όλα ξεκίνησαν σε ρολογοτσαρκα που έκανα τέλη Σεπτέμβρη στην Ιταλία που ήμουν επαγγελματικό ταξίδι....
βγήκα με την προοπτική να δοκιμάσω κάποιο πανεραι αλλά τελικά με κέρδισε το IWC.
τότε δοκίμασα σε 43ΜΜ με το μαύρο καντράν. μου άρεσε μεν αλλά δεν τρελάθηκα.
έλα όμως που η μοίρα έπαιξε τρελό παιχνίδι. κάποιες μέρες αργότερα τυχαία στο αεροπλάνο της επιστροφής κάθησε δίπλα μου ένας κύριος ο οποίος είχε το πράσινο στα 41ΜΜ. στο πρώτο μισό της πτήσης κοιτούσα τον καρπό του αλλά ντρεπόμουν να ανοίξω κουβέντα. στο άλλο μισό όμως είπα "δεν γαμεις?" έπιασα κουβέντα με τον κύριο με απώτερο σκοπό να το δοκιμάσω... κάτι το οποίο και έγινε και με κλείδωσε στην επιλογή."
για κάνα δυο εβδομάδες το σκεφτόμουν να προσπεράσω. υπήρχαν πολλά αρνητικά ως προς την κίνηση αυτή αλλά τελικά επικράτησε το συναίσθημα.
και κάπως έτσι το ρολόι το αγόρασα από Ελλάδα. όχι από την μπουτίκ. με έκπτωση 22% επί του τιμοκαταλόγου της εταιρίας. εννοείται καινούργιο και με το IWC passport στο όνομα μου ( ωραία μαγκιά δεν την γνώριζα. )
το ρολόι το έχω από εχθές. πρόλαβα να του αλλάξω και λουράκι. ( είχα παραγγείλει ένα από dangerous9strap)
οποίοι το σκέφτονται πρέπει να δουν το ρολόι από κοντά. πραγματικά στις φωτογραφίες κατα την γνώμη μου αδικείται. πανέμορφο. και τα μόλις 41ΜΜ του στον 19εκ. καρπό μου κάθονται εξαιρετικά!