Αλλο ένα "σκληρό" ρολόι που έχω, που έχω φορέσει μερικές φορές ( ...όχι πολλές ) στην θάλασσα, σε βολτες, κλπ. ειναι το CITIZEN Eco-Drive, που το λένε Excalibur.
Το απέκτησα τυχαία από φίλο το 2017, και ήταν ακόμα στο κουτί του. Μετά τα πρώτα ερωτικά μας, επανήλθα στα τότε που φόραγα, και έμεινε στο ανατολικο παράθυρο για να το βλέπει ο ήλιος. Παραμενει εκει και σε "θερινή" ώρα, και αντε να το φορέσω μερικές φορές το καλοκαίρι.
Το έχω δει σε δυο-τρείς άλλους, που το ταλαιπωρούν. Ειδικά ο ένας, στο νησί είναι πισινάς, οπότε το ρολόι τρωει όλες τις εκσκαφές, όλα τα οικοδομικά υλικά, όλα τα χημικά, και πολλά νερά. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Ο ένας έχει beach bar, κτυπήματα σε ξαπλώστρες και άμμο, ο άλλος, πάγκο στην λαϊκή. Το τι τραβάνε δεν λέγεται, αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτε.Το λουράκι μαμά, χάλασε γρήγορα, παρά την ελάχιστη χρήση. Το ίδιο μου είπαν και οι υπόλοιποι κάτοχοι.
Μετά, μπήκε το ΝΑΤΟ.
Το δικό μου, την βγάζει "ζάχαρη" συγκριτικά. Καινουργής η κατάσταση. ( όχι δεν είναι προετοιμασία πώλησης !!!! ).
Ειναι ένα ρολόι που αξίζει τα λεφτά του. Τότε ήταν στα 150 Ε. Πλέον δεν ξερω. Οικολογικό και υψίστης ακριβείας και στεγανό, Divers. Και πάνω από όλα, CITIZEN.

Ο γατούλης μας στη θάλασσα.

Από τις πρώτες υποβρύχιες φωτό με την δική μου κάμερα.