Αποστολέας Θέμα: Έρευνα αγοράς για omega seamaster 300m  (Αναγνώστηκε 6575 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stathis1991

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Έρευνα αγοράς για omega seamaster 300m
« στις: Ιούλιος 11, 2025, 23:14:59 μμ »
Καλησπέρα στην ομάδα!

Είμαι στην αναζητηση ενός Omega Seamaster Diver 300M, μοντέλο από το 2019 και μετά (με τον Co-Axial Master Chronometer 8800). Μου αρέσει ιδιαίτερα το μαύρο καντράν, αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες επιλογές αν η κατάσταση και η τιμή είναι καλές.

Θα ήθελα να ρωτήσω:
🔹 Ποιο εύρος τιμής θεωρείται λογικό για ένα τέτοιο ρολόι σε μεταχειρισμένη κατάσταση, με πλήρες σετ (κουτί, χαρτιά, bracelet κ.λπ.);
🔹 Υπάρχει κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που προτείνετε, είτε για να το δω/δοκιμάσω από κοντά, είτε που να έχει αξιοπιστία για αγορές μεταχειρισμένων ή προσφορές σε καινούργια;
🔹 Αν ξέρει κάποιος αν τρέχει κάποια προσφορά σε επίσημο μεταπωλητη ή σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Omega στη Θεσσαλονίκη, θα το εκτιμούσα πολύ!

Οποιαδήποτε συμβουλή ή εμπειρία από αγορά Seamaster θα ήταν πολύ χρήσιμη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος paulm

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Έρευνα αγοράς για omega seamaster 300m
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 15, 2025, 22:32:04 μμ »
Εξαιρετική επιλογή το συγκεκριμένο ρολόι και ίσως το μαύρο να είναι και εμένα το αγαπημένο μου χρώμα. Επειδή και εγώ το έχω ζαχαρώσει / το ζαχαρώνω κατά καιρούς, θα πω τα εξής. Η τιμή του έχει πέσει. Πλέον ένα σε καλή κατάσταση με φουλ σετ χαρτιά και κουτί, ξεκινάει από 4300 περίπου. Για καινούργιο/αφόρετο γύρω στις 5 χιλιάδες.

Προτείνω να πάτε να το δείτε και να το δοκιμάσετε σε ένα οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Η και στην επίσημη μπουτίκ της Omega (αν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, δεν το γνωρίζω). Και αφού δείτε ότι σαν κάθεται καλά και πράγματι σας αρέσει και από κοντά, τότε κατευθείαν παραγγελία από οποιονδήποτε grey dealer με καλές κριτικές στο Chrono24. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζετε από καταστήματα. Ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια που η Omega έχει απαγορεύσει στους αντιπροσώπους της να κάνουν εκπτώσεις από την τιμή καταλόγου. Είναι τεράστια η διαφορά στην τιμή και δεν αξίζει, εκτός αν φυσικά δεν σας νοιάζει.

Αυτά από εμένα!
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
Stathis1991,
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 16, 2025, 11:44:45 πμ »
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Κατατοπιστικότατος, αλήθεια είναι ότι πρέπει να περάσω μια βόλτα να το δοκιμάσω. Η τιμή που κινείται σαν προιδικτητο στην ελληνική αγορά είναι πάνω από 4000;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 16, 2025, 19:45:11 μμ »
Ο Κastor77 πουλάει ένα σε πράσινο εδώ στο φόρουμ
Σε κατάσταση καινούργιου full set
Γιατί δεν το σκέφτεσαι ?
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 16, 2025, 20:18:08 μμ »
Μπλε και πράσινο τα ομορφότερα για εμένα..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 16, 2025, 22:04:22 μμ »
Το έχω δει πάρα πολύ ωραίο απλά  και σε ρούχα να φανταστείς μαύρο και γκρι φοράω δεν είμαι πολύ μοντερνος ούτε του χρώματος 😂. Θα προσπαθήσω να τα δω όλα τα χρώματα από κοντά για να σχηματίσω άποψη… ιδανικά θα ήθελα να βρω κάτι στα 3500.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 16, 2025, 23:06:00 μμ »
Το έχω δει πάρα πολύ ωραίο απλά  και σε ρούχα να φανταστείς μαύρο και γκρι φοράω δεν είμαι πολύ μοντερνος ούτε του χρώματος 😂. Θα προσπαθήσω να τα δω όλα τα χρώματα από κοντά για να σχηματίσω άποψη… ιδανικά θα ήθελα να βρω κάτι στα 3500.

