Δεν ξέρω αν ο υποψήφιος αγοραστής έχει την διάθεση να πάει σε αυτό το ποσό, αλλά, επαναλαμβάνω, του Κάστορα το ρολόι είνα τζάμι, ο άνθρωπος έχει ρολόγια πολλαπλάσιας αξίας στην συλλογή του, και το ρολόι έχει ζήσει "ζωή χαρισάμενη". Ουτε νερά, ούτε ταλαιπωρίες, ούτε 24/7.
Κάποια χαρακτηριστικά, αν τα βάλουμε στην ζυγαριά της λογικής, μας δείχνουν ότι κάποια "πράγματα" μετράνε πιο πολύ από το χρήμα.
Δεν προσπαθω να "πείσω" τον φίλο, ο κάθε ένας ξέρει τις δυνάμεις του και με αυτήν την λογική αποφασίζει. Και εγώ θέλω Mercedes S class, αλλά ακούω την τιμή και ...............

Και μενω με το Fiat !

Αλλά, αν η Mercedes ήταν του γείτονα, που την ξερω τόσα χρόνια, θα έδινα ένα ποσό που ΔΕΝ θα δυσκόλευε την οικογενειακή μου ζωή / υποχρεώσεις, γιατί θα έπαιρνα χαρτί.
Μου συνέβει το 2002. Εχω συμφωνήσει με μάντρα ( φίλος ) να του δώσω το τότε μου, και να πάρω ένα άλλο.
Σάββατο, το αδειάζω, όλα έξω, γρύλλοι, αλυσίδες χιονιού, κλπ. με βλέπει ο γείτονας, "καθαριοτητα?" με ρωτάει. Οχι του λέω, το αδειάζω, γιατί αλλάζω αυτοκίνητο. Με ρωτάει πόσο το πήρε η μαντρα ? Του λέω. Φεύγει, μπαίνει στο σπίτι, και βγαίνει με το ποσό. Μου το δίνει και μου λέει "Δώσε μου το κλειδί".

"Σιγά μην το αφήσω. Το ξέρω 10 χρόνια. Το φροντίζεις σαν να είναι παιδί"
Πάω στην μάντρα με το ποσό πλέον στο χέρι, και ο φίλος μαντράς με

Ρε συ, θα έβγαζα άλλο 1,5 Κ απο το δικό σου. Τι του το έδωσες ?