Παιδια το θεμα εκλεισε, το ρολοι αγοραστηκε σημερα. Τελικα ακουσα την καρδια μου (αλλα και της μελλουσας) και ενω ελεγα οτι παω για το longines τελικα εφυγα απο το μαγαζι με το tudor 1926 38mm σε ασημι καντραν και rose gold δεικτες. Αρεσε πολυ περισσοτερο στο κοριτσι και επισης λιγο το οτι εχω ηδη ενα longines, λιγο το οτι η καρδια χτυπουσε για tudor, λιγο το οτι παρολο που δουλευω με κουστουμι το 95% των ρολογιων μου ειναι sport (divers, χρονογραφοι), λιγο το μπρασελε τυπου jubilee που μου θυμισε το αγαπημενο rolex datejust εκαναν την δουλεια τους και φυγαμε με το tudor. Φωτογραφιες δεν θελω να ανεβασω γιατι πρακτικα το ρολοι φευγει στα πεθερικα μου για να το λαβω επισημα την μερα του γαμου. Νιωθω οτι ειναι πραγματικα αρρωστια αυτο το χομπυ. Ξεκινησα με ταπεινα fashion ρολογια τυπου armani, dolce gabbana, michael kors, υπερμεγεθη αηδιες τυπου tw steel αλλα απο την στιγμη που μπηκα εδω μεσα κατεληξα με καποια tissot seiko hamilton πηρα το πρωτο μου "καλο" ρολοι το longines hydroconquest, πηρα με το πρωτο μου καλο μπονους το tag heuer aquaracer με την πρασινη κεραμικη και πλεον ειμαι κατοχος και tudor. Υγεια να χουμε ολοι μας και να χαριζουμε στους εαυτους μας οτι μπορει ο καθενας.