Αποστολέας Θέμα: ΡΟΛΟΙ ΓΑΜΟΥ  (Αναγνώστηκε 6705 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΡΟΛΟΙ ΓΑΜΟΥ
« Απάντηση #60 στις: Ιούλιος 13, 2025, 16:42:12 μμ »
Καλημέρα, φίλε @trelovet:)
Θα πιαστώ σε αυτό που λες στην πρώτη γραμμή. Σκληρός ρεαλισμός, και δεν έχεις καθόλου άδικο. Δεν έχουμε κάτι, άρα δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ακολουθούμε αυτή την πραγματικότητα ως ρολογόφιλοι, ας μείνουμε περισσότερο ρομαντικοί, έστω κι αν είμαστε λιγότερο αξιόπιστοι ως θέση, διαφορετικά θα πρέπει να μιλάνε μόνο οι μεγάλοι παίκτες, πχ του εδώ φόρουμ, και σιγά-σιγά να μεταλλαχθεί κι αυτό σε κλειστό κλαμπ: πχ μιλάνε όσοι έχουνε, και μόνο αφρόκρεμα...

Δεν ειχα ποτέ TUDOR κι έτσι δεν έχω άποψη για την ποιότητα και αξιοπιστία.
Εμφανισιακά δεν με συγκινούν ιδιαίτερα , τα βρίσκω κάπως βαρετά
Θεωρώ τα Longines πολύ πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά ,είναι επίσης ποιτικά , η ιστορία δεν ειναι προτεραιότητα για μένα
Όσο για τα Nomos έχουν ένα ιδιαίτερο λεπτεπίλεπτο στυλ που σε άλλους αρέσει και άλλους οχι . Εμένα κάποια μου αρέσουν αλλά είναι ακριβές σειρές Τα πολύ απλά όχι

Να σημειώσω μόνο: όλα σχεδόν τα Nomos είναι τέρμα λεπτά, ανεξάρτητα από τιμή και σειρά. Δίνει τον ίδιο σεβασμό από το μικρότερο/απλούστερο μέχρι το κορυφαίο της ρολόι. Μοναδική ποιότητα παντού, μέχρι στο απλούστερο υλικό της.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #61 στις: Ιούλιος 13, 2025, 19:45:08 μμ »
Εχω δοκιμάσει κατά καιρούς TUDOR , τα περισσότερα ήταν από τις γνωστές καταδυτικές σειρές
Μου φάνηκαν καλοφτιαγμένα και προσεγμένα , απλά δεν είμαι πολύ φίλος των καταδυτικών και η επαφη μαζί τους ήταν σε επίπεδο περιέργειας
Δεν εχω ακουμπήσει όμως ποτέ κάποιο από τα dress μοντέλα της TUDOR που προτείνονται για το γάμο, οπότε δηλώνω παντελώς άσχετος  ;D
Αντίθετα έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα σε Longines (αγαπημένη μαζί με τη MIDO) , έχω και δικά μου , οπότε εχω πιο κατασταλαγμένη άποψη ;)
Φυσικά και εκφέρουμε άποψη για τα πάντα , αλλοίμονο  ;D. Κλειστά club σε ένα φόρουμ που γραφουμε 20 άνθρωποι δεν χωράνε  :D
Τα ΝΟΜΟS τέλος είναι όντως όλα καλοφτιαγμένα , απλά δεν μου αρέσουν όλα εμφανησιακά .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούλιος 13, 2025, 22:54:37 μμ »
Εγώ λοιπόν στη θέση σου θα έπαιρνα αυτό εδώ: https://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=19751.0 1100€, θα πάρετε και ρέστα.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
petros249,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούλιος 13, 2025, 22:56:21 μμ »
Έχω ήδη προτείνει στον μελλόνυμφο να δει τα Nomos, μετά την πρόταση που έκανα για τον χρονογράφο της Tissot.

Έχοντας δοκιμάσει ένα ahoi neomatik με εντυπωσίασε το πόσο όμορφα έστρωνε στον καρπό με αυτά τα αυστηρά και τσιγκελωτά lugs. Είναι όμως ρολόι πολύ μακριά από τον προϋπολογισμό σας. Αλλά σε περίπτωση που βρεθείς στην Αθήνα (πριν το γάμο!!!) τα club campus είναι καλή πρόταση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούλιος 13, 2025, 23:30:35 μμ »
Εγώ λοιπόν στη θέση σου θα έπαιρνα αυτό εδώ: https://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=19751.0 1100€, θα πάρετε και ρέστα.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Αυτά, τα αγοράζαμε το 1970! Ο άνθρωπος είναι μοντέρνος. Αρχαίο θα πάρει ?  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούλιος 13, 2025, 23:49:49 μμ »
Σε κάποιους μας αρέσουν τα βίντατζ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Harry_Green

