Καλησπέρα.
Ονομάζομαι Ανδρέας.
Έχει έρθει στα χέρια μου (κλασικά από παππού και πατερα) ένα Omega Constellation 70s (μαλλον) και μετά από κάποιες έρευνες εδω αλλά και σε ξένα φόρουμ, δε βρήκα αρκετές πληροφορίες.
Το ρολόι είναι Constellation με αριθμό πίσω από τη κάσα 166.0249 και στο μηχανισμό 1010. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχω συναντήσει κάπου αυτούς τους αριθμούς όσο και αν έψαξα. (Προσπάθησα και στο Omega museum αλλά δε μπόρεσα να βγάλω ακρη).
Αν κάποιος γνωρίζει ή μπορεί να με κατευθύνει στο ψάξιμο τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
Και ένα δεύτερο, επειδή πρόκειται να του κάνω ένα σερβις και να του βάλω ένα καινούριο λουράκι ή μπρασελε (δε ξέρω ποιο είναι το οριτζιναλ), σκέφτηκα να πάω στην αντιπροσωπεία στην Αθήνα αλλά όπως διάβασα κυρίως σε ξένα φόρουμ, προτιμούν κάποιο γνωστη ωρολογοποιο από τις αντιπροσωπείες. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη όσων είναι γνωστες στο θέμα σερβις και αντιπροσωπεία.
Θα συνεχίσω να διαβάζω τα άρθρα του φόρουμ και να ανατρέχω στα παλιά, αλλά αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα είναι ευπρόσδεκτο.
Καλη σας μέρα!!
* θα γίνει update με φωτογραφίες άμεσα.