Αποστολέας Θέμα: Αστοχία Lume - Tudor Black Bay 36  (Αναγνώστηκε 9808 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Bonorov

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αστοχία Lume - Tudor Black Bay 36
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 22, 2024, 23:59:59 μμ »
Αν αυτές οι ατέλειες φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού και όχι μόνον με λούπα, πιστεύω ότι θα κάνουν αλλαγή στο dial. Αν όμως κάνουν τσαλιμάκια, εγώ ας πούμε θα έλεγα ότι είμαι μέλος σε ωρολογιακά φόρουμ

της Ελλάδας και του εξωτερικού και θα φροντίσω να μαθευτεί η κακή ή η καλή αντιμετώπιση.

Δεν νομίζω να κάνουν τσαλιμακια γιατί βγάζει μάτι η ατέλεια.
Υποθετικα μιλώντας,μονο στην προστασία καταναλωτή ισως έβρισκε κάποια άκρη.
Τώρα αυτό για τα φόρουμ δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους υπαλλήλους της tudor.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 23, 2024, 00:05:05 πμ »
Αν αυτές οι ατέλειες φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού και όχι μόνον με λούπα, πιστεύω ότι θα κάνουν αλλαγή στο dial. Αν όμως κάνουν τσαλιμάκια, εγώ ας πούμε θα έλεγα ότι είμαι μέλος σε ωρολογιακά φόρουμ

της Ελλάδας και του εξωτερικού και θα φροντίσω να μαθευτεί η κακή ή η καλή αντιμετώπιση.
Σε φίλο μου έχουν αλλάξει μηχανή στο pelagos χωρίς κανένα κόστος παρόλο που ήταν εκτός εγγύησης το ρολόι και το είχε πάρει δεύτερο χέρι..
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 23, 2024, 00:14:28 πμ »
Δεν νομίζω να κάνουν τσαλιμακια γιατί βγάζει μάτι η ατέλεια.
Υποθετικα μιλώντας,μονο στην προστασία καταναλωτή ισως έβρισκε κάποια άκρη.
Τώρα αυτό για τα φόρουμ δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους υπαλλήλους της tudor.

Δεν ξέρω αν βγάζει μάτι η ατέλεια. Δεν έχω δει το ρολόι ιδίοις όμμασι. Γι αυτό έγραψα αν φαίνονται οι ατέλειες δια γυμνού οφθαλμού (χαρακτηριστικός όρος στην ιατρική), ή με λούπα. Τώρα αν επηρεαστούν ή

όχι από την αναφορά στα φόρουμ, επίσης δεν είμαι σίγουρος. Ευτυχώς δεν μου έτυχε ποτέ κάτι ανάλογο, αν και στην επαρχία που ζω, τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο πωλητής πάντα αντιμετωπίζει τον

πελάτη με σεβασμό, ίσως περισσότερο απ' ότι συμβαίνει αλλού.  ;D  8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 23, 2024, 00:32:12 πμ »
Βρες μια πιο παλιά φωτογραφία...
Λογικά θα φαίνεται..!
Από περιέργεια περισσότερο..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος rpdrummer

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 23, 2024, 07:35:55 πμ »
Βρες μια πιο παλιά φωτογραφία...
Λογικά θα φαίνεται..!
Από περιέργεια περισσότερο..!
Η τελευταία φωτογραφία που έχω είναι 18 Ιανουαρίου ανεβασμένη εδω στο φόρουμ και δεν φαίνεται τίποτα από ζημιά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 23, 2024, 07:55:34 πμ »
Πάρε τηλέφωνο στο μαγαζί
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 23, 2024, 09:52:43 πμ »
Όντως δεν φαίνεται κάτι..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 23, 2024, 11:13:42 πμ »
Αν και δεν μπορώ να διακρίνω την "βλάβη", θεωρώ ότι είναι συρρίκνωση της λουμινοβα, άρα αστοχία υλικού.

Αν και κάτι τέτοιο συμβαίνει συνήθως από ...........υγρασία,, μπορεί και να είναι από κακή πλήρωση του πλαισίου κατα την κατασκευή.

