2025, 02:04:44 πμ »
Καλησπέρα! χαχα ήθελα να απαντήσω από εχθές αλλά ξεχάστηκα. Λοιπόν, εκείνη τη …μαύρη Δευτέρα, η Amazon έφερε σχετικό παγκόσμιο μπάχαλο σε πλήθος υπηρεσιών. Εκείνη τη μέρα, κυριολεκτικά μία δύο ώρες του μπραφ και προς Ευρώπη, Ελλάδα. Ξεμέρωμα ακόμα, προσωπικά, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί όπου έτυχε να μπω είχα σφάλμα. Ξανά και ξανά.

Στα δικά μας. Ωρολογιακά. Με επηρέασε αρνητικά, και αργά το πρωί κατάλαβα με τα πρώτα διαδικτυακά νέα. Με πέτυχε την ώρα όπου είχε δεσμευτεί ποσό στην τράπεζα για μία αγορά από ηλεκτρονικό κατάστημα εξωτερικού. Το κατάστημα έβγαζε σφάλμα σε οποιαδήποτε επιλογή μου στον τρόπο πληρωμής.

Θέλω να καταλήξω πως: ευτυχώς, ενώ οι προσπάθειες μου κάθε φορά έφερναν δέσμευση ποσού στην τράπεζα, ευτυχώς μετά από κάποια λεπτά της ώρας τα χρήματα αποδεσμεύονταν και ξανά μανά εγώ (με έτρωγε…).

Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα, δεν έβλεπαν κανένα πρόβλημα, όμως εδώ είχα γεωγραφικό αποκλεισμό, (όπως πρόσφατα με τον Ισπανό αν θυμάστε) και ενώ είμαι αρκετά παλιός πελάτης του καταστήματος. Τελικά πήγα μέσω Λαμίας και είχα χασούρα άνω των 300 ευρώ. Και με την ευκαιρία να πω πως το Chrono24 δεν είναι πανάκεια ευκαιριών. Αναγκαστικά μπήκα έμμεσα, για μια διαδικασία όπου πάντα την είχα άμεση και ταχύτατη. Αυτά.

[θα επανέλθω για τη συγκεκριμένη αγορά. Ενα ρολόι που το ήθελα εδώ και καιρό, μία επιλογή όχι τόσο συχνη ως επιλογή, όμως, προσωπικά πάντα, τη βρίσκω τουλάχιστον εντυπωσιακή. Θα επανέλθω σε σχετικό νήμα, όταν αξιωθεί να έρθει]
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
tigergreg,
No reactions

• Sr. Member
  • 2020 ξεκίνησα το χόμπυ
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 18, 2025, 16:05:40 μμ »
Cloudflare σήμερα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 28, 2025, 19:31:30 μμ »
Καλησπέρα!  :) Π ρ ο σ ο χ ή !
"Έπεσε" η Πειραιώς; αυτό είδα τουλάχιστον εγώ, μόλις τώρα, και ψαχνόμουν άδικα μέχρι που οριακά δεν κλειδώθηκα έξω. Ούτε το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί. Μην προσπαθήσετε είσοδο σε λογαριασμούς!
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
tigergreg,Beastaras,Ef.orange,
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 28, 2025, 22:01:48 μμ »
Αν είδατε, λήξη συναγερμού. Περίεργη μέρα η σημερινή, πάνω κάτω το γνωρίζαμε όλοι, μεγάλος όγκος συναλλαγών κλπ κλπ και μπραφ.

Παρ’ όλα αυτά είναι μία καλή ευκαιρία να προσέχουμε. Περίεργες μέρες και πονηροί υπάρχουν παντού.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
tigergreg,