Αποστολέας Θέμα: Παπούτσια που αντέχουν στον χρόνο που τα ρολόγια μας μετρούν  (Αναγνώστηκε 3666 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Μιας και πήρε ζωή ξανά αυτό το νήμα, ας ανεβάσω άλλο ένα βιντεάκι.  :)  Εμένα παιδιά το ταλέντο με συγκινεί, είτε αφορά έναν επιστήμονα, είτε έναν καλλιτέχνη, είτε έναν τεχνίτη. Δείτε εδώ το ταλέντο και το μεράκι αυτού του ανθρώπου... :)

https://www.facebook.com/reel/1375059994343849

Ασχέτως τενικής ικανότητας ή ίδέας, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να μετατρέψεις τα σταράκια ( σήμα κατατεθέν συγκεκριμένης χρήσης ή / και δήλωσης άποψης - πχ οικολόγος / ζωόφιλος  ) σε αρβύλα βουνού. ::)

Σαν να παίρνεις πχ Mercedes Sedan, και να βάζεις PTO ( Power Take Off ) για να του κοτσάρεις ......φρέζα ή θεριστικό.  ???

Και θυμήθηκα κάποια εποχή, ήμουν έφηβος, που οι τσαγκάρηδες της επαρχίας, ειδικά σε κάπως ορεινές περιοχές, έφτιαχναν παπούτσια εργασίας / χωραφιού / τσοπάνηδων, με ένα χοντροδερμα μπέζ, κορδόνια με γκέτες, ( όπως τα στρατιωτικά άρβυλα της εποχής ), και για σόλα έβαζαν κομμάτια από λάστιχο ( μπακλαβά ) αυτοκινήτου. Τα ξέρει κανείς ?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
Γιώργο καταλαβαίνω αυτό που λες. Το συγκεκριμένο video έτυχε να είναι με σταράκια. Έχω δει αρκετά video αυτού του τεχνίτη και μπορεί να μετατρέψει προς το καλύτερο φυσικά, οποιοδήποτε υπόδημα του

δώσουν, κάνοντάς το να είναι σαφώς πιο άνετο, έχοντας καλύτερη απόσβεση. Φοράς καθόλου σταράκια, ή έχεις να βάλεις καιρό; Για μένα είναι το χειρότερο αθλητικό παπούτσι που έχει ποτέ κατασκευαστεί,

φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει καμιά σύγκριση με τα σημερινά, αλλά ούτε καν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε καλό παπούτσι. Ίσως μόνον κάτι φθηνές σαγιονάρες, να έχουν χειρότερη αίσθηση απ' αυτό.

Πατάς νόμισμα και καταλαβαίνεις αν είναι κεφαλή ή ακέφαλο...Οπότε ο άνθρωπος τα βελτίωσε πρακτικά, αλλά και αισθητικά κατ΄ εμέ. Να δες και άλλο ένα βιντεάκι.... :)

https://www.facebook.com/reel/1711913039492927
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

• Legend
    • Προφίλ
Γιώργο καταλαβαίνω αυτό που λες. Το συγκεκριμένο video έτυχε να είναι με σταράκια. Έχω δει αρκετά video αυτού του  τεχνίτη και μπορεί να μετατρέψει προς το καλύτερο φυσικά, οποιοδήποτε υπόδημα του

δώσουν, κάνοντάς το να είναι σαφώς πιο άνετο, έχοντας καλύτερη απόσβεση. Φοράς καθόλου σταράκια, ή έχεις να βάλεις καιρό; Για μένα είναι το χειρότερο αθλητικό παπούτσι που έχει ποτέ κατασκευαστεί,

φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει καμιά σύγκριση με τα σημερινά, αλλά ούτε καν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε καλό παπούτσι. Ίσως μόνον κάτι φθηνές σαγιονάρες, να έχουν χειρότερη αίσθηση απ' αυτό.