Εννοείται ότι αντικαθιστούν το καντράν.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 23, 2024, 13:21:42 μμ »
Το ρολόι το είδε και ο πωλητής από το κατάστημα, επιβεβαίωσε το σημείο και θα το στείλει για έλεγχο στην εταιρεία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 23, 2024, 13:31:24 μμ »
Αν και δεν μπορώ να διακρίνω την "βλάβη", θεωρώ ότι είναι συρρίκνωση της λουμινοβα, άρα αστοχία υλικού.

Αν και κάτι τέτοιο συμβαίνει συνήθως από ...........υγρασία,, μπορεί και να είναι από κακή πλήρωση του πλαισίου κατα την κατασκευή.

Εννοείται ότι αντικαθιστούν το καντράν.

Το ρολόι το είδε και ο πωλητής από το κατάστημα, επιβεβαίωσε το σημείο και θα το στείλει για έλεγχο στην εταιρεία.

Αριστα. Απλως σε αυτήν την φωτό, δεν είναι ευκολο να φανεί η αλλοίωση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 26, 2024, 11:24:37 πμ »
Η ρόλεξ δεν θεωρεί το θέμα μου πρόβλημα ή αστοχία. Αντιθέτως, το θεωρεί λογικό να συμβεί καθώς η λουμινόβα είναι σε υγρή μορφή και μπορεί να μην εφαρμοσθεί ομοιόμορφα σε όλα τα σημεία.

Εξήγησα ότι δεν το είχε το θέμα αυτό από την αγορά του ρολογιού ούτε πριν παραδώσω το ρολόι στον πωλητή. Όσο και να επέμενα, δεν ήθελαν να προβούν σε αλλαγές.

Όταν με το καλό παραλάβω το ρολόι, θα βρω μια καλή κάμερα να φαίνεται ξεκάθαρα το σημείο που έχει "σπάσει" η λουμινόβα και θα στείλω μέιλ στα κεντρικά της tudor.

Εγώ αυτήν την "κουτσουλιά" στο 12 δε μπορώ να την βλέπω.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
SHMAIOFOROS,Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 26, 2024, 11:30:05 πμ »
Μακάρι,να βρεις άκρη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ngavoun

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 26, 2024, 11:54:22 πμ »
Απαράδεκτοι... Ναι στείλε στα κεντρικά.

Sent from my moto g54 5G using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 26, 2024, 12:31:29 μμ »
Η ρόλεξ δεν θεωρεί το θέμα μου πρόβλημα ή αστοχία. Αντιθέτως, το θεωρεί λογικό να συμβεί καθώς η λουμινόβα είναι σε υγρή μορφή και μπορεί να μην εφαρμοσθεί ομοιόμορφα σε όλα τα σημεία.

Εξήγησα ότι δεν το είχε το θέμα αυτό από την αγορά του ρολογιού ούτε πριν παραδώσω το ρολόι στον πωλητή. Όσο και να επέμενα, δεν ήθελαν να προβούν σε αλλαγές.

Όταν με το καλό παραλάβω το ρολόι, θα βρω μια καλή κάμερα να φαίνεται ξεκάθαρα το σημείο που έχει "σπάσει" η λουμινόβα και θα στείλω μέιλ στα κεντρικά της tudor.

Όπως προείπα δεν ξέρω τι tolerance έχει η τ σε αυτα τα θέματα κ αν τα θεωρεί νορμάλ.
Πάντως οπωσδήποτε πρέπει να στείλεις μειλ στα κεντρικά κ να τονίσεις ότι το πρόβλημα το έχουν κ άλλοι κ υπάρχουν πολλές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 26, 2024, 13:21:23 μμ »

Θα σου πρότεινα το ακόλουθο.

Κάνε μια βόλτα ( ρολογότσαρκα ) σε σημεία πώλησης, 2-3-4, όσα μπορείς, και βγάλε και μερικές φωτό από τα βιτρινάτα. Υποτιθεται δοκιμάζεις, και βγάζεις φωτό αν σου πάει / κάθεται σωστά. ( Δεν αναφέρεις ότι το έχεις, και είχες πρόβλημα ) Απλως, έχε υψηλή ανάλυση, και αν μπορείς , εστίασε προς το καντράν πιο πολύ. Σημειώνεις μαγαζί - ημερομηνία. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και άλλοι φίλοι εδώ, σε περιοχές που δεν μπορείς εσύ, πχ Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Κρήτη, Ροδο, κλπ. Οπότε, αποκτάς μια βάση δεδομένων, στατιστικά.  ;)

Μετα, συγκρίνεις αυτά που έχεις με το δικό σου, να δείς τις διαφορές. Ειναι και άλλα έτσι ? ή μόνον εσύ ?

