Αποστολέας Θέμα: Ticino  (Αναγνώστηκε 6731 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ticino
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 19, 2017, 14:18:46 μμ »
σου εχω συντομα και αλλη προταση φιλε μου με 10 δολλαρια!!!!επειδη ψαχνω και εγω να αγορασω...πανω κατω πιστευω ολα στο ιδιο εργοστασιο γινονται!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 19, 2017, 14:29:09 μμ »
σου εχω συντομα και αλλη προταση φιλε μου με 10 δολλαρια!!!!επειδη ψαχνω και εγω να αγορασω...πανω κατω πιστευω ολα στο ιδιο εργοστασιο γινονται!
ναι αυτο πιστευω και εγω, μαλλον το ιδιο εργοστασιο και παιζουν με τις κασες και το τζαμι, μηχανισμο κλπ
Αλλα τωρα για  ζαφειρι στεγανο 10 ατμ double domed glass, καλο φωσφορο κλπ φαινεται τιμιο
Το εψαξα αρκετα και βλεπω καλα σχολια
πχ απο εδω και με Ελληνα (ισως να μπαινει και εδω μεσα)
http://forums.watchuseek.com/f67/ticino-44-pilot-%96-type-upgraded-attention-picture-heavy-736417.html

πολλα γερμανικα forum βαζουν το ticino συγκριση με steinhart & laco & stowa κλπ με καλες κριτικες πχ (μεταφραση μεσω google)
https://uhrforum.de/b-uhren-vergleich-baumuster-a-stowa-flieger-vs-steinhart-nav-b-vs-ticino-pilot-a-t128406
τους εψαξα (το κατα δυναμη) και φαινεται καλη αγορα για αυτα που εχει (μηχανισμο, τζαμι, στεγανοτητα, χρωμα κλπ) απλα το budged μου ειναι στα ορια και πιο πανω λογο αλλων προτερεοτητων για 200 (μαζι με ταχθδρομιο και αν τυχει και τελωνιο χαθηκα lol)

Για πες σε παρακαλω τι προταση εχεις και ψηνομαι  ;D μη με παρεις στο ψιλο τωρα που ειμαι αναμενος  :D

EDIT ορθογραφικα λογω γρηγοραδας
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 19, 2017, 14:32:57 μμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 19, 2017, 14:36:13 μμ »
Ξεχασα,δε θα εκανα βουτιες με αυτο το ρολοι
Γιατί,θα έκανες με άλλο...??  ;D
Οχι,αλλα νιωθεις πιο σιγουρος με ενα ρολοι μαρκας,καλυτερο απο το casio σου για βουτιες,δεν μπορω να φανταστω  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 19, 2017, 14:36:51 μμ »
babis,εχεις ηδη αποφασισει να το παρεις,προχωρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 19, 2017, 14:46:16 μμ »
babis,εχεις ηδη αποφασισει να το παρεις,προχωρα
ναι αλλα οπως γραφω η τιμη τιμη παντα πιο φτηνη (ελεγε μια παλια διαφημηση) ξεκινησα για το 140αρι και δεν υπαρχει, ναι μεν φαινεται τιμιο (δες τα 2 review που εβαλα πιο πανω, αλλα ειναι και αλλα review) ειναι πολλα λεφτα για εμενα τον μπατηρι αυτη την εποχη ...ειδικα αν τυχει τελωνειο

Ειμαι αποφασισμενος ... σωστα ... τωρα πιο θα ειναι ??? γιατι το seiko 5 που πρωτο ξεκινησα
http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=10933.msg383927#msg383927
ειναι στα  70< και πει πιο κατω ακομα το χρηματιστηριο
https://www.skroutz.gr/s/6931199/Seiko-SNKL83K1.html

απλα ο πιλοτος εχει αλλη χαρη  :o
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 19, 2017, 14:48:19 μμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 19, 2017, 14:56:12 μμ »
μπερδεμενος εισαι,αν σε πιεζει οικονομικα,να πας στα σιγουρα που ειναι το σεικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 25, 2017, 22:20:52 μμ »
Το σεικο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 26, 2017, 23:09:22 μμ »
Ευχαριστω κυριοι
τελικα εγινε παραγγελια στο ticino pilot hand wind (πιστευω να ειναι εδω την αλλη βδομαδα αν δεν τυχει προβλημα με τελωνειο)
http://www.ticinowatches.com/product/pilot-watch-44mm-vintage-hand-wind-6497-mov-ss/

αν και εψαχνα για καθημερινο, πηγα σε πιλοτο (και αυτο κανει για καθημερινο, φυσικα, αλλα εξαρταται κατα ποσο θα βαριμεμαι να το κουρδιζω  :) )