Πατάς νόμισμα και καταλαβαίνεις αν είναι κεφαλή ή ακέφαλο...Οπότε ο άνθρωπος τα βελτίωσε πρακτικά, αλλά και αισθητικά κατ΄ εμέ. Να δες και άλλο ένα βιντεάκι.... :)

https://www.facebook.com/reel/1711913039492927

Στην εφηβεία, είχαμε εδώ τις Ελβιέλες, και μετα μια αντιγραφή των All Star, δεν θυμάμαι την μάρκα, τα φοράγανε οι φίλοι μου, που παιζαμε μπάσκετ.

Εγώ, είχα δυνατότητα αγορών από το Αμερικάνικο PX, ( η μητέρα μου ήταν στο Διπλωματικό Σώμα ), και αγόραζα τα κανονικά. Τότε ήταν φίρμα, και όποιος τα φόραγε ........μάγκας.  ;) Τα πρωτοφορέσανε παίκτες του μπάσκετ στη Ελλάδα. Μέχρι τα 20-21 μου, δεν κυκλοφόρησαν κανονικά, μόνο κάτι δεύτερο χέρι από τον Εβραίο στο Μοναστηράκι, που είχε Levis και όλα τα σχετικά - Αμερικάνικη Αγορά.

Εχω 50 τόσα χρόνια να φορέσω τέτοια.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Να ρωτήσω κατι?Φορούσαμε και εσείς all stars?Η Nike,την έχει βελτιώσει τη σόλα,πλεον.Ασε,που βγάζει και με αεροσολα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
Να ρωτήσω κατι?Φορούσαμε και εσείς all stars?Η Nike,την έχει βελτιώσει τη σόλα,πλεον.Ασε,που βγάζει και με αεροσολα

Πριν 50 χρόνια. Μετά, ( λόγω Σουηδέζας ) ανακάλυψα τα Σουηδικά τσόκαρα, ξύλινα με δέρμα. Το καλύτερο  ! Ζεστό τον χειμώνα μετα το σκί, δροσερό το καλοκαίρι στην θάλασσα.  :D :D :D

Πλέον, Crocks 

Εχω φορέσει όλες τις μάρκες. Επίσημα και "απογευματινά" casual. Δετά, loafers, Sea-City, Timberlands ( άλλη πατάτα ! ), Clarks, Prada, χειροποίητα επί παραγγελία, αμιάρβυλα, New Balance, Lacoste, Reebock, είναι μερικά που θυμάμαι. Ειχα πάντα, και έχω ακόμα 10-15 ζευγάρια. Αλλά πλέον, .........κάθονται ! Σπάνια, σε καμμιά δεξίωση, γάμο, βαπτίσια , κηδείες κλπ. θα φορέσω κανονικά παπούτσια. Εχω μπότες χιονιού Timberland, boat shoes μπλέ και καφέ, Timberland φώκιες, ουκ έστιν ο αριθμός.

Πλέον, αυτά τα Sneakers που είναι της "μόδας", και όλοι τέτοια φοράνε και με κοστούμι, είναι εμφανισιακά λιιιιιιιιγο αηδία, λίγο καλύτερα από βατραχοπέδιλά  :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Συνδεδεμένος Makis2020

• Sr. Member
  • 2020 ξεκίνησα το χόμπυ
    • Προφίλ
Στην εφηβεία, είχαμε εδώ τις Ελβιέλες, και μετα μια αντιγραφή των All Star, δεν θυμάμαι την μάρκα, τα φοράγανε οι φίλοι μου, που παιζαμε μπάσκετ.

Εγώ, είχα δυνατότητα αγορών από το Αμερικάνικο PX, ( η μητέρα μου ήταν στο Διπλωματικό Σώμα ), και αγόραζα τα κανονικά. Τότε ήταν φίρμα, και όποιος τα φόραγε ........μάγκας.  ;) Τα πρωτοφορέσανε παίκτες του μπάσκετ στη Ελλάδα. Μέχρι τα 20-21 μου, δεν κυκλοφόρησαν κανονικά, μόνο κάτι δεύτερο χέρι από τον Εβραίο στο Μοναστηράκι, που είχε Levis και όλα τα σχετικά - Αμερικάνικη Αγορά.

Εχω 50 τόσα χρόνια να φορέσω τέτοια.  ;)
ο Εβραίος που λέτε, ένας ψηλός ήταν/είναι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions