Ρολογαδες μου, τον σεπτεμβριο μετα απο πολλα πανω κατω δεξια αριστερα, χρονια να περνανε, ηρθε η ωρα του δικου μου γαμου. Μπαινω γρηγορα στο ψητο. Εχω αυτη τη στιγμη στη συλλογη μου 1) το νέο tag heuer aquaracer 300m με την πρασινη κεραμικη, 2) longines hydroconquest με μπλε bezel 3) tissot pr100 two tone 4) seiko skx 007 pepsi με rubber 5) seiko chrono με λουρι για το οποιο δεν θυμαμαι κωδικο ονοματος και αρκετα fashion με mesh, με nato κτλ. Συνεπως βαση συλλογης δεν θα ηθελα ακομα ενα diver. Η κοπελα μου μου ανακοινωσε budget με ταβανι τα 1500 αλλα ιδανικα θα ηθελα κατι φθηνοτερο. Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης, αν κατι αξιζει τοοοοσο πολυ μια υπερβαση και με τρελανει ισως στην ζουλα να μπορεσω να τσονταρω κ εγω αλλα δεν ειναι το καλυτερο μου γιατι θελω να το νιωθω σαν δωρο και δεν θελω να νιωσουν και προσβολη.
Ρολογια που μου αρεσουν σαν στυλ (αλλα δεν φτανει επ ουδενι το μπατζετ) ειναι τα datejust, aqua terra, oyster perpetual, moonwatch, daytona, hublot big bang. Διαφορετικα στυλ και τα αναφερω για να δειξω το ποσο μπερδεμενος ειμαι για το τι θελω και τα αναφερω για να ταιριαζουν οσο γινεται οι προτασεις με τα γουστα.
Εχω κρατησει στο μυαλο μου τα tissot prx mother of pearl, hamilton murph, seiko pressage, mido baroncelli, bullova moonwatch, tissot t race powermatic (
https://www.oroloi.gr/orel/roloi-tissot-t-race-powermatic-80-black-silicone-strap-238270-gr?gad_source=1&gad_campaignid=21955535742&gbraid=0AAAAADgpn1Uq6nVtpSGi24O2BRwrfe7YX&gclid=CjwKCAjwyb3DBhBlEiwAqZLe5PY8-AiTy4yoJ2Xw00cgFE-35OiMv-ZCBcWeCs47nv6tPJMEJT0QjBoC-yUQAvD_BwE) και αν χρειαστει να τσονταρω κ εγω longines conquest και tudor 1926.
Ειμαι φουλ ανοιχτος σε προτασεις, open σε συζητηση σχετικα με το μπατζετ ειτε προς τα κατω (προτιμοτερο) ειτε ελαφρως προς τα πανω. Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει πολυ το στυλ rubber με gold η rose gold κασα και δεν εχω κατι τετοιο στη συλλογη περα απο ενα fashion michael kors. Θα προτιμουσα ρολογια που μπορω να δω και να δοκιμασω και οχι να μου παραγγειλουν ρολοι απο ιντερνετ.