Citizen Nighthawk blue dial..

Λίγο συνοπτικά οι πρώτες εντυπώσεις αλλά και οι σκέψεις μου για το ρολόι:
-Εύκολα ήταν grail watch στα 20 μου.
-Εύκολα το μοναδικό μου ρολόι αν δεν είχα την τρέλα. Θεωρώ μπορεί να φορεθεί σχεδόν παντού και με κάθε ντύσιμο(σχεδόν).
- Κατασκευαστικα στο σύνολο είναι πολύ στιβαρό/ποιοτικό και θεωρώ ότι πήρα πολύ ρολόι στα λεφτά που έδωσα. Παρόλα αυτά υπάρχει ενα όριο και ότι πληρώνεις παίρνεις σε κάποιον βαθμό. Το φινίρισμα του είναι μακριά απο άλλα ελβετικά και φυσικά πολύ ακριβότερα ρολόγια μου.
-Δίνει καθαρά toolish αίσθηση... νομίζεις ότι έχεις κάποιου είδους όργανο στον καρπό σου και αυτό είναι πολύ γ
@m#το.

-Μου αρέσει πολύ που έχει μηδαμινές γυαλάδες στο μπρασελέ.
-Είναι ένα πανέμορφο ρολόι και θεωρώ πλέον θεωρείται κλασσικό και iconic μοντέλο της εταιρείας. Νομίζω το 2000 πρωτοκυκλοφόρησε.
-Πρέπει να ασχοληθείς για να καταλάβεις τι κάνουν όλα αυτά τα κουμπάκια... θα έλεγα ότι έχει μια δυσκολία στην αρχή μέχρι να το μάθεις. Το κάτω αριστερά κουμπί γυρίζει μια εσωτερική στεφάνη με την οποία λογικά κάνεις κάποιου είδους υπολογισμούς αν είσαι πιλότος παλιού μαχητικού αεροπλάνου... λέμε τώρα 🤪..!
-Μόνο του αυτόματα ρύθμισε την ώρα το πρώτο βράδυ... δηλαδή το λες και αυτόματο.. 😂 ..!!
-Ωραία κάσα... διαφορετική απο ότι έχω μέχρι τώρα. Ταψοφερνει λίγο κλασσικά όπως τα περισσότερα citizen. Επίσης πολύ ωραίες διαστάσεις. Με έντονη παρουσία αλλά και βολικό/ελαφρύ στον καρπό.
-Το καπάκι απο κάτω έχει ενα πολύ ωραίο ανάγλυφο σχέδιο και δεν είναι αυτό το "άνοστο" λειο που έχω δει σε αλλά nighthawk.

-Το μαύρο dial είναι ωραίο αλλά για εμένα το μπλε το κάνει πολύ πιο ξεχωριστό και όμορφο αλλά και ο βασικός λόγος που το πήρα. OK... περι ορέξεως..!
-Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το AS2020-53L και απότι διαπίστωσα δεν το βρίσκεις ιδιαίτερα εύκολα στο διαδίκτυο. Είναι eco drive, radio controlled,αδιάβροχο στα 200 μέτρα και το δεύτερο ηλιακό quartz ρολόι συλλογής το οποίο παίρνω μετά το gshock 5000u.
-Το μπρασελέ είναι πάρα πολύ ποιοτικό. Εντάξει δεν είναι Formex ούτε tag, ούτε Breitling αλλά είναι καταπληκτικό για τα λεφτά του. Προ prx εποχή θα έλεγα ότι είναι ότι καλύτερο έχω βρει σε αυτά τα χρήματα. Επίσης είναι το πιο παχύ μπρασελέ που έχω σε ρολόι.

-Ωραίο ποιοτικό clasp με τρεις θέσεις για μικρορύθμιση του μπρασελέ. Εννοείται δεν έχει quick micro adjustment(καλομάθαμε βλέπεις😂🤣).. Όλη την ημέρα με μια οδοντογλυφίδα είμαι να το φτιάχνω... 😂🤣!!
-Το dial είναι πολύ "φορτωμένο" με πληροφορία αλλά αυτή είναι η μισή ομορφιά του.
-Έχουν κυκλοφορήσει nighthawk που δεν μου άρεσουν καθόλου όπως μαύρο με mesh μπρασελέ. Γενικά το mesh bracelet δεν μου αρέσει καθόλου στο συγκεκριμένο ρολόι.

-Έχω ξαναέρθει κοντά στην αγορά του στο παρελθόν.
Ένα φεγγάρι είχα παραγγείλει το blue angels edition αλλά το μετάνιωσα και ακύρωσα την παραγγελία..!
-Αν είχε ζαφείρι κρύσταλλο θα ήταν καλύτερα αλλά δεν πειράζει.
It is what it is..!
-Νομίζω ότι γενικα η εικόνα που αφήνει το ρολόι στον καρπό είναι ενός πολύ ακριβότερου ρολογιού.

-Το nighthawk είναι το πρώτο μου citizen και η μοναδική ακρίδα που έχω αγοράσει τα τελευταία 20 χρόνια... 🤣😂 ...!!!
Αυτά...!