Ειναι μία σκέψη. Αλλά πρέπει να αναλογιστείς και το παρελθόν του ρολογιού, αν πας σε προϊδιόκτητο.

Δεν είδα τι τιμή έχει ο Κάστορας, @kastor77 , αλλά η εμπλοκή του με τα ρολόγια, η "συλλογή" του και η παρουσία του εδώ, εγγυώνται την "κατάστασή" του και την "ταλαιπωρία" του από τον προηγουμενο ιδιοκτήτη, που από αλλού, παίρνεις "γουρούνι στο σακί" μια και δεν ξέρεις από που "έρχεται"..

Και μερικές φορές, σε τέτοιες αγορές, η γνώση της προϊστορίας του αντικειμένου, ρολόι αξίας, αυτοκίνητο, κλπ. σου εξεσφαλίζει ότι δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα από ένα γυαλισμένο βιτρίνας, που και προμήθειες θα πληρώσεις και το ιστορικό του δεν θα σου ειπωθεί ειλικρινά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 16, 2025, 23:13:41 μμ »
4.900 το πουλάει ο kastor full set σαν καινούργιο. Πραγματικά πολύ ωραίο αυτό το πράσινο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 16, 2025, 23:30:51 μμ »
Δεν ξέρω αν ο υποψήφιος αγοραστής έχει την διάθεση να πάει σε αυτό το ποσό, αλλά, επαναλαμβάνω, του Κάστορα το ρολόι είνα τζάμι, ο άνθρωπος έχει ρολόγια πολλαπλάσιας αξίας στην συλλογή του, και το ρολόι έχει ζήσει "ζωή χαρισάμενη". Ουτε νερά, ούτε ταλαιπωρίες, ούτε 24/7.

Κάποια χαρακτηριστικά, αν τα βάλουμε στην ζυγαριά της λογικής, μας δείχνουν ότι κάποια "πράγματα" μετράνε πιο πολύ από το χρήμα.

Δεν προσπαθω να "πείσω" τον φίλο, ο κάθε ένας ξέρει τις δυνάμεις του και με αυτήν την λογική αποφασίζει. Και εγώ θέλω Mercedes S class, αλλά ακούω την τιμή και ............... Και μενω με το Fiat !  :(

Αλλά, αν η Mercedes ήταν του γείτονα, που την ξερω τόσα χρόνια, θα έδινα ένα ποσό που ΔΕΝ θα δυσκόλευε την οικογενειακή μου ζωή / υποχρεώσεις, γιατί θα έπαιρνα χαρτί.

Μου συνέβει το 2002. Εχω συμφωνήσει με μάντρα ( φίλος ) να του δώσω το τότε μου, και να πάρω ένα άλλο.
Σάββατο, το αδειάζω, όλα έξω, γρύλλοι, αλυσίδες χιονιού, κλπ. με βλέπει ο γείτονας, "καθαριοτητα?" με ρωτάει. Οχι του λέω, το αδειάζω, γιατί αλλάζω αυτοκίνητο. Με ρωτάει πόσο το πήρε η μαντρα ? Του λέω. Φεύγει, μπαίνει στο σπίτι, και βγαίνει με το ποσό. Μου το δίνει και μου λέει "Δώσε μου το κλειδί".  ???

"Σιγά μην το αφήσω. Το ξέρω 10 χρόνια. Το φροντίζεις σαν να είναι παιδί"

Πάω στην μάντρα με το ποσό πλέον στο χέρι, και ο φίλος μαντράς με
Ρε συ, θα έβγαζα άλλο 1,5 Κ απο το δικό σου. Τι του το έδωσες ?  :-[

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
baller,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 16, 2025, 23:38:22 μμ »