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αύγουστος 01, 2025, 15:52:44 μμ »
Επανέρχομαι μετά από μέρες και κάποιες δοκιμές ρολογιών. Tudor 1926 και longines conquest περίπου 2000 το καθένα μετα την εκπτωση, εκτος μπάτζετ δυστυχως καθώς τα 1500 ειναι αυστηρα το ανω οριο και ιδανικα δεν θα ηθελα να ξεπερασουμε τα 1.000. Δοκιμασα το rose gold prx αλλα μου φανηκε και μεγαλο στα 40 και καπως δυσκολο στο να φορεθει. Mido δυστυχως δεν εχει στη Θεσσαλονικη να δοκιμασω οπως και αρκετα αλλα. Μενει να δω αναλυτικοτερα τα tissot (δεν θελω λουρι) οπως και να δω και τα hamilton και τα raymond weil τα οποια ωστοσο τρώνε πολύ hate και με προβληματίζει για την ποιότητά τους συγκριτικά πχ με hamilton η tissot.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Giorgos_I,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Iggy

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αύγουστος 01, 2025, 16:06:51 μμ »
 Για 2nd hand θα το σκεφτόσουν;
https://www.chrono24.com.gr/longines/longines-conquest--id41629559.htm
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αύγουστος 01, 2025, 16:12:22 μμ »
Σιγουρα οχι, ειναι δωρο της μελλουσας για τον γαμο που θα κανουμε. Ουτε το σεναριο να βαλω λεφτα κ εγω θα παιξει οσο και αν επιμενει για να παρω κατι που σιγουρα θα βρει χρονο στον καρπο μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Makis2020

• Sr. Member
  • 2020 ξεκίνησα το χόμπυ
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αύγουστος 01, 2025, 16:57:32 μμ »
longines conquest περίπου 2000;;; ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Αύγουστος 01, 2025, 17:18:12 μμ »
Ναι, μετα την εκπτωση. 2350 retail. Το tudor ηλπιζα να ειχε καλυτερη εκπτωση λογω χαμηλης εμπορικοτητας αλλα δυστυχως αυτη ηταν η τιμη. Προσπαθω να δω με καλο ματι το rose gold prx που αρεσε στη μνηστη. Ποια ειναι η γνωμη σας, θα το φορουσατε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αύγουστος 01, 2025, 17:32:50 μμ »
Αν δε σου έκανε κλικ μην το σκέφτεσαι καθόλου. Αν σκεφτώ κάτι κατάλληλο θα επανέλθω με πρόταση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Αύγουστος 01, 2025, 18:02:06 μμ »
Eιναι καποια ρολογια που δεν σου κανουν το κλικ με την μια. Πχ οταν εψαχνα το πρωτο μου diver το longines hydroconquest ηταν απο τα πρωτα που ειχα αποκλεισει αλλα τελικα δεν ξερω πως εγινε κ εν τελει το πηρα και το φορεσα παρα πολυ. Οπως και με το tag που πηρα προσφατα δεν το ειχα στο μυαλο μου στις πρωτες επιλογες αλλα τελικα με κερδισε. Με τρομαζει λιγο η διαχρονικοτητα του prx δεδομενου οτι ειναι πολυ μοδα (αν και επανεκδοση).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αύγουστος 01, 2025, 18:17:04 μμ »
Αν είναι έτσι τότε να το σκεφτείς. Εγώ δεν το έχω δει από κοντά για να εκφέρω γνώμη αλλά γενικά δε θα είχα πρόβλημα να φοράω rose gold, μου αρέσει. Κι όσο για το σχέδιο, δεν πιστεύω ότι είναι μόδα που θα περάσει, πιστεύω ότι θα μείνει κλασικό. Εγώ πήρα το digital prx πρόσφατα σε 35mm και το 'χω λατρέψει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Αύγουστος 01, 2025, 22:13:21 μμ »
Ναι, μετα την εκπτωση. 2350 retail. Το tudor ηλπιζα να ειχε καλυτερη εκπτωση λογω χαμηλης εμπορικοτητας αλλα δυστυχως αυτη ηταν η τιμη. Προσπαθω να δω με καλο ματι το rose gold prx που αρεσε στη μνηστη. Ποια ειναι η γνωμη σας, θα το φορουσατε;

Δώρο από την γυναίκα θα είναι. Αν δεν το φοράς, θα έχεις γκρίνια.  :D :D :D

Οπότε, ή παίρνεις αυτό που της αρέσει ( και είναι στον προϋπολογισμό σας ) και το φορας για να την κάνεις χαρούμενη,  :) όπως και άλλα πολλά που θα κανεις με τον ίδιο στόχο στην κοινή σας ζωή, ή .............σηκώνεις επανάσταση  :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.