Αποστολέας Θέμα: Παπούτσια που αντέχουν στον χρόνο που τα ρολόγια μας μετρούν  (Αναγνώστηκε 2970 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αλάνθαστη επιλογή !

Έχω κι εγώ Oxfords, αλλά έχουν τσαλακώσει και τα δικά μου, όπως τα δικά σου. Από τότε όμως που άρχισα να χρησιμοποιώ κάτι φόρμες σαν κι αυτές της φωτογραφίας, όλα μου τα παπούτσια διατηρούνται σε

πολύ καλύτερη κατάσταση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ μάλιστα, τα είχα αγοράσει πολλά ζεύγη, χρόνια πολλά πριν, από το lidl (ναι, μπορείς να βρεις και πολύ καλά πράγματα εκεί) και ρυθμίζονται

όσον αφορά την πίεση που θέλεις να ασκείται  στο πίσω μέρος. Στην πράξη, αν αυξήσεις την πίεση, μπορείς ακόμα και να μεγαλώσεις παπούτσι που σε στενεύει και δεν το φορούσες.  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
''Καλαπόδι'' λέγεται..
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Old_School

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Φοράς τέτοια παπούτσια?
Σαν το πρώτο ναι...Έχω ένα για ειδικές περιστάσεις

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Έχω κι εγώ Oxfords, αλλά έχουν τσαλακώσει και τα δικά μου, όπως τα δικά σου. Από τότε όμως που άρχισα να χρησιμοποιώ κάτι φόρμες σαν κι αυτές της φωτογραφίας, όλα μου τα παπούτσια διατηρούνται σε

πολύ καλύτερη κατάσταση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ μάλιστα, τα είχα αγοράσει πολλά ζεύγη, χρόνια πολλά πριν, από το lidl (ναι, μπορείς να βρεις και πολύ καλά πράγματα εκεί) και ρυθμίζονται

όσον αφορά την πίεση που θέλεις να ασκείται  στο πίσω μέρος. Στην πράξη, αν αυξήσεις την πίεση, μπορείς ακόμα και να μεγαλώσεις παπούτσι που σε στενεύει και δεν το φορούσες.  :)

Καλαπόδια ! Χρησιμοποιούσε  ο πατέρας μου, αλλά ο άνθρωπος .......ήξερε  8)

Εχω και εγώ, αλλά κάποιες εποχές που τα χρησιμοποίησα, κατάφερα να ...καταστρέψω.. κάποια παπούτσια, γιατι η πίεση που ασκείται πρέπει να είναι συγκεκριμένη και απολύτως ελεγχόμενη. Αυτά που δείχνεις, έχουν βίδα, που μπορείς να τα ρυθμίσεις. Αρα, αποδεκτά. Αλλά όχι φιλικά προς τον χρήστη, μια και δεν έχουν ροδέλα, αλλά απαιτούν κλειδί. Και στο πίσω μέρος, πρέπει να αντιστοιχεί στην καμπύλη, αλλιως το παραμορφώνει.  :D :D :D :D Τι να κάνουμε ! Εμπλεξες με εγγονό τσαγκάρη που έχει κάποιες γνώσεις  ;)

Στα άλλα, πρέπει να έχεις ρυθμίσει την "ένταση" με κοπή του ελατηριωτού στελέχους, που δεν είναι πάντα εύκολο, και όταν είναι, οπότε καθορίζονται αποκλειστικά για ένα ζευγάρι, θα βάλω φωτό.

Αν τα χρησιμοποιήσεις για "άνοιγμα" κάνεις λάθος, ξεχειλώνεις το δέρμα και αν τεντώσει πολύ ( εντάξει σχετικά πάντα ) και τις ραφές ή κολλήσεις. Θέλει προσοχή.

Αν δεν είναι πάρα πολύ στενά, τα φοράς αφού τα βρέξεις, και έτσι παίρνουν το σωστό σχήμα. Και στο πόδι σου. Η τεχνική "βρεγμένου", χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές. Αλλά, ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι κοντά σε ζέστη ή ήλιο !!!! 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
@Giorgos_I   Γιώργο αυτά που είχα πάρει από το lidl, δεν είναι ακριβώς ίδια μ΄αυτό της τυχαίας φωτογραφίας που ανέβασα από το net. Δεν χρειάζονται κλειδί, ρυθμίζονται πανεύκολα

με το χέρι, με απλή περιστροφή και ασκείς όση πίεση επιθυμείς με τεράστια ακρίβεια. Αυτό εδώ είναι:

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Giorgos_I,
No reactions
Μιχάλης

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Σωστός. Θα βάλω αυτά που έχω κάποια στιγμή.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.