Καλημέρα, σε όλους τους φίλους! Καλημέρα, φίλε
@Dimitris Real !

Πιστεύω πως με τις παραπάνω απόψεις όλων των φίλων, η αλήθεια είναι ακριβώς στη μέση. Κανένας δεν έχει λάθος. Παρ' όλα αυτά, προσωπικά πάντα, θεωρώ πως η απάντηση των... απαντήσεων την έδωσε ο φίλος
@Wolf- . Πρέπει στο τέλος να είναι θέμα προσωπικού γούστου και τέλος.
Ρίξε μια ματιά και στα NOMOS CLUB. Πολύ καλά και όμορφα ρολόγια, ποιοτικότερα των Tissot - Longines, με in-house μηχανισμό και παίζουν σοβαρές εκπτώσεις. Ένα μαύρο Nomos Club θα μείνει και θα φορεθεί για πάρα πολλά χρόνια.
Ως γνώμη για τα δικά μου θέλω, θα έλεγα: Η πρόταση, του φίλου Δημήτρη, αν όχι η καλύτερη, είναι μία από τις ιδανικότερες. Βέβαια, ρολόι Nomos, πρέπει να πάει στην μαμά για σέρβις. Κανένα πρόβλημα! Προσωπικά πάντα, δεν έχω δει μέχρι σήμερα καλύτερη αντιμετώπιση, στα πάντα! Ως προσωπική ιστορία, πλησιάζω και επιθυμώ να ολοκληρώσω δεκάδα σε συλλογή Nomos, (και, καλώς ή κακώς, έχω προσωπικό αυστηρό όριο 3Κ και δεν έφτασα ποτέ στις κορυφαίες της σειρές), όμως έχω μπορέσει να σχηματίσω μία αρκετά καλή εικόνα, πιστεύω. Το όνομα Nomos είναι ξεκάθαρα: ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα.
Από την άλλη, (διότι λέω παραπάνω πως η αλήθεια είναι στη μέση και πως, ναι, όλοι έχουμε δίκιο όμως την αντικειμενική αλήθεια την είπε ο φίλος
@Wolf- ). Θεωρώ δηλαδή: από τις καλύτερες προτάσεις είναι Nomos, εγώ θα συμφωνούσα με την παραπάνω γνώμη του φίλου
@george_ , θα επέλεγα Ιστορία (πχ, βλ. Longines), με παρουσία κλπ κλπ. , στο τέλος της διαδρομής όμως πρέπει να επικρατεί το προσωπικό γούστο του αγοραστή.