Πρώτα απ ολα σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες. Κοντεψα πολλες φορες να παντρευτω αλλα αυτη τη φορα (υγεια να χουμε) δεν υπαρχει επιστροφη καθως ειναι ολα κλεισμενα. Το formex φαινεται πολυ πολυ ποιοτικο αλλα μου φαινονται πολλα τα χρηματα για brand που δεν ξερω και δεν ξερω αν μπορω να το δοκιμασω κιολας η να το δω σε καποιο μαγαζι. Θα προτιμουσα οπως ειπα να μην φτασω το ανω ακρο του μπατζετ της αρραβωνιαρας μου και αν το ξεπερασω (δινοντας δικα μου χρηματα) θα ειναι για κατι με πολυ καλο ονομα (θυμα των brands...) οπως το tudor 1926 η το longines conquest. Bεβαια longines ηδη υπαρχει στη συλλογη οποτε μαλλον θα προτιμουσα ενα tudor που εχει κ πιο βαρυ ονομα.
Η ιδεα με το prx και το rubber μου αρεσε παρα πολυ, εξαιρετικη τιμη και μου αρεσε ετσι οπως το ειδα. Οπως μου αρεσε και το mido αντιγραφο του ναυτιλου αν και φοβαμαι οτι πολυς κοσμος γυρω μου θα το βρισκει ασχημο. Απο mido μου αρεσε και το baroncelli αλλα γενικα δεν ξερω που μπορω να δοκιμασω mido στη θεσσαλονικη.
Ο χρονογραφος της τισο επισης πολυ ομορφος αλλα δεν μου παει η καρδια να τραβηξω τοσο το μπατζετ για τισο. Αν επαιζε στα 800 1000 μπορει και να ηταν η επιλογη μου.
Το bulova lunar pilot τελικα μου φαινεται πολυ μεγαλο, δεν εχω και τον μεγαλυτερο καρπο. Γενικοτερα ειμαι σε διλλημα αν θα προτιμουσα κατι dress που το φοραω ανετα και στο γραφειο με formal ντυσιμο ειτε κατι σχετικα fashion (ρολοι με rubber) για να το φοραω σε βολτες με τον τροπο που ντυνομαι. Aναρωτιεμαι ποσο θα μπορουσα να βρω το 1926 παντως αν κ φοβαμαι οτι ισως παρασερνομαι κ απ το ονομα. Το σιγουρο ειναι πως αγαπημενο ρολοι στη συλλογη μου θα παραμεινει το πρασινο tag heuer το οποιο φοραω ακομα και με κουστουμι χωρις να με νοιαζει καν.