0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιο κουρδιστό έχεις Γιώργο? Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 28, 2016, 22:11:36 μμΠοιο κουρδιστό έχεις Γιώργο? Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν δουλέψει το Photobucket, θα δείς σε λίγο.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 28, 2016, 22:12:45 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 28, 2016, 22:11:36 μμΠοιο κουρδιστό έχεις Γιώργο? Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν δουλέψει το Photobucket, θα δείς σε λίγο. Δεν δουλεύει. Τι έχουν πάθει όλοι ?Τέλος πάντων, έχω τουλάχιστον δύο, μπορεί και τρίτο, τόσα χρόνια που έχω να τα δώ, ................................ξεχνάω. Το ένα είναι το εφηβικό, και το άλλο ένα τσέπης, με αλυσίδα. Ισως θυμάσαι την φωτό με τον skeleton. Να ξανάβγαζα φωτό, αλλά ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΩ
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 19, 2016, 19:58:59 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εχεις καποιο link για αυτο?
Εχεις καποιο link για αυτο?
Tnx Σπύρο ....!!!!!
Προσωπικα δεν θωρω την μιξη "λιγο απ'ολα" ιδιαιτερα επιτυχημενη και δεν με συγκινει, απ τις φωτο τουλαχιστον..
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 20, 2016, 09:49:06 πμTnx Σπύρο ....!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 20, 2016, 09:37:43 πμΠροσωπικα δεν θωρω την μιξη "λιγο απ'ολα" ιδιαιτερα επιτυχημενη και δεν με συγκινει, απ τις φωτο τουλαχιστον..Συμφωνώ και επισημαίνω την εξής αντίφαση:Από την μια, "scuba", από την άλλη, αριθμοί χωρίς λουμινόβα..
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 19, 2016, 23:50:10 μμΕχεις καποιο link για αυτο?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Hamilton Khaki King Scuba Automatic H64515337https://www.overstock.com/Jewelry-Watches/Hamilton-Khaki-Scuba-Automatic-H64515337-Watch/8408244/product.htmlΠαραπλήσιο, το H64515133:http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/navy/scuba-auto/h64515133
Με ενδιαφέρει ένα Hamilton Khaki field auto. Το βλέπω όμως άλλοτε με μηχανή ΕΤΑ 2824-2 των 40 ωρών power reserve και άλλοτε με μηχανή Η-10 των 80 ωρών power reserve. Ξέρετε να μου πείτε τι παίζει; Ποια είναι νεότερη και ποια παλαιότερη; Σημαντική διαφορά οι επιπλέον 40 ώρες. Σας ευχαριστώ!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.