Είναι σαφές γιατί έπεσαν οι πωλήσεις της Tudor.
Ανέβηκαν οι πωλήσεις των San Martin και steel dive.
Ααχαχαχαα!
Τα τελευταία ρολόγια της Tudor για το 24 ήταν αυτά με τα σταθερά lugs. Που πρέπει να τα φοράς με πιο σπορ εμφάνιση. Ίσως αυτό να μην εξυπηρετεί τους περισσότερους που μπαίνουν σε μια μπουτίκ και λένε θα ξοδέψω 3-4 χιλιάρικα σε ρολόι.
Μετά είναι το black bay 54. OK ίσως να άνοιξε περισσότερες πόρτες στους μικρούς καρπούς αλλά μπορεί κι αυτό να μην έφτανε τελικά.
Όσο για το black bay 58 και τα GMT ίσως το κοινό να έχει κορεστεί με την ανακύκλωση αυτής της σχεδιαστικής προσέγγισης.
Αυτά που λέμε γενικότερα δεν μπορούν να ειπωθούν για φίρμες iconic όπως Rolex, Omega, Cartier, Tag Heuer, Breitling που έχουν iconic μοντέλα στις σειρές τους ή που έχουν πιστό κοινό. Η Tudor προφανώς και δεν έχει πιστό κοινό. Υποθέτω. Μπορεί και να κάνω λάθος.
Κάπως έτσι βλέπω τις πωλήσεις σε ρολόγια luxury των 4-15 χιλιάδες. Μέσες άκρες πιστεύω ότι έχουν λογική αυτά που λέω.