Μου λέει η κοπέλα που έχω στον AD (μιλάμε για Dubai) "Mr Kons, άνοιξε η λίστα για τα novelties του 2025, μπορείτε να βάλετε το όνομά σας αν θέλετε..."
Λέω μέσα μου εντάξει, αφού θέλω άλλο ένα κομμάτι και Patek, AP, κλπ. δεν είναι πρακτικά διαθέσιμα, ας βάλω ένα-δύο references, αν και μου είχε πει πως δεν γνωρίζει ακριβώς πότε θα έλθουν (το οποίο είναι φυσικά λογικό).
Το πότε θα έλθουν είναι κι αυτό θέμα διότι από εδώ δεν μπορώ να φύγω όποτε θέλω, δηλαδή υπάρχει κάποιο παράθυρο μέσα στο οποίο μπορώ να μπω στο αεροπλάνο και να πάω, αλλά δεν σημαίνει πως αυτό το παράθυρο θα συμπέσει με την όποια πιθανή παραλαβή.
Τέλος πάντων από τα φετινά νέα μοντέλα δεν υπάρχει κάτι άλλο να βάλει κανείς. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Εγώ κάνω και με GMT μετεωρίτη, αλλά η λίστα είναι για τα φετινά νέα μοντέλα, όχι για ό,τι θέλουμε.
Της στέλνω και τα πέντε. Μπαίνει στην κάρτα πελάτη που έχουν για εμένα, ώστε να περάσει τα references, και μετά από λίγα λεπτά λαμβάνω ένα μήνυμα στο WhatsApp: "Mr Kons, τα references που επιλέξατε απαιτούν purchase history AED 300k, κι εσείς δυστυχώς έχετε AED 250k. Το σύστημα δεν με αφήνει να σας περάσω στη λίστα. Αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε ίσως κάποιο novelty OP ή DJ two-tone..."
Δεν υπάρχει θέμα, σε τέτοιο budget και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες που προανέφερα είναι καλύτερο να μην κλειδωθεί κανείς. Ρολόγια υπάρχουν και τη σωστή στιγμή θα βρεθεί το κατάλληλο.
Κι όχι, δεν θα είναι Ω. Αυτή η αγορά ήταν λάθος, και αυτό το λάθος δεν θα επαναληφθεί.