Αποστολέας Θέμα: Παπούτσια που αντέχουν στον χρόνο που τα ρολόγια μας μετρούν  (Αναγνώστηκε 4305 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
@Giorgos_I , να γίνω λίγο πειραχτήρι;  :) εγώ θα έλεγα πως, γενικότερα η μεταπολίτευση, είχε άγριες δεκαετίες, είδαμε και τη γενιά του πολυτεχνείου, βουκολικοί γιάπηδες που έθαψαν όσα πίστευαν (δεν μιλάω συγκεκριμένα ούτε στοχοποιώ κάτι, ως γενικότερη εικόνα λέω, μην παρεξηγηθώ). Έτσι και η ....ένδυση/υπόδηση ταυτότητας. Στην δική σου περίπτωση για παράδειγμα, αν κυκλοφορούσες με γνήσια, την έβαψες, ξεκάθαρα. Ήταν οι φλώροι της εποχής..., (μην με παρεξηγείς, αποτυπώνω συνοπτικά αυτό που ζούσαμε και πες με ψεύτη). Δεύτερη μέρα δεν θα τα είχες, θα έπεφτε ντου και θα μέναμε με τα σώβρακα, σε πολλές περιοχές. Σκληρό το κυνήγι της ταυτότητας χε χε.

@Ef.orange

Εψαχνα αρκετές ημέρες στις 4 εξωτερικές μνήμες να βρώ αυτήν την "γελιογραφία, που περιγράφει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ανέφερες.  :D :D :D

Εχω χιλιάδες φωτό, και όταν λέω χιλιάδες, εννοώ 50+, και πλέον χάνομαι, παρά τις συνεχείς αναδιατάξεις - αρχειοθετήσεις κλπ.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. ;)

friendly
1
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
Ef.orange,
No reactions
Members reacted like:
Ef.orange,Beastaras,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Sr. Member
    • Προφίλ
@Giorgos_I , καλημέρα!  :) αχ και βαχ και λίγα λες! Είμαστε εκτός θέματος και δεν θα βγάλω άχνα, άσε δε που αν πω τη γνώμη μου θα ξεφύγω.
friendly
0
funny
1
like
2
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Giorgos_I,
Members reacted like:
Giorgos_I,CyanBlue,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
@Giorgos_I , καλημέρα!  :) αχ και βαχ και λίγα λες! Είμαστε εκτός θέματος και δεν θα βγάλω άχνα, άσε δε που αν πω τη γνώμη μου θα ξεφύγω.

@Ef.orange

Δεν είμαστε εκτός θέματος ! Για παπούτσια που αντέχουν στον χρόνο είναι το νήμα, και εμέις φάγαμε κλωτσιά από τα παπούτσια όλων αυτών που ..."πιστέψαμε" και η κλωτσιά αυτή αντέχει ακόμα στον χρόνο !  :o Και τσούζει ακόμα, πιο πολύ και από φουσκάλες από "κτύπημα" από καινούργιο παπούτσι  :(..

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.