Επίσης, με τις προηγούμενες φωτό που έχεις χωρίς την αλλοίωση, και ξέρεις πλέον αν αυτό που αντιμετωπίζεις, ειναι κοινό και αλλού, ή όχι, και ταυτόχρονα αν παρουσιάστηκε μετά την αγορά κατα την χρήση, ή προϋπήρχε και δεν το είχες παρατηρήσει. Και πλέον, μπορείς να συμπεράνεις αν αυτά που σου είπαν οι ΑΡΙΣΤΟΙ  :D :D :D :D, ισχύουν ή είναι ................παραμύθια.

Εφόσον είναι παραμύθια, που για εμένα ΕΙΝΑΙ, η επόμενη κίνηση, ένας ξύπνιος δικηγόρος, κάνει ένα εξώδικο για μη ικανοποίηση πελάτη, με υποδεέστερη της αναμενόμενης ποιότητας, σε ένα ακριβό αντικείμενο, και την ζημία που σου προκάλεσε, υλική και ηθική,  με όλες τις σχετικές νομικίστικες σάλτσες, δηλαδή την απαίτηση της πλήρους αποκατάστασης κάθε ζημίας, υλικής και ηθικής, απώλεια εμπιστοσύνης στα προϊόντα τους, και τον κλονισμό που έχεις υποστεί, κλπ. κλπ. Αν είναι ξυπνιος, ξέρει πως θα το παρουσιάσει, είναι τυπικά αυτά. Τους το στέλνει, με κοινοποίηση στις ενώσεις καταναλωτών, και τα κεντρικά στην Ελβετία, και μετά να δείς πως θα τρέχουν.

Το εξώδικο φυσικά καταλήγει ότι επιφυλάσσεσαι παντός νομίμου δικαιώματος σου, με χρήση όλων ένδικων μέσων, κοινοποίηση σε ΜΜΕ και εξειδικευμένα μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά,  θέτοντας και χρονικό όριο για την επίσημη γραπτή απάντησή τους από τον νόμιμο εκπρόσωπο, πριν προβείς σε τέτοιες ενέργειες.

Ελπίζω να έχεις όλα τα σχετικά με την αγορά, αποδείξεις, εγγυήσεις, κλπ, που πρακτικά καλύπτουν την ιδιοκτησία σου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή η αλλοίωση είναι εσωτερικά, δεν μπορούν να σε χρεώσουν ότι το χάλασες εσύ, πιθανόν με δόλιους σκοπούς ( ....το έχουν πεί και αυτό ). Δεν μπορούν να λένε ότι είναι φυσιολογική εικόνα αυτή. Απλώς, οι ΑΡΙΣΤΟΙ  :D :D :D :D, έχουν πιάσει ψηλά τον αμανέ, και νομίζουν ότι το πόπολο θα κάθεται σούζα.  ;)

Οι μεγάλες εταιρίες, που προστατεύουν το όνομά τους, καλύπτουν πλήρως παράπονα πελατών, ειδικά τα ποιοτικά, προκειμένου να μην δυσφημούνται.

Θα μου πείς, αυτή η Tudor, έχει τόοοοοοοοοοοοοοοσα παράπονα εξ αρχής της επάνεμφάνισής της, αυτό θα την νοιάξει ? Δεν ξέρεις. Εσύ, θα δώσεις 100-150 σε έναν δικηγόρο, και θα το διασκεδάσεις. ΚΑι αντί να τρέχεις εσύ, θα τρέχουν αυτοί.

Αν δεν αντιδράσουν, ας γίνει μαθημα σε όλους, να μην τους πληρώνουν το μεροκάματο.

Καλή επιτυχία.  ;)

@rpdrummer
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wagner669,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.