Αποστολέας Θέμα: Το ένα, το μονα-δικό σου  (Αναγνώστηκε 5449 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Το ένα, το μονα-δικό σου
« Απάντηση #60 στις: Ιούνιος 27, 2025, 07:33:02 πμ »
φιλε  τα  ειδα  στο chrono, καπου 3050 το  προσιτο  μτχ,, αλλα  να  στειλω 3 χιλ,, Ιαπωνια???? ξερω  γω  ρε  γμτ....πολυ επιβλητικο εχεις απολυτο  δικιο

Μην ξεχνάς τους δασμούς…. Αλλά 1500€ σίγουρα,
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 27, 2025, 07:33:58 πμ »
Ω moon : ο πλανήτης

Εγώ : MM300
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 27, 2025, 09:47:47 πμ »
Μην ξεχνάς τους δασμούς…. Αλλά 1500€ σίγουρα,
Περίμενα κάποιος να το πει!!!
Να μην κάνω εγώ τον εξυπνάκια και αυτόν που γκρεμίζει τα όνειρα των άλλων.

Επίσης @george_ τι σημασία έχει στην πρότασή μου για το sinn 903 εάν πρόκειται για σχετικά άγνωστη εταιρεία; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το νόημα της απάντησης.
- Ποιο θα μπορούσε να είναι το ένα και μοναδικό μου ρολόι;
- Το Sinn 903.
- Σχετικά άγνωστη εταιρεία.

Να μου πεις είναι μάπα, χαλάει, παίρνει νερά, πληρώνεις πολλά και παίρνεις λίγα... Όχι. Καμία τέτοια απάντηση.
"Σχετικά άγνωστη εταιρεία".
Κανένα νόημα!

Στην Αμερική, στο USA όλες οι γερμανικές εταιρείες πουλάνε. Tutima, Hanhart, Muhle Glashutte, Sinn κι άλλες.

Και στο κάτω κάτω, αν εγώ θεωρώ ότι αυτό το ρολόι, το όποιο ρολόι, θα μπορούσε να είναι το ένα και μοναδικό μου, τι σχέση έχει αν έρχεται από μία άγνωστη εταιρεία;

Και το speedmaster μια χαρά καλύπτει για κολύμπι. Είναι κουρδιστό. Ε και; Αν συνηθίζω να μη φοράω ρολόι στη θάλασσα, αν δε με ενοχλεί να κουρδίσω κάθε δύο μέρες; Ποιο το πρόβλημα;
Αν κάνω τη δουλειά που κάνει ο φίλος sea-dweller, το speedmaster δεν με καλύπτει. Ε μπορεί και μένα ένα rolex sea-dweller να μη μου ταιριάζει. Τι θα του πω του άλλου; Πολύ "φωνακλάδικο" ρολόι, εγώ θέλω κάτι πιο διακριτικό; Κάτι λιγότερο γνωστό;
friendly
1
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
xRallyArt,
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 27, 2025, 10:08:03 πμ »
Όπως έγραψα ήδη, έγινε διάσημη με τους χρονογράφους  με την 5100
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούνιος 27, 2025, 12:42:33 μμ »
Περίμενα κάποιος να το πει!!!
Να μην κάνω εγώ τον εξυπνάκια και αυτόν που γκρεμίζει τα όνειρα των άλλων.

Επίσης @george_ τι σημασία έχει στην πρότασή μου για το sinn 903 εάν πρόκειται για σχετικά άγνωστη εταιρεία; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το νόημα της απάντησης.
- Ποιο θα μπορούσε να είναι το ένα και μοναδικό μου ρολόι;
- Το Sinn 903.
- Σχετικά άγνωστη εταιρεία.

Να μου πεις είναι μάπα, χαλάει, παίρνει νερά, πληρώνεις πολλά και παίρνεις λίγα... Όχι. Καμία τέτοια απάντηση.
"Σχετικά άγνωστη εταιρεία".
Κανένα νόημα!

Στην Αμερική, στο USA όλες οι γερμανικές εταιρείες πουλάνε. Tutima, Hanhart, Muhle Glashutte, Sinn κι άλλες.

Και στο κάτω κάτω, αν εγώ θεωρώ ότι αυτό το ρολόι, το όποιο ρολόι, θα μπορούσε να είναι το ένα και μοναδικό μου, τι σχέση έχει αν έρχεται από μία άγνωστη εταιρεία;

Και το speedmaster μια χαρά καλύπτει για κολύμπι. Είναι κουρδιστό. Ε και; Αν συνηθίζω να μη φοράω ρολόι στη θάλασσα, αν δε με ενοχλεί να κουρδίσω κάθε δύο μέρες; Ποιο το πρόβλημα;
Αν κάνω τη δουλειά που κάνει ο φίλος sea-dweller, το speedmaster δεν με καλύπτει. Ε μπορεί και μένα ένα rolex sea-dweller να μη μου ταιριάζει. Τι θα του πω του άλλου; Πολύ "φωνακλάδικο" ρολόι, εγώ θέλω κάτι πιο διακριτικό; Κάτι λιγότερο γνωστό;
Σωστός!Το δε καινούριο 903 που το έκαναν 200 μέτρα χωρίς το αντιαισθητικό καρούμπαλο στο 10 είναι υπέροχο.Και απίστευτη μαγκιά της sinn που το έκαναν 200 μέτρα με περιστρεφόμενο μπεζελ όπως στα navitimer.Ακομα δεν έχω καταλάβει πως το πέτυχαν αυτό!
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
P.I.T.,Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούνιος 27, 2025, 14:35:42 μμ »
Σωστός!Το δε καινούριο 903 που το έκαναν 200 μέτρα χωρίς το αντιαισθητικό καρούμπαλο στο 10 είναι υπέροχο.Και απίστευτη μαγκιά της sinn που το έκαναν 200 μέτρα με περιστρεφόμενο μπεζελ όπως στα navitimer.Ακομα δεν έχω καταλάβει πως το πέτυχαν αυτό!
Όταν το πάρω, θα μάθω και θα σου πω!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούνιος 27, 2025, 15:48:04 μμ »

Ισχύει. Όταν θα βγει έκδοση με subdials στο ίδιο χρώμα με το dial θα το σκεφτώ σοβαρά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions