Έψαχνα το τελευταίο διάστημα ένα κουτί αποθήκευσης ρολογιών, και τελικά τσίμπησα σήμερα ένα με χωρητικότητα αποθήκευσης δώδεκα ρολογιών. Αντί να το παραγγείλω απευθείας από το skroutz, πήγα στο κατάστημα και το παρέλαβα για να έχω τη δυνατότητα να το δω από κοντά.
Μην περιμένετε κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αλλά για τα 38 ευρώ που ζητάει φαίνεται σαν αγορά που αξίζει τα λεφτά της. Το κουτί λογικά πρέπει να είναι νοβοπάν με επένδυση ενός υλικού που θυμίζει carbon fiber. Το κάλυμμα στο πάνω μέρος είναι πλαστικό και όχι γυαλί, αλλά δίνει καλή ορατότητα στο εσωτερικό και καθαρίζει εύκολα με ένα βρεγμένο πανί.
Τα μαξιλαράκια είναι μαλακά στο πάνω και κάτω μέρος και προσφέρουν ελαστικότητα ενός περίπου εκατοστού σε κάθε πλευρά. Είναι ντυμένα με κάποιο μαλακό υλικό που θυμίζει τεχνητό δέρμα. Τραβάνε πάνω τους σαν μαγνήτες όλη τη βρωμιά που έχουν τα ρολόγια στα πίσω μέρη τους, αλλά καθαρίζουν αρκετά εύκολα.
Όλα τα ρολόγια έκλεισαν κανονικά τα μπρασελέ τους στα μαξιλαράκια, τα γυναικεία με σχετικά λίγη πίεση, εκτός από το Cimier της συζύγου που έχει μπρασελέ πεταλούδα. Όλα τα δικά μου αντρικά έκλεισαν εντελώς άνετα στα μαξιλαράκια. Τα δύο δικά μου Festina και Sector είναι 43άρια και έχουν αρκετό αέρα μεταξύ τους, οπότε μέχρι και 45-46άρια θεωρώ ότι χωράνε άνετα. Αν έχετε όμως πολλά καταδυτικά γκουμούτσες 50άρια,

τότε μάλλον θα ακουμπάνε μεταξύ τους.
Το κουτί έχει διπλούς μεταλλικούς μεντεσέδες με στοπ όταν ανοίγει, και το κούμπωμα του κουτιού ασφαλίζει καλά, αλλά δεν έχει κλειδαριά.
Διαστάσεις: Πλάτος 35,2 x 21,5 βάθος x 9 ύψος.
https://www.skroutz.gr/s/55232442/HuiXin-Xylini-THiki-me-diafano-kapaki-se-Mayro-chroma-HX-708.html