Την επόμενη, μετά το ξέφρενο πάρτυ αφαιρέθηκε και φυλάχτηκε χωρίς γκρίνιες κα εξηγήσεις.
Οι μηχανικοί, οι ηλεκτρολόγοι, οι καταδυόμενοι, εν γένει οι ασχολούμενοι με "εν κινήσει στοιχεία" ή με "τάσεις / ρεύματα", ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φοράνε δακτυλίδια, βραχιόλια, καδένες, χαϊμαλιά, γιατί είναι άκρως επικίνδυνα να "μαγκώσουν" κάπου, και να χάσεις μέλος, δάκτυλο, καρπό, ακόμα και να σε στραγγαλίσουν. Στην κατάδυση δε, ότι περισσεύει, είναι κίνδυνος.
Εχω βιώσει μερικές τέτοιες καταστάσεις, που από απλή τύχη ΔΕΝ έγινε ακρωτηριασμός. Σε μια περίπτωση, βραχυκύκλωσε σε στοιχεία μπαταρίας η βέρα και ο τύπος έπαθε σοβαρό έγκαυμα.
Σε εκπαιδεύσεις, ειδικά στην Γερμανία, που έμπαινες σε μηχανουργεία κλπ. υποχρεωτικά αφαιρούσες τα πάντα.
Σημειώνω ότι στην εποχή μου, υπήρχαν ρολόγια, ειδικά SEIKO, φερμένα από Ιαπωνία, που το μπρασελέ τους ήταν ελαστικό, και αν μάγκωνε κάπου, έφευγε από τον καρπό.
Το 2004, που ήμουν στους Ολυμπιακούς "δεν θέλω ντής" , όλα τα tags αναγνωρισης που φοράγαμε στον λαιμό, είχαν ένα κλείσιμο ασφαλείας, που αν μάγκωνες κάπου, άνοιγε.
Το αυτό ισχύει και για περιλαίμια ζώων, γάτες / σκύλους, ώστε να μην πνιγούν.
Δεν θέλω ντής - Υπήρχαν τότε εθελοντές, με δωρεάν παροχή υπηρεσιών, "εθελοντές" που πληρώνονταν, και .........εγώ, που ενώ δήλωσα ότι θα φύγω εκτός Αθηνών ( είχα επιλογή ), με εξανάγκασαν να μείνω με το ζόρι και με τοποθέτησαν σε κρίσιμο πόστο, που δεν μπορούσα να .........την κοπανήσω.