Με 3.500€ μαύρο 8800 δεν πρόκειται να βρεις εύκολα δυστυχώς. Και αν βρεις, θα έχεις μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για την τιμή αυτή (δλδ το ρολόι θα έχει κουσούρι ή θα είναι λειψό).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 16, 2025, 23:53:52 μμ »
Υπήρχαν ευκαιρίες τώρα που κόψανε πολλούς ad κ πουλάνε λίγοι πλεον.
Εξωτερικό,Ε.Ε, μαύρο με μπρασελε καινούριο βλεπω στα 4800,με αποστολή πληρωμένη.
Έχει κ πρόταση τιμής οπότε το συζητάει για πιο κάτω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 17, 2025, 00:05:03 πμ »
Συμφωνώ ότι στο προιδιόκτητο παίζει μεγάλο ρόλο ο πρώτος ιδιοκτήτης. Εάν πάω σε  προιδιοκτητο θα είναι είτε από κατάστημα είτε certified dealer του chrono24. Τιμές που βλέπω κινούνται για μοντέλα μετά του 18 με τον 8800 από τα 4000 και πάνω αλλά επειδή δε θα το βιαστώ ομως ελπίζω να πετύχω κάτι καλύτερο. Κάτι που δεν ανέφερα υπάρχει η δυνατότητα να το πάρω χωρίς ΦΠΑ οπότε αν τρέχει κάποια προσφορά από Ad θα με βολέψει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kastor77

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 17, 2025, 09:33:32 πμ »
Καλημέρα σε όλους.

Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, πραγματικά το εκτιμώ.

Η αγάπη μου για τα ρολόγια είναι γνωστή, όπως και η προσοχή με την οποία τα μεταχειρίζομαι.

Το πράσινο (seaweed) του Seamaster είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα. Ανάλογα με τον φωτισμό το ρολόι (both bezel and dial) σκουραίνει σε σκούρο κυπαρισσί ως μαύρο. Δεν ξέρω πως το σχεδίασαν και το υλοποίησαν στην Ω, αλλά είναι πολύ όμορφο, ιδιαίτερο καί ευέλικτο.

Προσωπική άποψη: το Omega Seamaster 300 στο συγκεκριμένο επίπεδο χρημάτων είναι απίστευτα value for money. Πραγματικά εξαιρετικό ρολόι, από όλες τις απόψεις.

Το δικό μου είναι όντως σε κατάσταση καινούριου και χωρίς να έχει μπει στη θάλασσα.

Αν και μου αρέσει πολύ, το δίνω για να χρηματοδοτήσω την αγορά του επόμενου στόχου μου.

Όπως έχω γράψει στην αγγελία δέχομαι προτάσεις, οπότε η τιμή (που περιλαμβάνει εκτός του μπρασελέ και το rubber strap του) είναι διαπραγματεύσιμη.

Επομένως, [mention]Stathis1991 [/mention] αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος.

Καλημέρα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 17, 2025, 10:09:27 πμ »
Καλημέρα σε όλους.

Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, πραγματικά το εκτιμώ.

Η αγάπη μου για τα ρολόγια είναι γνωστή, όπως και η προσοχή με την οποία τα μεταχειρίζομαι.

Το πράσινο (seaweed) του Seamaster είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα. Ανάλογα με τον φωτισμό το ρολόι (both bezel and dial) σκουραίνει σε σκούρο κυπαρισσί ως μαύρο. Δεν ξέρω πως το σχεδίασαν και το υλοποίησαν στην Ω, αλλά είναι πολύ όμορφο, ιδιαίτερο καί ευέλικτο.

Προσωπική άποψη: το Omega Seamaster 300 στο συγκεκριμένο επίπεδο χρημάτων είναι απίστευτα value for money. Πραγματικά εξαιρετικό ρολόι, από όλες τις απόψεις.

Το δικό μου είναι όντως σε κατάσταση καινούριου και χωρίς να έχει μπει στη θάλασσα.

Αν και μου αρέσει πολύ, το δίνω για να χρηματοδοτήσω την αγορά του επόμενου στόχου μου.

Όπως έχω γράψει στην αγγελία δέχομαι προτάσεις, οπότε η τιμή (που περιλαμβάνει εκτός του μπρασελέ και το rubber strap του) είναι διαπραγματεύσιμη.

Επομένως, [mention]Stathis1991 [/mention] αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος.

Καλημέρα!

Απο περιέργεια...  ποιός είναι ο επόμενος στόχος..?!
 ;D
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
DOCORTHO,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος kastor77

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 17, 2025, 13:44:29 μμ »
Απο περιέργεια...  ποιός είναι ο επόμενος στόχος..?!
 ;D
Φάνη στα «προσεχώς» !
Η παραγγελία πάντως έχει ήδη γίνει

friendly
0
funny
0
like
2
wow
0