Το seiko 5 το εχω υποψην συντομα την επομενη φορα κατα τον αλλο μηνα θα το παρω (οικονομικα δυσκολα 2 αγορες μαζι) και μολις ξαν πεσει η τιμη του στα 67 (καποιες φορες στο skroutz παει και στα 100 κοντα)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 26, 2017, 23:13:26 μμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 26, 2017, 23:53:39 μμ »
Με το καλό η παραλαβη!! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 26, 2017, 23:56:50 μμ »
To SEIKO 5 που σκέφτεσαι , το παρέλαβα προχθές.
Είναι πολύ του γούστου μου, το μπρασελέ όμως, εκτός του ότι είναι φτηνιάρικο, δεν είναι 20χιλ όπως γράφουν οι περισσότερες σελίδες που βρήκα στο διαδίκτυο , αλλά τα κλασσικά 18χιλ των SEIKO 5. Έτσι την ψιλοπάτησα γιατί δεν ταιριάζουν τα λουράκια που είχα.

gif uploader

Το Ticino όμως μου αρέσει πολύ περισσότερο. Να ήταν και λίγο μικρότερο...
Να το χαρείς και σύντομα ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 27, 2017, 00:05:15 πμ από nikonian »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 27, 2017, 01:45:17 πμ »
για το θεμα που ειναι 18 χιλιοστα ... χμμμμ ... μικρο το κακο, ουτως η αλλος θα του επερνα καινουριο λουρακι ... ευχαριστω για την ενημερωση

Για κανε το καλο και δες απο κατω στο διαφανες, εχει την 7s26C?

Για τον πιλοτο αφου σου αρεσει, να ξερεις για το μελλον μερικα φτηνα

εδω απο ατομο που εχει (το αυτοματο, οχι το κουρδιστο αλλα ειναι ιδια σε κασα και τζαμι, ατμοσφαιρες κλπ) και εχει και το steinhart pilot του δινει καλη κριτικη για την τιμη του και λεει οτι ο φωσφορος ειναι εξισου καλος

αλλα το καινουριο που δειχνω πιο κατω νομιζω ειναι anti reflective

ΑΝ νομιζεις οτι ειναι μεγαλο, η tisoll εχει παρομοιο σε 40χιλ με miyota 9015 (type A & B)
http://www.tisellkr.com/product/tisell-40mm-pilot-miyota-9015-lume-bgw9/31/?cate_no=42&display_group=3
H ticino κανει την ιδια μηχανη σε 44χιλ
http://www.sizzlinwatches.com/product/ticino-type-b-automatic-pilot-watch-sapphire-crystal-superlume/

και τα 2 ιδια τιμη

Αν ψαχνεις ακομα πιο φτηνο πιλοτο κοιτας τα aeromatic sta 130

http://www.e-women.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=23906&category_id=312&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

https://www.aeromatic-1912.com/aeromatic-retro-a1354.html

Nα σου την αληθεια για αυτο θα πηγαινα (αν και νομιζω ειδικα ο πιλοτος πρεπει να ειναι μεγαλο μεγεθος - ο γνησιος του 1940 ηταν 55 χιλιοστα στους πιλοτους) αλλα επειδη με ενδιαφερει το lume, ειδα οτι τα aeromatic δεν παει ο φωσφορος πανω απο 2-3 ωρες (πρεπει να μην ειναι luminova, super luminova)
η μηχανη κινεζικη βεβαια εχει hack και κουρδιζει (εκτος απο αυτοματο) πρεπει να ειναι καποια της seagull, οχι που ειναι ασχημη

εγραψα στον κατασκευαστη, δεν μου ειπε τι φωσφορο βαζουν και ουτε ποια μηχανη ακριβως ειναι, οποτε πηγα στο ticino που εδινε πληροφοριες και ξερω οτι εχει καλο φωσφορο (super luminova) δεν ειναι ο καλυτερος, αλλα ειναι αρκετα καλος

Aν δεν σε ενδιαφερει ο φωσφορος παρε το aeromatic με κλειστα ματια, δεν εχω δει παραπονα και τα seagull ειναι καλα μηχανακια
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 27, 2017, 01:55:52 πμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 27, 2017, 09:26:21 πμ »
Είσαι κατατοπιστικότατος και σ' ευχαριστώ. Μόλις περισσέψουν τα κεφάλαια θα το κοιτάξω κι εγώ. Σε κάθε περίπτωση θα ψωνίσω από φυσικό κατάστημα, (γιατί το γουρούνι στο σακί το έχω ήδη πληρώσει) εκτός αν πρόκειται για ρολόι που το έχω δει και περιεργαστεί ήδη .

Όσο για το SEIKO 5 , ναι φοράει την 7s26 . Όλα είναι basic καλά και καθαρά. Έχω έξι seiko5 και μου είναι απολύτως γνώριμο. Καμία έκπληξη εκτός από το μπρασελέ που ενώ είναι όμορφο , δείχνει πολύ ντενεκεδένιο.

Αν θέλεις θα παρατηρήσω και τις αποκλίσεις στο χρόνο μια-δυο μέρες και θα σε ενημερώσω με π.μ. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 27, 2017, 09:31:51 πμ από nikonian »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions