Καλησπέρα, φίλε
@Badass Gentleman ! Χρόνια Πολλά, υγεία και ευτυχία!

Αν μου επιτρέπεις να σημειώσω κάτι. Μην τον αγχώνουμε άδικα τον φίλο. Ο καλός μας Διαχειριστής
@george_ έχει απόλυτο δίκιο. Ένας μηχανισμός quartz, ίσως χρειαστεί να μας προβληματίσει μετά από 80, 90 χρόνια, (ίσως λέω και λίγα), πόσο μάλλον ο 1532.
Όλη η συλλογή ρολογιών που έχει ο καθένας μας, επιβάλλεται στην ουσία να περάσουν στον χρόνο που πρέπει από έλεγχο/σέρβις. Φθηνό, ακριβό, μηχανικό, quartz, οτιδήποτε. Και κλασικά, οι περισσότεροι δεν πατάνε το πόδι τους ποτέ για τυπικό τεχνικό έλεγχο. Όμως δίνουμε πάντα συμβουλές, όλοι μας, άμεσα. Ειρωνεία ή απλή αφέλεια; δεν ξέρω.
Και χεχε παντού υπάρχει μία ΕΤΑ χεχε. Και τον πιο απλό να έχω ισχύει το ίδιο, σε περίπου 80 χρόνια θα αγχωθώ. Στην ουσία αυτό που λέμε: αλλαγή μπαταρία και έλεγχο στεγανότητας. Αν ξεχαστώ, ε, στα 20 χρόνια έλεγχο μηχανικών μερών για δικές μου αμέλειες σε φροντίδα.
Όλα χρειάζονται service κάποια στιγμή.
Το θέμα με τα quartz είναι η πλακέτες,σωστά ρεύματα κτλ κ μην σου τρέξουν υγρα απο την μπαταρία.
Όπως κ να έχει ο 1532 είναι στην ουσία ένας ετα 255.111.
Δυστυχώς είναι δύσκολο να βρεθεί αλλά είναι interchangeable με τον νεότερο πολυ οικονομικο ETA E64.111 που τον έχει αντικαταστήσει.
Αν δεν σε ενδιαφέρει να έχει τον ορίτζιναλ μηχανισμο μπορείς πάντα να κάνεις ένα απλό swap αν συμβεί κατι.