Σε ενα τευχος ενος σοβαρου περιοδικου που εκδοτης ειναι ο γνωστος ambassador της iwc ΠΚ...
Ειχα διαβασει το αρθρο μιας γνωστης γυναικειας περσονας, οπου ελεγε οτι καμμια γυναικα δεν γοητευεται
απο την απαντηση " Σ αρεσει το ρολοι μου? αληθεια? εδωσα 5000€ να το παρω αλλα χαλαλι του"
Αν εχεις λεφτα προτιμουν να το δειχνεις με το να μην εισαι τσιφουταρος και να δειχνεις οτι εχεις γνωση για το
τι φορας....να κρυβεις παντα ενα μυθο για το οτι εισαι πολυπράγμων...
Τωρα η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι γυναικες γοητευονται απο τα πολλα μπλιμπλικια και σαφως απο ονοματα
οπως η Ρολεξ....κλασσικη ατακα ειναι "κι εγω εχω ενα καλο....ενα D&G...." οπου εκει κανεις εμετο....
Επισης ρολεξ και πανεραι νομιζω οτι ειναι τα πιο χτυπητα στα ματια των συγχρονων Ελληνιδων....ξεχναμε λεμανια κλπ...ουτε καν....
Συμφωνω....
Για εμε η σχεση γυναικειου φιλου με μηχανολογικα δημιουργηματα (βλ, ρολογια, αυτοκινητα) ειναι τουλαχιστον ατυχης.
Για την γυναικα ενα ρολοι πρεπει να ειναι 'ντιζαινατο' ακριβο και απο γνωστην εταιρεια.
Δηλαδη Ρολεξ, πανεραι τωρα τελευταια αντε και Ομεγα.
κατι ενεμπι, κατι λεμανιες, κατι Ζινν ειναι

`Ουσιαστικα λοιπον δεν δινω ποτε μα ποτε βαση στην γνωμη φιλης, κοπελιας κτλ σε οτι αφορα το ρολοι.
Θα μου πει κουλο και εγω μετα....

βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.... παντα υπαρχουν.